25. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 2:0
Re: 25. kolo: Vojvodina-OFK Beograd, utorak 15h
Oni kao grizu, a nasi se sve nesto saplicu i grese.. Ako izgubimo bice NEVIDJENA sramota!!!
Izgleda je došlo do promene plana na poluvremenu
.

Last edited by fare on Tue Apr 22, 2014 4:26 pm, edited 1 time in total.
Šta je providno momčino?fare wrote:Ovo je toliko providno da je smešno
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Jel sramota sad nekog zbog prica o prodatoj utakmici!? Momci jednostavno nemaju previse motiva u ovakvim utakmicama ali su uspeli da uzmu bodove i svaka prica o kojekakvim prodajama nece im sigurno podici moral i dati motiva u nekim sledecim utakmicama!
Iskreno cudio sam se kad smo pre par sezona doveli Zakulu a ove sezone Pekarica ali pogresio sam oni ulivaju neverovatnu sigurnost nasem mladom timu,isto tako sem njih mi za Zivkovica nemamo alternativu jednostavno nismo isti tim sa njim i bez njega...Stanojevic se budi izgleda i to u pravi cas .Inace utakmica je prosla bez zutog kartona 

Momci su bili u fazonu: evo vam prvo poluvreme, borite se za opstanak, ako ne uspete naguzicemo vas u drugom.
Jedina mi je zamerka sto ostavljaju puno prostora na sredini terena, ali Nino i Babic ne bi dali Bayernu da prodje, a kamoli prosecnim jsl ekipama.
Jedina mi je zamerka sto ostavljaju puno prostora na sredini terena, ali Nino i Babic ne bi dali Bayernu da prodje, a kamoli prosecnim jsl ekipama.
Ofk-a je toliko slaba ekipa da je bilo neverovatno izvodljivo da ih danas pustimo čak i da je bilo tako dogovoreno.
Napred Donji Srem!!!! Za klasu su bolja ekipa i od Rada i od Ofk.
Napred Donji Srem!!!! Za klasu su bolja ekipa i od Rada i od Ofk.
Odlicna utakmica! OFK je toliko los, da bi se i u drugoj ligi borio za opstanak. Nazalost, Terzic ce ih gurati koliko god moze. Dugo nisam gledao bas toliko losu ekipu na Karadjordju... i kad imaju peostor, ne znaju sta ce sa loptom, kao da jedva cekaju da se oslobode lopte. Forsiraju onog el saravija, a on kad dobije loptu, kao nekad nas Katai, voli da komplikuje, a potpuno je nezainteresovan za igru.
Sto se nas tice, zadovoljan sam, mada moglo je to i agresivnije. Odbrana za desetku, malog Babica cuvati jos makar 5-6 sezona! Dragulj nas. Ivanic opet uplaseno delovao na krilu, ali kad je presao u sredinu odlican. Alivodic kao da nije imao krampone, mnogo se klizao, ali kao i uvek mnogo pretrcao. Nastic, Radoja i Poletanovic bez greske. Ostali na svom nivou. Cini mi se da su Sergej i Stojanovic veoma spretno reagovali kod golova, nisu bile lake situacije, mada moracu na snimku opet da pogledam golove, nisam najbolje video sa severozapada.
Ima li neko info kad se Mijat vraca na teren?
Sto se nas tice, zadovoljan sam, mada moglo je to i agresivnije. Odbrana za desetku, malog Babica cuvati jos makar 5-6 sezona! Dragulj nas. Ivanic opet uplaseno delovao na krilu, ali kad je presao u sredinu odlican. Alivodic kao da nije imao krampone, mnogo se klizao, ali kao i uvek mnogo pretrcao. Nastic, Radoja i Poletanovic bez greske. Ostali na svom nivou. Cini mi se da su Sergej i Stojanovic veoma spretno reagovali kod golova, nisu bile lake situacije, mada moracu na snimku opet da pogledam golove, nisam najbolje video sa severozapada.
Рутинска победа, прво полувреме невероватно мртво, разбудила га је она петарда што су бацили малобројни гости. Било је приче да су Руси дошли да гледају Радоју, чини ми се да ће бити дошли по Радоју узели Сергеја, одиграо је изнад просека за нашу лигу.
- Toto Riina
Од сада престаните да причате о намештеним утакмицама, затвореним куповима и сличним глупостима! Вошине бебе су вам запушиле уста и свака им част. Заслужују подршку.
Планирајте гостовање против Радничког из Крагујевца, УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Планирајте гостовање против Радничког из Крагујевца, УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Prvo poluvreme kao veterani da su igrali. U drugom smo konačno pokazali bar deo one igra sa jna. Sergej odličan, Stojanović sasvim korektno odigrao. Igrač utakmice- Babara, ako ga prodamo ispod milion stvarno smo slepci. Kad se vrati Mijat delovaćemo mnogo opasnije. Sad smo na bod od trećeg mesta i sledeće kolo gostujemo najslabijoj ekipi u ligi. Kup i treće mesto za solidnu sezonu. 

Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Komentator na prenosu je rekao da moze koliko sutra i on i Puska znaci za KragujevacN13 wrote:Odlicna utakmica! OFK je toliko los, da bi se i u drugoj ligi borio za opstanak. Nazalost, Terzic ce ih gurati koliko god moze. Dugo nisam gledao bas toliko losu ekipu na Karadjordju... i kad imaju peostor, ne znaju sta ce sa loptom, kao da jedva cekaju da se oslobode lopte. Forsiraju onog el saravija, a on kad dobije loptu, kao nekad nas Katai, voli da komplikuje, a potpuno je nezainteresovan za igru.

Čestitke našim momcima na pobedi. Utakmica teški krš, ako mene neko pita. U par navrata smo imali neviđeno sreće, tj. oni su imali nesposobnosti da uguraju loptu. Nisam siguran da ima opravdanja za toliko hvale za našu igru.
U prvom poluvremenu smo imali 0 (nula) šuteva na gol i sijaset saplitanja, bez završnog pasa i udarca. U drugom 3 šuta na gol (od toga 2 ušla u mrežu). U prvom delu meča smo neverovatno promašivali izgledne prilike i poluprilike (a ofk još više, na našu sreću), tako da sam već počeo da verujem da su kladionice sa razlogom menjale kvote.Drugo poluvreme druga priča.
Babić, Pekara i Žakula nisu dozvolili još jedno (neprijatno) iznenađenje u NS, a Milinković-Savić i Stojanović potopili veoma slabe goste.Svi ostali naši igrači odigrali su ispod svojih mogućnosti, ali i to je bilo dovoljno za novu pobedu.
Mislim da se naša mlada ekipa malo i umorila, a i da je ponestalo početnog motiva.Napad nam je znatno otupljen izostankom Gaćinovića, ali sve u svemu, veoma važna i draga pobeda
Babić, Pekara i Žakula nisu dozvolili još jedno (neprijatno) iznenađenje u NS, a Milinković-Savić i Stojanović potopili veoma slabe goste.Svi ostali naši igrači odigrali su ispod svojih mogućnosti, ali i to je bilo dovoljno za novu pobedu.
Mislim da se naša mlada ekipa malo i umorila, a i da je ponestalo početnog motiva.Napad nam je znatno otupljen izostankom Gaćinovića, ali sve u svemu, veoma važna i draga pobeda

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Definitivno imamo kvalitet,koji kad bljesne ne moze niko da mu se suprostavi.Mi se nadigravamo sa svima pa sta bude,za sada niko nas nije nadigrao.Sjajno se osecam kad ih pobedimo,ostaje zal za porazom od rada.Iako sve novine potenciraju (sasvim zasluzeno) igru Sergeja i Mijata,nasa glavna snaga je u Radoji i Poletanovicu.Kako njih dvojica seku sve napade protivnika,na nasoj ili njihovoj polovini,kako dobijaju duele protiv mnogo iskusnijih igraca meni je za svaku pohvalu,skoro nisam video tako superioran tandem u nasoj ligi.Od njih krece svaki nas napad i od njih pocinje svaka odbrana cime puno pomazu nasim odbrambenim igracima.Svaka im cast najstandardniji nasi igraci.Danas je bljesno Sergej,pohvale Alivodicu koji igra standardno dobro vec neko vreme,proradio Stojanovic,sve vise oseca igru.Sve u svemu igrom i zalaganjem sam zadovoljan cak i protiv rada kada smo izgubili,klinci su pravi pogodak,cak imaju male oscilacije u igri s obzirom na njihove godine.