I.S. 2013/14: 22. kolo JSL: Partizan - Vojvodina
Re: I.S. 2013/14 22. kolo JSL: Partizan - Vojvodina
Jako teška odluka, svi zaslužili po tricu. Prokleta pravila.
3 boda - Sergej
2 boda - Gaćinović
1 bod - Poletanović
3 boda - Sergej
2 boda - Gaćinović
1 bod - Poletanović
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Sergej 3
Radoja 2
Gacinovic 1
Radoja 2
Gacinovic 1
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Sergej 3
Pekar 2
Zakula 1
Bodove zasluzili svi, ali bukvalno svi, i jako mi je krivo sto treba bilo koga da izdvojimo iz kolektiva na ovaj nacin ali jbg...
Pekar 2
Zakula 1
Bodove zasluzili svi, ali bukvalno svi, i jako mi je krivo sto treba bilo koga da izdvojimo iz kolektiva na ovaj nacin ali jbg...

3 Serđo
2 Gaćinović
1 Pekarić
2 Gaćinović
1 Pekarić
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Sergej 3
Mijat 2
Radoja 1
Mijat 2
Radoja 1
Milinković Savić 3
Pekarić 2
Gaćinović 1
Pekarić 2
Gaćinović 1
- madda fakka
Gaćinović 3 (lomio kičmu Trajkoviću da ga je morao na kraju rukama i nogama zaustavljati)
Pekarić 2 (ništa nije prošlo pored njega)
Žakula 1 (par odličnih intervencija)
Pekarić 2 (ništa nije prošlo pored njega)
Žakula 1 (par odličnih intervencija)
Last edited by madda fakka on Sun Apr 06, 2014 10:55 am, edited 1 time in total.
I Bog je Slaninar...
Gaćinović 3
Milinković Savić 2
Pekarić 1
Milinković Savić 2
Pekarić 1
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
3 - Milinković-Savić
2 - Gaćinović
1 - Pekarić
2 - Gaćinović
1 - Pekarić
3 Gacinovic
2 Sergej
1 Pekaric
2 Sergej
1 Pekaric
3 бода - Сергеј
2 бода - Гаћиновић
1 бод - Радоја
2 бода - Гаћиновић
1 бод - Радоја
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Forza Voša
3 Pekaric
2 Mijat
1 Sergej
Sto se mene tice, ove brojeve mozete rotirati a imena menjati (necu zameriti).
2 Mijat
1 Sergej
Sto se mene tice, ove brojeve mozete rotirati a imena menjati (necu zameriti).
„Hasta la Victoria Siempre!“
1. Sergej 3 boda - ponajmanje zbog penala... nego jednostavno me osvaja zato sto "crta" po terenu... skoro jedan komentator rece da podseca na Nemanju Matica... mene licno te njegove lopte podsecaju na Zidanove... samo da ne zakoci,neka traje i odrzava kontinuitet
2.Pekara 2 boda - malo mi je krivo na sebe sto sam posumnjao u Pekaru,njegove kvalitete i srcanost
3.Gacinovic 1 bod - da ima potencijal ima,ali mislim da jos uvek sem vihornosti nista specijalno nije pokazao u dresu Vose... samo se nadam da nece krenuti Tadicevim stopama i svoj talenat pokazati tek vani. Iako je bio dobar sinoc,nekako mnogo vise od njega ocekujem,i zato samo 1 bod
2.Pekara 2 boda - malo mi je krivo na sebe sto sam posumnjao u Pekaru,njegove kvalitete i srcanost
3.Gacinovic 1 bod - da ima potencijal ima,ali mislim da jos uvek sem vihornosti nista specijalno nije pokazao u dresu Vose... samo se nadam da nece krenuti Tadicevim stopama i svoj talenat pokazati tek vani. Iako je bio dobar sinoc,nekako mnogo vise od njega ocekujem,i zato samo 1 bod

- magistar cho
the Gari wrote:3 - Milinković-Savić
2 - Gaćinović
1 - Pekarić
North will prevail...
3 Pekaric - sigurno najbolji igrac na mecu! Vrhunski odigrao, nista nije uspelo da prodje... vecinu napada on zaustavio iznosio lopte za pocetak nasih akcija
2 Zakula - U periodu kad je Partizan bio dosta bolji od nas (prvih 15 min drugog poluvremena), bio je covek odluke. Uneo sigurnost u odbranu, 3-4 sjajne intervencije. Primo je jedan gol, ali dosta i odbranio.
1 Radoja - Tesko je odluciti se na samo 3 igraca kad kompletan tim dobro odigra. Sergej i Mijat takodje zasluzuju koji bod, ali nazalost se moram za trojicu odluciti. Radoja je taj treci, jer je bio pravi vodja na sredini, iznosio loptu, zapocinjao napade, siguran na lopti. Par dobrih prodora, cak mi se cini da je i kod one akcije pred penal bio jedan od glavnih aktera.
2 Zakula - U periodu kad je Partizan bio dosta bolji od nas (prvih 15 min drugog poluvremena), bio je covek odluke. Uneo sigurnost u odbranu, 3-4 sjajne intervencije. Primo je jedan gol, ali dosta i odbranio.
1 Radoja - Tesko je odluciti se na samo 3 igraca kad kompletan tim dobro odigra. Sergej i Mijat takodje zasluzuju koji bod, ali nazalost se moram za trojicu odluciti. Radoja je taj treci, jer je bio pravi vodja na sredini, iznosio loptu, zapocinjao napade, siguran na lopti. Par dobrih prodora, cak mi se cini da je i kod one akcije pred penal bio jedan od glavnih aktera.