Casual wrote:Bice reorganizacije i to ovako: Vojvodjanska se deli na 3 dela - ova nasa ce se zvati novosadsko-sremska i svi ti klubovi koje je Minja nabrojao ce se sledece godine takmiciti u toj ligi.
Dalje, Novi Sad dobija svoje podrucje zasebno i tu ce prvih 7-8 klubova iz sadasnje Gradske lige Novi Sad ici u u Podrucje Novi Sad.
Sadasnja gradska liga ce biti kao opstinska sa malim brojem klubova, cini mi se da nece ostati vise od 10 u toj ligi.
Slavija ce po svemu sudeci sledece godine opet igrati podrucje posto su u vrhu sada u gradskoj ligi. Oni su spali na najnize grane jer su imali (mislim da je i dalje u toku) spor skoro identican nasem oko 2 uprave kluba.
Аха значи формирају се као некад Новосадско-сремска зона,Бачка зона и Банатска зона,тако да ова наша лига неће претрпети неке велике промене.У српску лигу војводина ушла је Пригревица,а испао је Нови Сад.У лигу су ушли Кабел и Купиново

Цемент ће тешко проћи бараж очекујем да ће остати у лиги,а за Врбас и Сивац незнам где ће да га сместе,хоће ли остати овде или ће у Бачку зону,а најверотније ће тамо и Текстилац из Оџака који је такође испао из српске лиге војводина.У сваком случају ова наша лига ће бити солидна,иако су ту клубови којима није место,(Купиново,адашевци).Пошто ћемо ми бити задовољни неким 7,8 местом,навијам за Кабел или Нови Сад да уђу може и Цемент,само не Омладинац и Нових бановаца кога гура општина што је ван памети,али Јединство из Старе Пазове је увек имало третман од општине Стара Пазова као и ФК Војводина од града Новог Сада.