In Memoriam: Vujadin Boškov (1931-2014)
Re: In Memoriam: Vujadin Boškov (1931-2014)
Najveca legendo nase Vojvodine, slava Ti i hvala. Saucesce porodici.
0.0625
Neka Vam je vecna slava i hvala Vam za sve sto ste ucinili za nas klub
Pocivajte u miru GOSPODINE Boskov.

Pocivajte u miru GOSPODINE Boskov.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Iako svaku emociju krijem i nosim duboko u sebi,ova vest danas je izazvala suzu u mom oku
Pre 15-16 godina imao sam cast da upoznam Vujketa,da razmenim koju rec sa njim,da napravim sliku za uspomenu.Koliko je samo vedrine i vedrog duha taj covek nosio u sebi,koliko znanja,samouverenosti,ponosa,sarma,a opet...drzao se tako prizemno,tako narodski.Najvece bogatstvo koje je klub imao,LEGENDA!!!!
Nek mu je vecna slava i hvala!

Pre 15-16 godina imao sam cast da upoznam Vujketa,da razmenim koju rec sa njim,da napravim sliku za uspomenu.Koliko je samo vedrine i vedrog duha taj covek nosio u sebi,koliko znanja,samouverenosti,ponosa,sarma,a opet...drzao se tako prizemno,tako narodski.Najvece bogatstvo koje je klub imao,LEGENDA!!!!
Nek mu je vecna slava i hvala!

- kafe bagdad
Nazalost, na 100 godisnjicu kluba napustio nas je legendarni Vujadin Boskov. Slava mu!
- Forza Voša
Neka mu je vecna slava i hvala!
„Hasta la Victoria Siempre!“
Izmedju imena Vujadin Boskov i Vojvodina stoji znak jednakosti. Vujke je ubedljivo najveća legenda naše Vojvodine. Drago mi je što je poziveo dovoljno dugo da dočeka vek postojanja svoje Voše.
Gospodine Boškov, večno ćemo Vam biti zahvalni za sve što ste učinilo za našu Vojvodinu! Počivajte u miru.
Gospodine Boškov, večno ćemo Vam biti zahvalni za sve što ste učinilo za našu Vojvodinu! Počivajte u miru.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Otišao je najveći među nama.Čika Vujke,počivaj u miru bila mi je čast poznavati vas.
Slava mu i saučešće porodici!
Otišao je najveći među nama.Čika Vujke,počivaj u miru bila mi je čast poznavati vas.
Slava mu i saučešće porodici!
- Ken mahniti
Hvala Vujke za sve,ziveces vecno u srcima svih pravih vojvodinasa.Pocivaj u miru.
Почивао у миру. Саучешће породици, пријатељима, сарадницима и свој браћи војводинашима. Вечна слава и највеће поштовање и хвала на свему што је урадио у свом животном веку за наш клуб и за фудбал као спорт уопште. Једно од најблиставијих имена вечно ће да сија у Вошином небеском пантеону и у сећању свих нас.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=ZxtQInnWHNg[/video]
0.0625
Otišla je najveća legenda našeg kluba. Uteha je da je dočekao stogodišnjicu njegove Vojvodine-večna mu slava i hvala za sve 

Napred Voso!
- gospodinFKV

Jos uvek sam sokiran...
Saucesce porodici i svima onima ciji su se putevi sreli sa ovim Covekom!