Kup Srbije - sezona 2013/14

Locked
pedjans

Re: Kup Srbije 1/2 finale: Spartak-Vojvodina (0:1), 9. april

Post by pedjans »

Zaista se plašim ove sutrašnje utakmice... Biće to veliki ispit za naše klince. Težak teren, protivnik gadan, pun iskusnih prevejanih igrača. Biće jako teško i bio bih prezadovoljan bilo kakvim prolaskom dalje, uključujući tu i prolazak na penale. Ukoliko bi uspeli da prodjemo, to bi po meni bio dokaz da smo spremni za najveće domete, uzimajući u obzir mladost našeg tima. U svakom slučaju, treba ući hrabro i ofanzivno, jer po meni prolaska dalje nema bez datog gola.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Iskusniji protivnik, tezak teren, nas nekompletan sastav, umoran i iscrpljen fizicki i psihicki tim, Suboticani imaju besplatan ulaz.

Svi u Suboticu da pomognemo deci da udju u finale! Okupljanje Zeleznicka 10h. Prijava 400 dinara na broj 655551989
Ide vooozzz!!!
Passion

Post by Passion »

Момци су како физички, тако и психички вероватно изузетно исцрпљени. Као и увек очекује се каљуга у Суботици, тако да се фудбала баш и нећемо нагледати. Само храбро момци, па ком опанци ком обојци! Сви у Суботицу - УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Baltazar

Post by Baltazar »

Interesantno je da su Voša i Spartak izbacili u četvrtfinalu blizance, a u zadnjoj utaknici pre polufinala igrali isto sa blizancima, ali onim drugim.
Momci, igajte se fudbala i uživajte u njemu. Onda rezultat neće izostati. Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
recni galeb

Post by recni galeb »

Slaninari.VI wrote:Нисам хтео то да рекламирам , јер је прошли пут негативно прихваћено, у смислу да одговарамо људе да иду. Ал пошто преко инбокса многи питају за тј каснији превоз а и дал могу да дођу у кафић иако многи од нас неће бити тамо, па сам зато и написао. Предпоставио сам да је товар, ал да не би сваком појединачно писао ставио сам овде. Ето толико.
ti nekada "mi" nekada "ti", ja samo posmatram i malo nekada komentarisem i nista vise... :roll:

elem vratili momci temu na sustinu, a ona je da ima da j***mo milomamu onima gore bar zbog toga sto ja grbavim bolovanje... :devil:
1892

Post by 1892 »

Ono sto je izuzetno pozitivno kod ove generacije klinaca je da imaju taj pobednicki mentalitet koji su doneli iz mladjih kategorija gde su bili prvaci dve god. za redom i drali koga su stigli, tako da pretpostavljam da osvajanje trofeja i pobede nad blizancima nisu nista novo za malog Mijata, Sergeja, Babica, Nastica, Radoju, i to je bitan preduslov za stvaranje dobre generacije koja ako ostane (ali sigurno nece) na okupu jos godinu dve moze da se proseta kroz nasu ligu.
Come on you Reds!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Pod hitno nam treba napadac.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Opet Sergej... :cheers:
0:1
Opet kupa finale :roll:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Oooo kupa finale...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
N13

Post by N13 »

Doslo je vreme da uzmemo kup :mrgreen:
Box

Post by Box »

To je to ... Zlatni omladinci! :cheers:
Turija

Post by Turija »

ogi wrote:Pod hitno nam treba napadac.
Nikako da krenu golovi od onih kojima je to primarni zadatak.
I Veselinović i Stojanović, kako vreme odmiče sve bleđi na terenu, dok su ,,klinci" sve bolji.Mislim da je razlog tome tehnička superiornost mlađih, dok su jedino Pekarić i Žakula svetle tačke starije generacije.Vreme je za GEORGIJA ILIĆA.
Veselinović i dalje igra po starom.Izvlači se na bok i kasni sa predajom lopte, da ne kažem da je davi.
Stojanović sve manje grize i sve je mlitaviji u duelima, što mnogo utiče na našu realizaciju iz pozicija kada ih vezni red ubaci u priliku, pa na kraju ti veznjaci moraju da budu i strelci, kako bi došli do golova.
Još uvek nemamo ni Alivodića, kao opasnog napadača.Borbenost mu je na nivou, ali učinak još daleko od očekivanog, s obzirom na iskustvo.
Zadovoljan sam izdanjem mladog Ivanića, kao i borbenošću Sprema.
Babić ponovo sjajan u odbrani, plus što je namestio šansu Sergeju (za taj pogodak koji je i definitivno rešio pobednika).
Videla se danas na terenu istrošenost dečaka od subotnjeg derbija (kao što je i rekao trener Babić) i jako je dobro, što i u takvim okolnostima, pružamo zapažene igre i osvajamo bodove.Danas je sigurno na kvalitet igre mnogo uticao i jako loš teren u Subotici.
Iskrene čestitke našim igračima, kao i trenerima, za ulazak u Finale :!:
:cheers:
PS
Ovi komentatori :pegla: stvarno ne mogu da nas vide, bez obzira protiv koga igramo - ne mogu da sakriju koliko nas ne vole (da ne kažem grublju reč).Kad nemaju nikakav argument, onda potenciraju kako ekipa Vojvodine igra rasterećena. **bo te koja ekipa igra polufinale, bilo kog kupa, rasterećeno :unnormal: 5-10 minuta pre kraja meča oni govore o potrebna 3 gola Spartaka za prolaz u finale.
Danas u štampi se jedva negde, u nekom ćošku, mogla pronaći vest da se igraju polufinalne utakmice Kupa Srbije.Da igraju ona dva uništitelja domaćeg fudbala, pisalo bi se na nekoliko strana i udarnih naslova o polufinalnim mečevima.Ovako jedva prevaljeno, kao beznačajna informacija ( recimo na b92 danas je udarna ,,Zbog penala Voši -6 mečeva pauze" - pa kakvi su to ljudi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Helm

