Fantasy, i slicne zanimacije
Re: Fantasy, i slicne zanimacije
udji u my leagues i tamo imas opciju join league ,nadji ligu FK Vojvodina i ukucaj password novisad
Au odlican timVoja wrote:
Evo ga i moj tim,za nepoverovati da nemaju slicice svih igraca

Jedino mozda Jaja Ture ti bespotreban, preskup, a zadnji vezni retko donose mnogo bodova

Zaboravio sam da stavim Hulka u prvih 11 nakon obavljenog transfer neposredno pre početka prve utakmice,a kada sam to primetio već je bilo kasno pa moram prinudno da igram 4-4-4 u ovoj fazi...Mada ,kako je Hulk juče igrao protiv Hrvata možda to i neće biti problem.Nadam se samo da će De Bruin imati minutažu kao u kvalifikacijama i prijateljskim iako po meni nema mesta u prvih 11....
S obzirom da sam veliki ljubitelj Fantasy Premier Lige,pristupio sam igranju sa velikim entuzijazmom ali mislim da su preterali sa bodovanjem,naročito oduzimanje bodova za tri faula(na primer)...Odigrao sam prilično ziheraški,jer je ovo ipak svetsko prvenstvo i neće igrači dolaziti toliko u prvi plan kao kod klupskih utakmica....
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Na klupi ceka van Persi,samo da preskoci spanceN13 wrote: Au odlican timKontam da ti na klupi sve talibani neki
![]()

Eto ti malera...Voja wrote:Na klupi ceka van Persi,samo da preskoci spanceN13 wrote: Au odlican timKontam da ti na klupi sve talibani neki
![]()

BAKSUZEVoja wrote:Eto ti malera...Voja wrote:Na klupi ceka van Persi,samo da preskoci spanceN13 wrote: Au odlican timKontam da ti na klupi sve talibani neki
![]()

"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Nista mi ne pricaj
A gle ovo za veceras... Ubo Peraltu kao strelca i cekam Sanceza da stavi 2 veceras

Juce Brazil pogodjen TR

A i glup je ovaj fantazi na FIFA... Ramos primio 5 golova,a donosi mi dva boda vise od Alvesa iz Brazila recimo

A gle ovo za veceras... Ubo Peraltu kao strelca i cekam Sanceza da stavi 2 veceras

Juce Brazil pogodjen TR

A i glup je ovaj fantazi na FIFA... Ramos primio 5 golova,a donosi mi dva boda vise od Alvesa iz Brazila recimo

Da to bodovanje je bezveze,na Fantasy Premier League jesu možda diskreditovani ,,radnici'' na sredini poput Tiotea,Lukaš Leive,Kerika,Mekartija koji sakupe po 30 bodova za celu sezonu,ali je ovo tek besmisleno,da odbrambeni igrač ekipe koja je dobila ,,petardu'' dobije 9 bodova ...Ja recimo dok gledam utakmicu Premijer lige znam tačno koliko će ko imati bodova(bolje mi je tako jer više učestvujem u tekmi),ovde nisam imao pojma za Ramosa i Alvesa dok nisam video....
Čudan sistem bodovanja skroz. Baloteli večeras dao gol i dobio ukupno 8 bodova, dok je sinoć Ramos dobio 9 a Alba 6 i pored 5 primljenih komada 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Čudan je blag izraz....Meni se više čini da su pokušali sa eksperimentom pa zalutali.Ovo je razlog zbog kojih za 8 godina Premier Fantasy League nikada nisu uvođeni bodovi za ,,ball recovery'' ill za procenat pasa preko 80%...Ili negativni bod za 3 faula napravljena(kažnjavaš nekog ako je napravio blage taktičke faulove ili slično,nema logike)....Hteli su ubeđen sam,da ,,vrate u život'' defanzivne vezne igrače,koji su diskreditovani na Premier Fantasy,jer uglavnom uzimaju najviše 2 -3 boda....Ali su napravili dodatnu zbrku sa odbrambenim,jer te Ramosove bodove ne da nisam ,,video'' na terenu nego sam mislio da je greška kada sam video broj poena...Boske87 wrote:Čudan sistem bodovanja skroz. Baloteli večeras dao gol i dobio ukupno 8 bodova, dok je sinoć Ramos dobio 9 a Alba 6 i pored 5 primljenih komada
Prvih 5 igraca 50 bodova ...Francuzi fine bodove doneli 

Izgleda da ce morati da mi igra jedan Alzirac
Ko je bolji Medhi Lacen ili Nabil Bentaleb?

Prvi put vidim da su i plasman objavili trenutno sam oko 300.000 mesta
ali fali jos 5 igraca...

Jos De Bruine,Hazar i Lukaku.... i 7 bodova od Brune Alvesa koji nisu sabrani na ovih 77