24. kolo: Sloboda-Vojvodina 1:2

Turija

Re: 24. kolo: Sloboda-Vojvodina 1:2

Post by Turija »

Mislim da ovaj naš mladi tim, sa Žakulom na golu, bolje funkcioniše nego sa Jovanićem.Žakulino iskustvo i odnos, kao i Pekarićev, puno znače našoj mladoj ekipi.Takođe mislim da bi i Veselinović bio, isto tako, jako značajan u timu, samo kada bi se urealio (da se ne 'alavi) i našao svoje mesto na terenu, koje sigurno nije na krilnim pozicijama i u organizaciji igre, već u polušpicu-špicu (naizmenično, da li sa Stojanovićem ili nekim drugim našim napadačem).Manje bi se trošio i imao veću koncentraciju i snagu u završnici, a time i daleko bolju realizaciju.
Isto tako mislim da bi Ivanić daleko više pružio u vezi, nego (prinudno) na levom boku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Toto Riina wrote:Победа против Слободе ће добити на тежини једино ако се победи и лажни стогодишњак ОФК.
:!: :!: :!:
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

trelos gia fcv wrote:
Sasa1969 wrote:Kad procitam da pisete da smo pustili Rad zeludac mi se okrene...ja verujem ovim momcima a vi kako hocete :lala:
Vidi ovako "Sasa 1969"...

Sada, pošto smo ovu utakmicu dobili, još sam sigurniji da smo PUSTILI Rad!
Tačka. :mafia:
Јел имаш неку информацију ко је пустио, који играч конкретно? Озбиљну си изнео оптужбу без икаквог аргумента. Јел си уопште гледао утакмицу против Рада да би тако нешто написао?

Ова твоја прича је као и пред сваку утакмицу са звездом и партизаном када се одређена група људи јавља са причом како их пуштамо, враћамо нешто... и онда кад их победимо нема их нигде.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

FREAKS1994 wrote:Јел имаш неку информацију ко је пустио, који играч конкретно? Озбиљну си изнео оптужбу без икаквог аргумента. Јел си уопште гледао утакмицу против Рада да би тако нешто написао?

Ова твоја прича је као и пред сваку утакмицу са звездом и партизаном када се одређена група људи јавља са причом како их пуштамо, враћамо нешто... и онда кад их победимо нема их нигде.
Ne. Nemam info, a pravo da ti kažem ni ne treba mi.
Za mene je više je nego očigledno, za ostale me ne interesuje.
Na žalost moje ozbiljne optužbe će ostati samo prazno slovo na papiru što je i najgore(a možda i nije).
Dokaze NEMAM, oči IMAM.
Tako da... da nisam gledao utakmicu sa svog mesta na zapadu ne bih ni komentarisao ništa.
Od sledeće sezone ne interesuje me ni to mesto na zapadu.
Povraća mi se od svega. Samo da žuč ne ispovraćam posle lažnog stogodišnjaka.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
ssnigd

Post by ssnigd »

Koliko spontanije i iskrenije deluje radovanje sadasnje ekipe i one sa jeseni :idea:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked