Transferi
Re: Transferi
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 66435.html" onclick="window.open(this.href);return false; odustao i OFK od Vasilica
- churguzijanac
To je sansa da se ponovo porazgovara sa Vasilicem i da se ponude nesto nizi uslovi od trazenih. Kraj je prelaznog roka i to ce biti dodatni pritisak na obe strane, Vasilica i FK Sloboda da nadju kompromisno resenje.
Bez obzira sto imamo Zivkovica, mislim da bi Vasilic dodatno pojacao kunkurenciju i podigao nas nivo igre. Stavise mislim da bi i Alivodic bio bolji uz Vasilica!
Bez obzira sto imamo Zivkovica, mislim da bi Vasilic dodatno pojacao kunkurenciju i podigao nas nivo igre. Stavise mislim da bi i Alivodic bio bolji uz Vasilica!
I Lekovic je smatran jednim od, ako ne i najboljim levim bekom lige pa je kod nas igrao kao invalid, a uz to jos i tuzio klub prvom prilikom. Milsim da je to bila dovoljna skola da ni za jednog igraca iz lige koji ima preko 23 godine ne treba izdvajati novac iznad proseka za nas klub.
http://www.mozzartsport.com/vesti/lekov ... hiju/70533" onclick="window.open(this.href);return false;
Ožegović iz zvezde dobio slobodne papire i ponuđen je Voši, ali verovatno ga neće dovesti.
Bogdan Tepić, koji je bio na probi kod nas je potpisao za OFK Beograd.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ovaj Miloš Đorđević što je beskonačno dugo bio na probi kod nas potpisao je za Pobedu iz Beloševca(Srpska liga "Zapad").
Imam osecaj da je ovo velika greska za nas.Rabba wrote:Bogdan Tepić, koji je bio na probi kod nas je potpisao za OFK Beograd.
Nije. Večiti talenat, već par godina stagnira, a pre toga dominirao na osnovu fizičkih predispozicija, kad su ga ostali stigli, stao...MiSmoFKV! wrote:Imam osecaj da je ovo velika greska za nas.Rabba wrote:Bogdan Tepić, koji je bio na probi kod nas je potpisao za OFK Beograd.
Mi da smo pametni mi bi vec sada imali a) spisak igraca koji su na prodaju i ocekivane cene B) Spisak od desetak igraca za svaku poziciju koja ce nam trebati i onda te igrace pratiti. Koliko ja vidim nama ce na leto trebati komlet novi vezni red ..
Imamo mi spisak igrača za prodaju:srkins wrote:Mi da smo pametni mi bi vec sada imali a) spisak igraca koji su na prodaju i ocekivane cene B) Spisak od desetak igraca za svaku poziciju koja ce nam trebati i onda te igrace pratiti. Koliko ja vidim nama ce na leto trebati komlet novi vezni red ..
http://www.mojklub.rs/vojvodina/lista_grupna" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toto Riina
Menadzer mu sredio odrzavanje forme.Rabba wrote:Ovaj Miloš Đorđević što je beskonačno dugo bio na probi kod nas potpisao je za Pobedu iz Beloševca(Srpska liga "Zapad").
- никад агенција фкв
Дописујем се са једним Пољаком иначе навијачем Легије Гдањска преко друштвене мреже, рече ми да је поред Лековића и Врањеш завршио у њиховом клубу.
Poljski portali takođe javljaju da je Vranješ na pregledima u Gdanjsku... A taman sam mislio da smo pregrmeli prelazni rok... Hvala upravo, divni ste. Samo napred.
P.S. Klub se zove Lehija
P.S. Klub se zove Lehija