Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 66435.html" onclick="window.open(this.href);return false; odustao i OFK od Vasilica
churguzijanac

Post by churguzijanac »

To je sansa da se ponovo porazgovara sa Vasilicem i da se ponude nesto nizi uslovi od trazenih. Kraj je prelaznog roka i to ce biti dodatni pritisak na obe strane, Vasilica i FK Sloboda da nadju kompromisno resenje.

Bez obzira sto imamo Zivkovica, mislim da bi Vasilic dodatno pojacao kunkurenciju i podigao nas nivo igre. Stavise mislim da bi i Alivodic bio bolji uz Vasilica!
Helm

Post by Helm »

I Lekovic je smatran jednim od, ako ne i najboljim levim bekom lige pa je kod nas igrao kao invalid, a uz to jos i tuzio klub prvom prilikom. Milsim da je to bila dovoljna skola da ni za jednog igraca iz lige koji ima preko 23 godine ne treba izdvajati novac iznad proseka za nas klub.
srkins

Post by srkins »

http://www.mozzartsport.com/vesti/lekov ... hiju/70533" onclick="window.open(this.href);return false;
Matador

Post by Matador »

Ožegović iz zvezde dobio slobodne papire i ponuđen je Voši, ali verovatno ga neće dovesti.
Dejan

Post by Dejan »

Ozegovic je potpisao za Rad.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bogdan Tepić, koji je bio na probi kod nas je potpisao za OFK Beograd.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ovaj Miloš Đorđević što je beskonačno dugo bio na probi kod nas potpisao je za Pobedu iz Beloševca(Srpska liga "Zapad").
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rabba wrote:Bogdan Tepić, koji je bio na probi kod nas je potpisao za OFK Beograd.
Imam osecaj da je ovo velika greska za nas.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

MiSmoFKV! wrote:
Rabba wrote:Bogdan Tepić, koji je bio na probi kod nas je potpisao za OFK Beograd.
Imam osecaj da je ovo velika greska za nas.
Nije. Večiti talenat, već par godina stagnira, a pre toga dominirao na osnovu fizičkih predispozicija, kad su ga ostali stigli, stao...
srkins

Post by srkins »

Mi da smo pametni mi bi vec sada imali a) spisak igraca koji su na prodaju i ocekivane cene B) Spisak od desetak igraca za svaku poziciju koja ce nam trebati i onda te igrace pratiti. Koliko ja vidim nama ce na leto trebati komlet novi vezni red ..
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

srkins wrote:Mi da smo pametni mi bi vec sada imali a) spisak igraca koji su na prodaju i ocekivane cene B) Spisak od desetak igraca za svaku poziciju koja ce nam trebati i onda te igrace pratiti. Koliko ja vidim nama ce na leto trebati komlet novi vezni red ..
Imamo mi spisak igrača za prodaju:

http://www.mojklub.rs/vojvodina/lista_grupna" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Rabba wrote:Ovaj Miloš Đorđević što je beskonačno dugo bio na probi kod nas potpisao je za Pobedu iz Beloševca(Srpska liga "Zapad").
Menadzer mu sredio odrzavanje forme.
никад агенција фкв

Post by никад агенција фкв »

Дописујем се са једним Пољаком иначе навијачем Легије Гдањска преко друштвене мреже, рече ми да је поред Лековића и Врањеш завршио у њиховом клубу.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Poljski portali takođe javljaju da je Vranješ na pregledima u Gdanjsku... A taman sam mislio da smo pregrmeli prelazni rok... Hvala upravo, divni ste. Samo napred.

P.S. Klub se zove Lehija :cheers:
Post Reply