Uprava
Re: Uprava
Gusi se tema sa tim ko odakle navija za Vojvodinu. Kao da nam je neko servirao temu, u fazonu ''evo vam pa se malo medjusobno dzapajte''.
Jedini protivnik svima trenutno treba da bude bivsa uprava na celu sa Pavlovicem i svi koji podzavaju tu grupu lopova (odakle god bili).
Kad bagra bude na dovoljnoj udaljenosti od kluba (nadam se neki od njih i iza resetaka), na redu je skeniranje rada nove uprave.
Budu li se jednoglasno donosile sve odluke, znamo o cemu se radi, toliko iskustva imamo.
Navijaci koji su clanovi skupstine, moraju da budu svesni da je pred njima vrlo odgovoran posao i da se na njih najvise motri!
Jedini protivnik svima trenutno treba da bude bivsa uprava na celu sa Pavlovicem i svi koji podzavaju tu grupu lopova (odakle god bili).
Kad bagra bude na dovoljnoj udaljenosti od kluba (nadam se neki od njih i iza resetaka), na redu je skeniranje rada nove uprave.
Budu li se jednoglasno donosile sve odluke, znamo o cemu se radi, toliko iskustva imamo.
Navijaci koji su clanovi skupstine, moraju da budu svesni da je pred njima vrlo odgovoran posao i da se na njih najvise motri!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
- One and only
Izmedju ove skupstine i one batine nema nikakve razlike sve dok oni sami sebe budu izglasavali. Sa tim debilnim sistemom gde ce svi na znak istovremeno dizati ruku skupstina nema nikakvog smisla, ona u tom obliku ne treba ni da postoji. Vratite Vojvodinu onima kojima jedino i pripada, njenim navijacima! Vratite sabor!
Ipak, treba sacekati neko vreme i pruziti podrsku novoj upravi, ali istovremeno biti veoma oprezan.
Ipak, treba sacekati neko vreme i pruziti podrsku novoj upravi, ali istovremeno biti veoma oprezan.
United of Vojvodina
Da li iko iz nove uprave preduzima išta u vezi najhitnijeg rešavanja problema? Vidim da o tome nema ni reči. Približava se (pretpostavljam) početak priprema, trenera nema ni na pomolu, 23. juna je žreb za Ligu Evrope niko ne zna kakvo je stanovište igrača, a sudski postupak ima sve izglede da traje ko zna koliko dugo...
nova uprava gora od stare dosli da uzmu pare a niko nece da ulozi igraci nemaju plate mozda budu svi slobodni ako nez
naju sta da rade neka i oni idu ovo nema nikakvog smisla
Imam osecaj da ako se u naredne dve nedelje nista ne desi po pitanju plata ,trenera itd...Da nam sledi zestok haos..Kilav pocetak ,uspesno je jedino bilo preuzimanje kluba
ostalo jako kilavo...i ta revizija ni reci dosad o poslovanju za vreme Bate
A male su relativno plate fudbalera ako ne mogu da obezbede tih 50 -75 hiljada evra da se isplati jedna plata onda koji su se moj borili da udju u klub.

- Toto Riina
Саветујем свима да искулирају постове чланова протеране управе који су се сада повампирили на форуму. Не треба нам сада да улазимо у расправе са анонимцима и провокаторима! Порука професионалним навијачима и њиховим менторима поздравите маму вашу!
Довољно је погледати датум регистровања, број и садржај претходних постова!
Сада је време да се клуб постави на здраве основе и то је једино важно, не требају нам сада бомбе у прелазном року типа Сонг, Олембе и Хертини бразилци!
Сада је време да се клуб постави на здраве основе и то је једино важно, не требају нам сада бомбе у прелазном року типа Сонг, Олембе и Хертини бразилци!
Jel' to nešto možda na moj račun?!...Ja sam se registrovao sa svojim prezimenom (prezivam se Polovina). Poznaje me većina administratora lično,pa možeš da proveriš da li sam ili nisam provokator.Po tebi ako sam se nedavno registrovao,automatski sam provokator?!...Prijatelju,sve što sam napisao je istina,nažalost, i nemam razloga da se pravdam....Po tebi je bolje da ,,bacam'' neki neosnovani optimizam?...Ovo je ako sam dobro shvatio ,,Forum navijača i simpatizera Vojvodine''.Ako je to merilo,onda imam razloga da boravim ovde jer imam preko 300 odgledanih utakmica Vojvodine(imam 31 godinu), nema zabiti i vukojebine u Srbiji i Crnoj Gori gde nisam gledao Vojvodinu. Ako nisam dobrodošao na forumu,neka me administratori odstrane...Mogao si mi se obratatiti lično(pp) a ne ovako da me prozivaš. Pretpostavljam da si mislio na mene jer sam se skoro registrovao,ako nisi izvinjavam se...Toto Riina wrote:Саветујем свима да искулирају постове чланова протеране управе који су се сада повампирили на форуму. Не треба нам сада да улазимо у расправе са анонимцима и провокаторима! Порука професионалним навијачима и њиховим менторима поздравите маму вашу!
