Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
A Todić je Murinjo među trenerima golmana? Nemojte da se zajebavamo, odbio inostrane ponude i sl. gluposti. Ima on još puno da uči za trenera.
- Neizlecivi
Neka ima jos da uci i uci, sto to daje Jovanicu za pravo da ga tera? Pogotovo da razlog bude to sto njegov sin ne brani.Grba_NS wrote:A Todić je Murinjo među trenerima golmana? Nemojte da se zajebavamo, odbio inostrane ponude i sl. gluposti. Ima on još puno da uči za trenera.
Todic je po meni jedan od najboljih ljudi koji su ostavili trag u nasem klubu, ali i Matej Delac je otisao iz kluba zbog preporuke Celzija da promeni sredinu, a kao razlog je naveden los rad sa golmanima.
0.0625
Iako sam napisao da mi Dzimi nije ostavio neki utisak proslog puta kada nam je bio trener, ova trojka ipak zvuci odlicnorula wrote:Marić, Kosanović, Šaula, čoveče, i meni je srce prepuno!!!!

Loše igre iz Džimijevog mandata 2005-2006 sam zaboravio,jer smo slično igrali i kod većine trenera: Vignevića,Vukićevića,Ristovskog,Djuričića...Ali nikada neću zaboraviti pobedu protiv zvezde od 1:0 golom Kizita i za to ću Džimiju uvek skinuti kapu,jer ću se celog života sećati tog momenta.10 godine frustracija,ogorčenja(bilo je tu i rezultata 1:7),neverice....To je neprocenjivo. Sećam se i kako se Kiza sprdao sa Bastom poslednjih nekoliko minuta. Stošić takođe odigrao jednu od najboljih utakmica u našem dresu...Što se tiče stručnog štaba,to je ustaljena praksa da svaki trener dovede svoju ekipu u stručni štab tako da nema razloga za teorije zavere...Vrlo važna stvar po meni je to što će Kosanović i dalje biti u stručnom štabu....
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Po meni je za trenera golmana najbolja opcija Dime (Aleksandar Dimitrov). Čovek koji je radio sa Brkom i Kesićem (odličan golman, nije imao prostora). Problem je jedino što čovek radi na Tajlandu i ne verujem da želi da se vrati nazad, pogotovo zbog dugovanja iz BB doba.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
S obzirom da ima tezgu na Tajlandu neće ali ako mu se kojim slučajem izjalovi to,vratio bi se pevajući.On je bio dobar golman,kao trener isto nije loš,mada je i Nađ dobar trener,bar koliko ja znam.Da li zna neko da li Lazović(branio za Javor na pozajmici) ima ugovor sa nama???....Koliko ja znam ima....Još ako Vanja ostane godinu dana,imaćemo previše golmana i moraćemo da suzimo izbor.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Lazoviću je navodno istekao ugovor krajem maja.PolovinaZ wrote:S obzirom da ima tezgu na Tajlandu neće ali ako mu se kojim slučajem izjalovi to,vratio bi se pevajući.On je bio dobar golman,kao trener isto nije loš,mada je i Nađ dobar trener,bar koliko ja znam.Da li zna neko da li Lazović(branio za Javor na pozajmici) ima ugovor sa nama???....Koliko ja znam ima....Još ako Vanja ostane godinu dana,imaćemo previše golmana i moraćemo da suzimo izbor.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
A da vratimo cika Bobu Krivokapica iz penzije? 

- Toto Riina
Молим управу да нађе озбиљног тренера пре почетка првенства, како у Новом Саду не би дошло до несташица седатива!!!
Хвала Марићу за све и ценим што је наш, али то није довољно.
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... f=15&t=353" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... f=15&t=353" onclick="window.open(this.href);return false;
+1Toto Riina wrote:Молим управу да нађе озбиљног тренера пре почетка првенства, како у Новом Саду не би дошло до несташица седатива!!!
Mada, mislim da bi dugoročno rešenje mogli naći u jednostavnom prebacivanju odgovornosti. Marića ostaviti na čelu stručnog štaba, a sva ovlašćenja preneti na Kosanovića(koji nema potrebnu licencu da bude šef struke). Džimi treba da pomogne svojim pre svega iskustvom i savetima, ali ne i da odlučuje o ičemu. Pride, pored Kosana na klupi imamo jedno suvo zlato. Možda poslednju istinsku legendu kluba. Za klub u ovakvom stanju, mislim dovoljno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MARIĆU ODLAZI!
Onako nepovezanu, nemotivisanu, pogubljenu Vojvodinu nikad nisam video! Treba da te bude sramota što sebe nazivaš trenerom, jer ti si jedna trenerska prevara koja se skriva iza nekog lažnog autoriteta koji nema uporište u znanju! Ono što ti znaš, zna i jedan prosečan navijač. Povrh svega si sujetan i egoističan i ne daš nikom za pravo, a to je i glavni razlog zašto ti trenerska karijera ide nizbrdo godinama. Da nisi igračka legenda ovog kluba o Vojvodini bi mogao samo da sanjaš! Odlazi i sačuvaj obraz, ako ga uopšte imaš!
Onako nepovezanu, nemotivisanu, pogubljenu Vojvodinu nikad nisam video! Treba da te bude sramota što sebe nazivaš trenerom, jer ti si jedna trenerska prevara koja se skriva iza nekog lažnog autoriteta koji nema uporište u znanju! Ono što ti znaš, zna i jedan prosečan navijač. Povrh svega si sujetan i egoističan i ne daš nikom za pravo, a to je i glavni razlog zašto ti trenerska karijera ide nizbrdo godinama. Da nisi igračka legenda ovog kluba o Vojvodini bi mogao samo da sanjaš! Odlazi i sačuvaj obraz, ako ga uopšte imaš!
Maric nema kapacitet da vodi Vojvodinu, treba Djumiju dati odresene ruke!
Ocekujem da Maric podnese ostavku!
Ocekujem da Maric podnese ostavku!
ПУШТАМ КИШУ!
- Forza Voša
Toto Rina je lepo napisao sta misli o novom treneru na dan njegovog imenovanja. U istom postu je cini mi se napisao da bi zeleo Paunovica za trenera (nakon EP mu istice ugovor). Nadam se da ce mu se zelja ispuniti.
„Hasta la Victoria Siempre!“