Uprava
-
Re: Uprava
Oce se nama nesto lepo desiti,ovo postaje mucno,cela ta atmosfera uprava-navijaci,igraci koji su tu negde izgubljeni izmedju bez vere u sebe,navijacki raskol,niko nikom ne veruje,trener sa taktikom dobro je kad se ne pobedi,sad i ovaj nas pokrao.
Значи у суштини неко нам је украо 170 000 еура и то је довело до скидања блокаде са нашег рачуна? 

Ne.Neko nam je uplatio 570.00e , 400.000 je otislo na skidanje blokade..170.000 je ostalo a te pare su ukrali..tako da je na racunu 0e ali nema ni blokada...uplatis 1 e racun ce biti u plusu...Da dodam ,sume ne znam da li su tacne...znam da je do juce bila blokada 400.000 e i da ovi kazu da je ukradeno 170.000e a da bi se pare skinule moraju biti na racunu...a posto predpostavljam da je ta menica dosla kad je legla uplata,zakljucujem da je ostalo 170.000e na racunu koje je ovaj digao...http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Vojvodinu" onclick="window.open(this.href);return false; a evo sta kaze brki...
Da nam u upravi sede Vojvodinasi ovakve stvari se ne bi desavale!
Neko ko voli svoj klub nikad ga nece opljackati!
Btw. Ovo mi smrdi na na holivudsku namestaljku.
Neko ko voli svoj klub nikad ga nece opljackati!
Btw. Ovo mi smrdi na na holivudsku namestaljku.
-
Da nije tužno bilo bi smešno http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Nestal ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hohštapleri, šibicari, hulje, secikese, diletanti...niz može ići u nedogled
Hohštapleri, šibicari, hulje, secikese, diletanti...niz može ići u nedogled
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne postoji dno, samo pregrade...
Ако је меница фалсификована, то се решава лагано, само што вероватно није...
Ja sam mislio da su oni menicu odneli u banku kad je legla lova ,pa odmah pokupili lovu sa racuna,ali pise da je menica podnesena dok je racun bio u blokadi...pa ostaje pitanje sto nisu reagovali pre...sto nisu upozorili banku da je menica lazna,nego sacekali da legne lova i ovi da pokupe a onda se zale..da se razumemo Fk Vojvodina kad je blokirana ima uvid ko je blokira,mogli su da vide da ih blokira neko kome ne dugujemo,bar po nasim vrhunskim strucnjacima...
Dakle pise da se menica pojavila cim je stigao priliv, i da banka nije obavestila FK o toj menici, kao i da je menica na naplatu pustena bez menicnog ovlascenja.Juče se u vasoj ekspozituri u Novom Sadu u ul
Bulevar Oslobodjenja desila nezapamcena pljačka sa racuna FK Vojvodina koja je izvrsena uz saučesništvo vaše banke. Službenik banke Dejan Grabovac je od svog kuma a bivšeg direktora marketinga FK Vojvodina Petra Nikolica (koji je otpusten iz FK Vojvodina zbog već jedne učnjene pljacke) primio falsifikovanu menicu na iznos 19.566.493.dinara i sredstva prebacio na fantomsku firmu Petra Nikolica.
Kako je moguće da se menica primi bez da se obavesti FK Vojvodina?
Kako je moguće da se menica pusti na naplatu bez meničnog ovlašćenja?
Kako se menica pojavila baš u trenutku kad je stigao priliv novca na račun FK Vojvodina koji je bio u blokadi do juče do 11:20 minuta oko 48.000.000 a u 11:30 vaš službenik obaveštava NBS odeljenje prinudne naplate da skinu još 19.566.493. koliko su on i njegov kum procenili da im je dosta novca.
Naravno,ceo slučaj je prijavljen dir.filijale Nikoli Grkovicu a takodje i drzavnim organima koji uveliko rade na ovom nezapamćenom bankarskom zločinu.