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Sve prvoborci, nosioci spomenice, hocete li i boracku penziju?
Pozdrav za PolovinuZ
Za mene lično pisanje PolovineZ je dobrodošlo osveženje na naš forum.Čitam te postove sa velikim interesovanjem.
Nikada mi nije bilo važno koliko ko piše, već šta i kako piše.I danas mi je žao mnogih forumaša koji više ne pišu ovde, a bilo je zadovoljstvo čitati njihove postove.

Za mene lično pisanje PolovineZ je dobrodošlo osveženje na naš forum.Čitam te postove sa velikim interesovanjem.
Nikada mi nije bilo važno koliko ko piše, već šta i kako piše.I danas mi je žao mnogih forumaša koji više ne pišu ovde, a bilo je zadovoljstvo čitati njihove postove.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
zar ti stvarno mislis da za par meseci (u ovom tvom slucaju se radi o par nedelja) moze da se srede stvari koje su gomilane godinama,i kada se stalno pojavljuju novi ljudi kojima je Vosa navodno duzna??? Treba biti strpljiv i gledati na duze staze,sto je neko napisao rezultati i igra sada trebaju da budu na zadnjem mestu.A ako smo mogli ove prosle godinama da trpimo mozemo sacekati bar jednu godinu da vidimo sta ce ovi da urade.Lako cemo mi i njih da isteramo ako se ne budu ponasali u skladu sa onim sto se od njih ocekuje.dominik wrote:nova uprava gora od stare dosli da uzmu pare a niko nece da ulozi igraci nemaju plate mozda budu svi slobodni ako nez
-
Odlicno receno,i ovo svakom ko voli Vosu treba da bude jasno,i na prvom mestu!!!!Minja wrote:Hajde da ponovim. Rudarski posao je pred ljudima koji su sada u klubu. Mnoge bolne odluke takodje. Spasavanje kluba je na prvom i jedinom mestu, sve ostalo je periferno. Mozda je ovo i poslednja prilika da se klub izvuce iz ambisa. Mislite o tome.Minja wrote:Jasno je kao dan da ce ova uprava ima zadatak da sprovede RUDARSKE REFORME u sistemu rada i funkcionisanja kluba. Bojim se da nas ceka jako tezak period sto se tice samog zivota kluba i da ce neki rezovi biti bolni ali neophodni.
Sto se mene tice, sve dok iz price bude izlazila energija da se stvari rade za dobrobit kluba, imace moju podrsku. Rezultati i igracka imena i mesto na tabeli u celoj ovoj igri nemaju nikakav znacaj. Barem iz moje perspektive.
I jos nesto. Ko u ovakvom momentu bude forsirao svoje licne interese, taj je i MAGARCINA i BUDALETINA i neprijatelj ovog kluba.
Ako sam dobro čuo,a jesam, ovo je razvoj situacije:
Šćepanović predsednik,Gajić potpresednik....pavloviću ponuđeno u nekoj varijanti da ostane,a da oprosti dug od 168hiljada i da se ponište zaključivanja procenata za Babića i Gaćinovića.Odbio je. Ono što je najveći problem je bojazan da bi u APR ponovo mogli da budu upisani ljudi koji su izbrisani.Zbog čega i kako ne znam,znam samo da postoji bojazan.Verovatno nešto administrativno i politički obojeno. Videćemo šta će biti,možemo samo da se nadamo da se to neće jako odužiti...
Šćepanović predsednik,Gajić potpresednik....pavloviću ponuđeno u nekoj varijanti da ostane,a da oprosti dug od 168hiljada i da se ponište zaključivanja procenata za Babića i Gaćinovića.Odbio je. Ono što je najveći problem je bojazan da bi u APR ponovo mogli da budu upisani ljudi koji su izbrisani.Zbog čega i kako ne znam,znam samo da postoji bojazan.Verovatno nešto administrativno i politički obojeno. Videćemo šta će biti,možemo samo da se nadamo da se to neće jako odužiti...
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
- ФИРМА 1989
Суд је донео одлуку о забрани уписа у АПР "онима", тако да је правна битка добијена и идемо даље.
Павловићу нико ништа није нудио у било каквој варијанти да остане.
Нова Скупштина је сутра у 19 часова, у амфитеатру Спенса.
Формира се комплетан Управни Одбор и креће се са планом и програмом припрема, и осталих ствари.
Павловићу нико ништа није нудио у било каквој варијанти да остане.
Нова Скупштина је сутра у 19 часова, у амфитеатру Спенса.
Формира се комплетан Управни Одбор и креће се са планом и програмом припрема, и осталих ствари.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
- gospodinFKV
Pitanje: Zasto amfiteatar, ako smo usli na VB?
Da me neko pogresno ne razume, ne smeta mi (sta vise, blize mi je nego da se cimam to Veternika), samo me zanima
Da me neko pogresno ne razume, ne smeta mi (sta vise, blize mi je nego da se cimam to Veternika), samo me zanima