24. kolo: Sloboda-Vojvodina 1:2

Sasa1969

Re: 24. kolo: Sloboda-Vojvodina 1:2

Post by Sasa1969 »

Kad procitam da pisete da smo pustili Rad zeludac mi se okrene...ja verujem ovim momcima a vi kako hocete :lala:
Image
slanina

Post by slanina »

Evo golova.

http://www.sportnetwork.rs/play/66786/j ... vodina-1:2" onclick="window.open(this.href);return false;

Koliko smo samo šansi promašili,Veselinović bar dva zicera :frown:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevernik

Post by Nevernik »

slanina wrote:Evo golova.

http://www.sportnetwork.rs/play/66786/j ... vodina-1:2" onclick="window.open(this.href);return false;

Da imamo normalnog napadaca bilo bi 2:6
Robi_D_Slanna

Post by Robi_D_Slanna »

Pobeda je čista kao suza, momcima svaka čast :cheers: Posebno mi je drago što je Enver dao gol :cheers:

Jedino mi je žao što nije bilo obrnuto (kad nam već ti bodovi ništa ne znače i kad bi mogli da biramo): da smo smrad dobili, a od Slobode izgubili... I opet se Sloboda čupa za opstanak... Zaista ne bi bilo u redu da nam se i ofk provuče ovde...
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
Daljac

Post by Daljac »

budababa wrote:Koji smo mi nepredvidivi klub ludaka.
:cheers: то је Воша! Кад се најмање надамо, ми победимо и, барем по овом снимку судећи, будемо много бољи ривал на терену (надам се да ће наш пријатељ Слободаш из Ужица који пише на овом форуму написати подробан извештај шта се и како све издешавало на Беглулу- у његову објективност имам пуно поверење).

Надам се само да оваква добра игра може да се понови и против лажног стогодишњака, јер ако тај канцер српског фудбала ми не погурамо у амбис, имаћемо и наредне сезоне прву лигу са 6 београдских клубова, што је најгора могућа ствар која прволигашком каравану може да се догоди.
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

http://www.youtube.com/watch?v=3avElzKILmI" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=243" onclick="window.open(this.href);return false;

Cestitam na apsolutno zasluzenoj pobedi!
Jaka kisa i 3 stepena sprecili spektakl!
U prvom delu nekakav egal, ali se videlo da ste spremnija i bolja ekipa!
Takticki potkovani, tehnicki obuceni, sa boljim fizickim predispozicijama (visina, gradja, snaga), pokretniji i jednostavno znate da igrate fudbal!
Mi bezidejni, tesko smo ulazili u sanse, a realizacija nam je od odlaska Randjelovica neresiv problem. Uz to dva igraca koja ne znam zasto igraju (Mihajlovic i Pejovic), plus Terzic sa nekim problemom zbog kog nije mogao da trci kako treba, ali je bio, ne znam zasto, primoran da igra. A imamo jos jednog dobrog desnog beka - Milicica!
Jedine svetle tacke kao i uvek Tiago, Rankovic i Lovric.
Sudjenje blago domacinsko, u prvih pola sata 55-45 za nas, a nakon toga otprilike 50-50. Kao sto sam predvideo, dobio je instrukcije da pripazi da nas ne osteti, ali nista vise od toga!
U drugom poluvremenu apsolutna dominacija i odlicna igra Vojvodine, a totalna nemoc Slobode!
Ekipa Vojvodine ispracena dugim aplauzom na kraju. Nimalo slucajno! Retko korektna ekipa, bez ijednog valjanja, simuliranja, kod izmena igraci bukvalno istrcavali sa terena!
Treba pomenuti da je na pocetku utakmice spiker cestitao Vojvodini 100-godisnjicu uz aplauz sa tribina!

Zelim vam da osvojite 3 boda i protiv kancera srpskog fudbala u narednom kolu.
Hvala, Turija, Robi_D_Slanna, Daljac i ostalima!
Last edited by fksloboda.org on Thu Apr 17, 2014 11:48 pm, edited 2 times in total.
Daljac

Post by Daljac »

Све најбоље желим екипи Слободе у наставку такмичења, да пребринете све бриге око опстанка и закулисних радњи престоничких мешетара што пре, и да опет спортски војујемо за бодове и у свим наредним сезонама! :cheers:
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Sasa1969 wrote:Kad procitam da pisete da smo pustili Rad zeludac mi se okrene...ja verujem ovim momcima a vi kako hocete :lala:
Vidi ovako "Sasa 1969"...

Sada, pošto smo ovu utakmicu dobili, još sam sigurniji da smo PUSTILI Rad!
Tačka. :mafia:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Daljac

Post by Daljac »

Nevernik wrote:
slanina wrote:Evo golova.

Da imamo normalnog napadaca bilo bi 2:6
Заиста, чекамо овог Лазу да проради, ,,полако, сад ће", ,,само што није", ,,још мало само", и ето га мај месец и крај шампионата... овако компонованом тиму неопходан је некакав стари лисац у шпицу напада. Зимус смо имали одличну прилику да уместо Чуке ми Напретку преотмемо Ненада Миросављевића, нисмо то учинили, а он и у овим позним годинама злата вреди. Не треба нама шпиц на дуге стазе, али неко ко може сву креативност везног реда да каналише ка голу противника, ко се увек наће кад и где треба, и ко може без испразног трка у ширину да са мало одлучних корака и једним кратким спринтом буде кобан по одбрану противника, донео би нам свакако неопходну убитачност и коначну реализацију... Уколико ово чудотворно обданиште не распродамо на лето, треба им у нападу, барем као резервно решење, придодати некога поред кога ће моћи да уче и науче како се постижу голови, јер само тако можемо да сневамо о неком вишем пласману - уколико то у некој догледној будућности нашем клубу буде било приоритет :roll: , јер потенцијал евидентан поседујемо...
Roki

Post by Roki »

Evidentno,je da je pocela rezija za Rad i Ofku,to je ona faza kad i Barsa vise ne moze da ih dobije,ovde smo se toga nagledali....kad nismo izgasirali u proslom kolu,nismo morali ni danas,videcemo u sledecem kolu dal ce lopta opet ici okolo naokolo,kao protiv Rada...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Laza definitivno jos jedna jalovina u spicu naseg napada... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Liman 1

Post by Liman 1 »

Šta je sa Stojanovićevom glavom? Na početku snima ima crnu kosu kasnije kao da se ofarbao u plavo :mrgreen: . Inače momci svaka čast na pobedu u odsustvu nekoliko važnih igrača.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pazario udarac, pa ga krpili :mrgreen:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Победа против Слободе ће добити на тежини једино ако се победи и лажни стогодишњак ОФК.
borrissey

Post by borrissey »

Čestitke momcima na pobedi i jedan off: sinoć su na rođenom Spensu naši odbojkaši (koji su se borili kao lavovi) dočekali da pola sale proslavlja zvezdinu titulu. Ako nam je dobro tako, onda ignorišite ovaj post...
Last edited by borrissey on Fri Apr 18, 2014 12:12 pm, edited 1 time in total.
Locked