Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Ukoliko se izjalovi kombinacija s Kiprom, razmišljate li o povratku u srpski fudbal?
- Naravno. Mogu još godinu - dve da odigram sasvim dobro, a ne bih imao ništa protiv toga da karijeru nastavim u Novom Sadu :shock:

Ti ne bi,ali MI BI IMALI MNOGO TOGA PROTIV!!!
shecky

Post by shecky »

Cak i da se vrati dali nam treba igrac koji ima 33god?
Ja po treci put spominjem Slavena Stjepanovica iz Zete ali nazalost niko ne reaguje na to ime...
Jel sam ja jedini koji ga je zapazio?
nboya
Administrator

Post by nboya »

Secam se jednog glasanja za najomrazenijeg igraca Vose na ovom forumu. Naravno, Pantelic je glatko pobedio. Ako se dobro secam i novinar Dnevnika ga je pitao sta misli o tom glasanju, ne mogu da se setim sta je odgovorio.
Sto to pricam? Jbt, covek zna koliko ga "vole" i kaze da ne bi imao nista protiv da dodje :oops: . Idi u zvezdu, rago.
shecky wrote: Ja po treci put spominjem Slavena Stjepanovica iz Zete ali nazalost niko ne reaguje na to ime...
Cuo sam da je ok igrac, u fazonu kao, najbolji igrac crnogorske lige
UPRAVA NAPOLJE!!!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

shecky wrote:Ja po treci put spominjem Slavena Stjepanovica iz Zete ali nazalost niko ne reaguje na to ime...
Karijeru počeo u FK "Jedinstvo" Brčko i zatim igrao u FK "Lokomotiva"Brčko.Na 30 utakmica postigao je 20 golova.
Član FK "Zeta" od leta 2005. godine i standardni prvotimac. Igrao 15 utakmica za kadetsku i omladinsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. U prvenstvu Crne Gore do sada u 17 odigranih kola postigao 8 golova.
Dejan

Post by Dejan »

AFRIČKA VEZA

Senegalci ostaju celo proleće

Ukoliko budu rešene sve formalnosti sa dokumentima, početkom januara u Novi Sad bi tre­balo da stignu četvorica mladih fudbalera iz Senegala. Zbog dužeg vremenskog perioda neo­phodnog za aklimatizaciju, oni će na probi u Vojvodini ostati praktično celo proleće, ali, prema Rabrenovićevim rečima, neće sa ekipom ići u Medulin. Bez potpisanih profesionalnih ugovo­ra oni, naime, ne mogu da dobiju dokumenta o stalnom boravku u Srbiji, a bez tih dokumena­ta, opet, ne mogu da dođu do hrvatske vize.

PRVI ODLAZAK

Bošković u Libiji

Prvi igrač sa transfer liste koji je otišao iz Vojvodine je napadač Ivan Bošković. On je juče otpu­tovao u Libijsku Džamahiriju gde bi trebalo da potpiše ugovor sa prvoligašem Al Itihadom ko­ji, inače, vodi naš trener Branko Smiljanić. Bošković je, da podsetimo, u Novi Sad stigao letos iz podgoričke Budućnosti, ali svega jedan prvenstveni i tri gola u kupu, nisu bili dovoljni da se nametne rukovodstvu našeg najstarijeg superligaša.
limanfkv

Post by limanfkv »

Ajd ziveli 8) 8)
Jedan manje!!Nadam se da ce u Libiji majstor osvajiti neki kup...Vec vidim finale, zadnji penal - BAM raslje...Bez zezanja - majstor penala,ali samo to.
Sta reci za ciansturu pantelica....
A sto se tice tog Maria po meni ne vredi ni 40000 a ne 80000 - i nek se osisa :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

nboya wrote:Sto to pricam? Jbt, covek zna koliko ga "vole" i kaze da ne bi imao nista protiv da dodje :oops: . Idi u zvezdu, rago.
Mozda hoce na Detelinaru :P
Anonimus

Post by Anonimus »

Nek je otisao boskovic,ko da nam je i trebao.....E,sad,ja mislim da na njegovo mesto(ko da je imao neko mesto u timu) treba dovesti nekog stranca,malog brzog,koji ce da se zaje*ava sa protivnickom odbranom...
U zdravlje!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

http://www.fcvojvodina.co.yu/wallpapers.html

Novo pojacanje je tu...2 u 1
Procitajte nov nadimak za Petkovica :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stara Garda wrote:Procitajte nov nadimak za Petkovica :lol:
Mozda mu je to devojacko prezime??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonimus

Post by Anonimus »

U danasnjem Dnevniku pise da je Bojan Krasic otisao iz Vojvodine!
shecky

Post by shecky »

Ljudi..osim rekla kazala jel se konkretno pominju neka imena koa pojacanja?
Anonimus

Post by Anonimus »

shecky wrote:Ljudi..osim rekla kazala jel se konkretno pominju neka imena koa pojacanja?
Za sada,nista konkretno,ali bice vremena....
DUB

Post by DUB »

Rambo Petković u Vojvodini!?
Sreda, 20. decembar 2006. 10:17

Dejan "Rambo" Petković u Vojvodini!? Ovu pomalo nestvarnu vest plasirao je u sredu "Sportski žurnal", navodeći da postoji mogućnost da doskorašnji igrač brazilskog Fluminensea obuče crveno-beli dres, ali novosadskih crveno-belih.

Novosadjani su bili u kontaktu sa Petkovićem i letos kada su mu takodje nudili da se vrati u srpski fudbal, ali je ta mogućnost tada otpala, jer se "Rambo" ponovo vratio u brazilski fudbal.

Sportski direktor Vovjodine Radisav Rabrenović potvrdio je da je klub letos nudio Petkoviću saradnju, ali da mu sada nije poznato kakvi su planovi bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

"Imam Petkovićev broj telefona, čuvam ga od letos kada smo se poslednji put čuli. Videćemo, to je tema za ozbiljan razgovor", rekao je sportski direktor Vojvodine.

(MONDO)
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Kontam da bi nam dosta pomogao bas nam ovakav igrac treba
Post Reply