Uprava
Re: Uprava
Uprava je nezvanično uzela Slogu (T) za filijalu, taj klub vodi sumnjiv lik..
Racun nam je ponovo u blokadi
mada nije puno,nekih 6600e

Lekic je dobio presudu protiv nas , mozda nas je to "blokiralo" ... A sta se desava sa slucajem Nikolic. Bilo burno 2 dana i onda zatisje?
- Toto Riina
Nema vesti o menici i 170 000 Evra, da se nisu vansudski nagodili 

Sta ti pada na pamet. Sumnjas u transparentnost poslovanja?Toto Riina wrote:Nema vesti o menici i 170 000 Evra, da se nisu vansudski nagodili

U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Nego, šta je bilo s Fijerom?Toto Riina wrote:Nema vesti o menici i 170 000 Evra

Mogla bi i Benfika da nam pomognethe Gari wrote:Nego, šta je bilo s Fijerom?Toto Riina wrote:Nema vesti o menici i 170 000 Evra

Cek da prvo odigramo prijateljsku sa Hertom, tek smo im ''uvaljali'' Kacara.:) wrote:Mogla bi i Benfika da nam pomognethe Gari wrote:Nego, šta je bilo s Fijerom?Toto Riina wrote:Nema vesti o menici i 170 000 Evra
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Nemoj, bicemo suvise jaki za Hertu s ona dva njihova Brazilca u nasim redovima, daj bolje prijateljsku sa Ajaksom, Realom i Interom!djape_ns wrote:Cek da prvo odigramo prijateljsku sa Hertom, tek smo im ''uvaljali'' Kacara.

A tek lad nam dodje Song...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Samo se vi smejte, ko sto ste se smejali kad smo prodali utakmicu s Verderom za reflektore, a vidite kako sad svetlimo 

Uprava je objavila zamenu sezonskih karata. Nisu naveli razloge zašto to rade. Besplatno za decu na jug svakako pozdravljam. A nisu ni pisnuli o severu. Možda ga više neće otvarati. Ne bih se začudio.Kakva saopštenja. Pola ne kažu, a pola smuljaju. Uprava napolje. Hoćemo nove koji se nisu nakrali. Treba i njima pružiti šansu!
Vojvodina, jedna jedina!
Kakva zamena sezonskih, sta ja da radim sa svojom koju imam? Jel moram da je zamenim ili ne? i gde?

http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... 52#p119552" onclick="window.open(this.href);return false;Stefke wrote:Не знам где да ставим ово уопште.... Нове сезонске![]()
http://www.fkvojvodina.rs/2014/02/nove- ... -ulaznice/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ragazzi di Neoplanta
To ko hoće, ne moraš ako nećeš...
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."