Dugi niz godina FK Vojvodina posluje preko Hypo banke i to ne mala sredstva a takodje i svi zaposleni primaju lični dohodak preko vaše banke,kao što i sam primam.
Danas ću što je jedino do mene naložiti da se ugasi račun FK Vojvodina i da svi zapisleni ugase svoje račune sto ću i sam učiniti uz prisustvo medija,kako bih ukazao drugim gradjanima Srbije da i njih može ova sudbina zadesiti.
Takodje ćemo pisati guverneru NBS i traziti da vam oduzmu licencu za rad,obavestićemo u prepodnevnim satima i gen.direktora u Austriji,na kraju organizovali smo konferenciju za medije u našoj pres sali od 12:00 gde ćemo izneti sve detalje vašeg prljavog posla odradjenog protiv FK Vojvodina i zahtevati da nam vratite novac koji ste opljačkali sa našeg racuna a odustati od tog zahteva nećemo i zato ćemo od sutra sa svim zaposlenima mirno protestvovati ispred sve tri vaše filijale i ukazivati svima koji krenu put vaše banke šta ih tu može snaći. Bićemo vam pred vratima sve dok nam ne vratite opljačkani novac,jer ste vi obučavali vasšg službenika da posluje u vašoj banci.
Licni stav Upravnika FK Vojvodina!
Upravnik Milan Čabrić
Ako je to sve istina, onda ovde nema problema, za dan dva bi se resio slucaj bez ikakvih protesta i ostalih gluposti koje su ovde navede. Ali pitanje je sta je tu istina...
Mene samo zanima kakav je to "Upravnik FK Vojvodina", i to još nepismen.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
http://mondo.rs/a661254/Sport/Fudbal/Bi ... -Vosu.html" onclick="window.open(this.href);return false; a Brka tvri da je menica 9 decembra registrovana ,konfuzija sto bi reko nas trener..izgleda da je zarazna...
Nesto ne verujem da je covek toliko glup da tako nesto uradi kao sto kazu, pa da sam zove policiju. Sve u svemu ni tih para klub videti nece.Nikolić čitav slučaj komentariše pozivom nadležnih organa da što pre reaguju.
- Zaista, pozivam Policijsku upravu i sudstvo da što hitnije pokrenu sve neophodne radnje kako bi se utvrdila validnost svih dokumenata. Krajnje je neozbiljno davati takve izjave pre nego što policija i sudstvo utvrde činjenično stanje, jer ja preko medija nikada nisam prozivao Vojvodinu da li ima ili ne bilo kakvih obaveza prema meni. Svakako, tužiću ih za klevetu - komentar je Nikolića.
0.0625
A ako mi gresimo komotno mozemo da stavimo katanac, tuzbe Nikolica i tog sluzbenika iz banke za klevetu,povredu casti itd bi mozda i preziveli ali kad nas Nilski Konjic bude tuzio od te sume ima da nas glava zaboli...limanfkv wrote:Nesto ne verujem da je covek toliko glup da tako nesto uradi kao sto kazu, pa da sam zove policiju. Sve u svemu ni tih para klub videti nece.Nikolić čitav slučaj komentariše pozivom nadležnih organa da što pre reaguju.
- Zaista, pozivam Policijsku upravu i sudstvo da što hitnije pokrenu sve neophodne radnje kako bi se utvrdila validnost svih dokumenata. Krajnje je neozbiljno davati takve izjave pre nego što policija i sudstvo utvrde činjenično stanje, jer ja preko medija nikada nisam prozivao Vojvodinu da li ima ili ne bilo kakvih obaveza prema meni. Svakako, tužiću ih za klevetu - komentar je Nikolića.
- Forza Voša
Nisi se dobro izrazio, po nasem treneru pojam konfuzija se koristi kad je sve kako treba.srkins wrote:http://mondo.rs/a661254/Sport/Fudbal/Bi ... -Vosu.html a Brka tvri da je menica 9 decembra registrovana ,konfuzija sto bi reko nas trener..izgleda da je zarazna...
„Hasta la Victoria Siempre!“