Post by Helm »

Turija wrote:Danas u štampi se jedva negde, u nekom ćošku, mogla pronaći vest da se igraju polufinalne utakmice Kupa Srbije.Da igraju ona dva uništitelja domaćeg fudbala, pisalo bi se na nekoliko strana i udarnih naslova o polufinalnim mečevima.Ovako jedva prevaljeno, kao beznačajna informacija ( recimo na b92 danas je udarna ,,Zbog penala Voši -6 mečeva pauze" - pa kakvi su to ljudi?
To su ti isti ljudi koji su primetili da je skandal sto jedan blizanac ne dobija dovoljno vise para od drugog, a u njihovim glavama je postojanje svih ostalih klubova na nekom apstraktnom nivou pri cemu znaju da tu postoji jos nekih 14 klubova, ali im je toliko ispran mozak da uopste ne razumeju zasto bi se neko od njih (nas) mogao naci pogodjen u takvoj prici. Vecina njih verovatno u zivotu nije pogledala dalje od drugog mesta na tabeli. Zaista sve vise verujem da je neophodna regionalna liga za ozdravljenje naseg fudbala, po mogucstvu sa dva mesta za Srbiju, pa neka se blizanci igraju u svojoj ligi.

Inace sto se tice danasnje utakmice, zadovoljan sam prikazanim. Odigrali smo tako da nismo srljali, a Spartak nije mogao nista da nam napravi. Da smo igrali 990 minuta ne bi nam dali gol. Slazem se za napadace, i podrzavam Turijino razmisljanje da je vreme da se oproba Georgije Ilic. Evo prilike vec protiv Rada. Veselinovic svakako igra vise kao krilo pa moze da krene na boku (ili kao rezerva) a Ilic da dobije 90 minuta pa da vidimo.
Box

Post by Box »

Malo se sleglo pa da prokomentarisem par igraca...
Veselinovic se stalno izvlaci na bok i pokusava,veoma lose, driblingom da uposli Alivodica (situacija mora da bude obrnuta). Alivodic uradi odlican posao i onda prospe mleko sa glupim pasom u nazad ili gubljenjem lopte. Ivanicu je prva utakmica i jos je mnogo rano da se sudi ali moram da napomenem da je odigrao mozda i bolje nego Mijat svoje prve utamice.Stojanovic je po meni , za sada , bolje resenje u napadu nego Laza. Radoja se gradi i dribla , izvlaci nemoguce, ali kada treba dobar pas napred da odrigra jako je nesiguran. Serdjo je Serdjo :) spricer igrac koji sa par poteza moze da resi utakmicu. Poletanovic je danas bio malo bolji nego u poslednje vreme , sigurnije je igrao. Odbrana odlicna!

Posle onih mustafa u subotu gde je , verujem , ostalo srce na terenu ... ovo je odlicna utakmica. Rutinski sa Spartakom...
Turija

Post by Turija »

Box wrote:. Radoja se gradi i dribla , izvlaci nemoguce, ali kada treba dobar pas napred da odrigra jako je nesiguran.
...
Box, meni je Radoja uvek odličan - ne smemo nikad zaboraviti da Radoja nije ,,desetka", već vezni half.Drugo je to što bi mi sada da on bude i nenadmašni half i vrhunska ,,10".Jednostavno to je nemoguće - to ni Mesi nije (najbolji u ofanzivi i najbolji u defanzivi).Momak se izuzetno puno troši, pa u trenutku, možda i zafali daha za takav završni pas.
Za sve ostalo se slažem :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked