budababa wrote:N13 wrote:Sta smo mi dozvolili od naseg kluba, da nas jedan Pazar ponizava, ekipa koja nam nikad u istoriji ni bod nije uzela.
Pa šta ako nam nisu bod uzeli do sada, da li to znači da i narednih 20 utakmica protiv njih treba da dobijemo? I mi smo zvezdu onomad dobili nakon 20 godina, jbg, kad-tad mora da pukne bilo koja tradicija te vrste. Jednostavno, nesposobna uprava, podržana plaćenim kvazi-navijačima, je dovela trenera poslušnika. Sve je trulo, a ovo što se dešava i što će se tek dešavati su produkti njihovog (ne)rada. Trenutno smo sedmi na tabeli, a u sredu ćemo videti da li će da "pukne" i u kupu. Sjajna stogodišnjica.
Pogresno si me razumeo, mada i ja sam pisao onaj post malo vruce glave...
Nije mi bilo u cilju da potcenim Pazar ili umanjujem njihovu pobedu, vec da napomenem sta smo MI docekali. Ja, za razliku od vecine, Pazar izuzetno cenim, imam prijatelja tamo (cak i ovog zuke-a znam nekoliko godina, iako on mene ne zna

), ali i dalje stojim pri stavu da su oni na sramotan nacin usli u JSL, mada sa druge strane radije cu da gledam u JSL Pazar, nego bilo koji beogradski klub koji ne moze na svoje utakmice skupiti ni 150 ljudi. Pazar je jedini grad gde ljudi 100% vole svoj klub i cene ono sto je njihovo. I smatram da svi ostali gradovi treba da se ugledaju na njih, tek tad bi nam fudbal licio na nesto.
Znaci cilj mog posta nije bio Pazar, vec Vojvodina. Mi smo dosli do toga da nas pobedjuju i da se sa pravom plasimo svake utakmice u gostima. Dosli smo do toga da smo zadovoljno bodom protiv ekipe koja se bori za opstanak (Donji Srem). Dosli smo do toga da nas vise niko ne smatra favoritima, protiv koga god da igramo na strani. Pa ljudi moji, mi smo prethodnih sezona bili ekipa sa najboljim rezultatima u gostima, sve jednu pobedu smo uzimali, dominirali terenom, igrali lepo. Kod kuce nismo imali toliko srece, ali opet uvek smo bili favoriti, ko god dolazio u NS, i gde god smo gostovali (osim eventualno blizanaca, tad na papiru nismo bili favoriti). A sad je doslo vreme da kod kuce ocekujemo pobedu protiv ekipa iz druge polovine tabele, dok protiv ovih jacih ocekujemo da ne izgubimo... a u gostima protiv svake ekipe nam je dovoljan bod. Ako smo mi protiv Donjeg Srema bili zadovoljni bodom, protiv koga mozemo ocekivati sva 3??
Drugi cilj mog posta je bio trazenje glupavih opravdanja u finansijskoj situaciji... razumem da je teska, ali nije samo kod nas teska. Cak verujem da je u Pazaru jos teza. Ali oni opstaju, imaju i dalje tim, napreduju, jedino se Vojvodina srozala skroz za manje od godinu dana. Pa i prosle godine u ovo doba je bila teska situacija, nemoguce da je takva situacija nastala preko noci... ali ipak prosle godine na zimu nam Vule i Abu produze ugovor, dodju Vranjes i Alivodic, za nase uslove prava pojacanja, ostane i Katai (tad nismo tako razmisljali, ali sad bi nam dobrodosao)... a sad... sad 15 igraca pobegnu iz kluba glavom bez obzira. Jedan jedini krivac za sve to je uprava. Necu ih nazivati lopovima, jer za to nemam dokaze, ali nesposobnjakovici svakako jesu! Svi do jednog!
Izvinjavam se na ovakvim postovima, ali stvarno me ovaj poraz boli, jer mislim da je ovo vise od jednog obicnog poraza... klinci ce izgubiti moral i samopouzdanje ako nastave gubiti, a nasem klubu ce svi da se ismevaju, i to ni manje ni vise nego tacno u godini jubileja. Sramota...