Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Re: Uprava

Post by Владика »

Гледај конференцију од 54. минута, тек тада постаје занимљиво! Соса Бабић је открио Медојевића? Да ли сте то знали!?
Junior

Post by Junior »

Milan wrote:Nisam pregledao ceo snimak konferencije za štampu, ali sam poslušao dobar deo Rabrenovog izlaganja i ceo monolog Pavlovića. Jedna stvar mi je probila uši i, ako ni zbog čega drugog, zbog sledeće izjave moraju leteti.!

Pavlović:

"Nama je od partizana prvo stigla ponuda za Radoju, a kada su čuli za cenu, odustali su od njega i prešli na škuletića i trajkovića".

Alo bre!!! Oni bi ološu ladno prodali trenutno najveći biser kluba, samo da su ovi pristali toliko da plate!

Da li je moguće??? I onda se pitaju zašto ljudi žele da im vide leđa što pre...
Zašto te to uopšte čudi? Prodaće apsolutno sve ukoliko ponuda zadovolji njihove lične interese. Mislim da nas čeka još odlazaka, i to bitnih i mlađih igrača, ukoliko ova priča koju sad guramo potraje. Jednostavno, i ako odu, uradiće to tako da namaknu sebi što više novca.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Junior wrote:Jednostavno, i ako odu, uradiće to tako da namaknu sebi što više novca.
Stagod budu radili, radice ovako - otisli sutra ili ostali jos 100 godina. Oni ne umeju drugacije.

Zato moraju da odu sto pre, i to po mogucnosti u zatvor. Svi do jednog. Kogod bude dosao posle njih prvi potez mora biti pozivanje revizorske agencije i otvaranje javno na uvid finansijskog stanja kluba, sa stanjem na racunima i transakcijama minimum 5 godina unazad (a trebalo bi i vise). Pa da se vidi ko je tu i koliko "vukao" i kuda su otisle pare.

A onda lepo presaviti tabak pa tuzbe.
Last edited by Radoye on Mon Jan 20, 2014 5:49 pm, edited 1 time in total.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lazarr

Post by lazarr »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -bolji-tim" onclick="window.open(this.href);return false;

Tekst iz Novosti. Najava prodaje mladjih već u ovom prelaznom roku... :argue:
ernesto

Post by ernesto »

Ako je to istina sto je Vlaovic rekao,da su pred Bursom svi dobili platu osim Abua,mislim stvarno!!!
Kome smeta jaka Vojvodina! Svi znamo da je Abu ostao,mi bi bez ikakvih problema prosli Serif,a posle bi sve bila istorija....
Banujte me molim vas :beg:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Meni je interesantno da nema nikakvih reakcija na odrzanu konferenciju.
Image
Box

Post by Box »

A kome verovati kada obe strane lazu, u tome su najbolji... Zato treba i ocistiti sve redom pa nova garnitura ljudi da dodje i onda cemo videti na cemu smo.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

mislio sam da ce ovde na forumu uslediti detaljna analiza konferencije,kao sto se analizira svaka utakmica,al... krompir :)
Image
Helm

Post by Helm »

Meni licno, iz ove perspektive deluje kao istina. Vrlo je verovatno da su se vec pre revansa dogovorili sve oko "transfera" i nekako izdejstvovali da ga puste da odigra jos tu utakmicu, koju su naravno ocekivali da izgube, a onda lagano opravdaju odlazak Abubakara njegovim odbijanjem produzetka ugovora i nedostatkom ciljeva za koje bi vredelo drzati ga do kraja. Medjutim, izbacismo Bursu, a kako je Beveren vec namoljen da ga ostavi jos jednu utakmicu, Abu je morao otici. Takva prica je meni najlogicnija.

Sad, sta je bilo u pozadini ne znam, to jest ne znam ko je napunio dzepove tim "transferom" ali je nas kostalo Evrope, to je sigurno.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:mislio sam da ce ovde na forumu uslediti detaljna analiza konferencije,kao sto se analizira svaka utakmica,al... krompir :)
Znas kako, da bi se analiziralo trebalo bi da bude i materijala za analiziranje... ovo su sve prazne price, vec milion puta prepricane i prezvakane, nista novo nismo culi.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
srkins

Post by srkins »

Ok svi znaju kakav je Rabren ali mene nerviraju i ovi sto godinama sede u upravi sa njim ne kazu ni rec losu za njega a kad izadju ili budu izbaceni krenu price.Pa izvinite sto niste to pricali dok ste bili u upravi sa njim vise godina...Ili vam je onda godilo da zmurite jer je i on zmureo...Lepo bilo svima ..sem nama iskrenim navijacima
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://novosti.rs/vesti/sport.294.html: ... u-Partizan" onclick="window.open(this.href);return false;
Smatram da je u ovom trenutku bitnije stabilizovati klub kako bi se slavilo 200 godina, a ne da se posle ovog jubileja ugasi - kaže predsednik Skupštine kluba Balša Butorović. - Rad revizorske komisije je završen i mi po tom pitanju nemamo uticaja. Navijači se prave “mutavi” kad je reč o odlasku naših igrača u Partizan. Ako misle da klub može da se izvuče i da funkcioniše bez prodaje igrača, neka prezentuju svoj model i odmah ću ga, kao predsednik najvišeg klupskog tela usvojiti i primeniti.
:pegla:
Liman 1

Post by Liman 1 »

Ja ne verujem brkatom ni jednu jedinu reč! Vrhunac izmišljanja je kad Pavlović kaže kako je partizan prvo tražio Radoju ali je odustao kada smo im postavili cenu, i posle nekoliko sekundi reče kako Radoju nismo pustili. :roll:
Pa da su glodari ponudili polovinu od traženih para poslali bi ga sa mašnom za beograd stoko lopovska!
Odlazite iz svetinje!
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
laki

Post by laki »

Ja moram da kazem da meni i dalje ne smeta ni blizu toliko sto su nasi igraci presli u blizance vec sto znam da nam partizani dinara nisu i nece uplatiti za te transfere. Ta dva retarda i onako ne vrede vise od 450 soma ali je fora sto partizani nikome ne daju pare, kao ni cerga, to su samo neki procenti od budicuih prodaja u pitanju i slicno. To je najveci problem po meni u celoj prici sta se tice prelaska u blizance.

Volonteri, mars iz kluba, majku vam vasu hohstaplersku!
Image
budababa

Post by budababa »

Iskreno, radije bi sat i 14 minuta pimpovao celuloidnu lopticu sveskom A5 formata, nego potrošio isti vremenski okvir da slušam bajke braće po lovi iz kluba. Da se nije digla ovolika buka, očin bi sazvali konferenciju. Tek kada počnu da se ljuljaju fotelje, onda osete "obavezu" da nam otvore oči. Pitanje je samo da li smo i koliko spremni da trpimo. I komarac pije krv dok mu ne uskratiš to zadovoljstvo.

P.S. Vojo, čekamo tvoju analizu, kad si već spomenuo red je da prvi daš svoje utiske :deal:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply