Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Matador

Re: Transferi

Post by Matador »

Grba_NS wrote:Matador, počinješ opasno da mafijaš po forumu. Iskuliraj i smatraj ovo poslednjim upozorenjem.
Grba, koje pravilo foruma sam prekrsio i da li pod mafijanjem smatras branjenje sopstvene informacije? Neka mi neko napise koja informacija nije tacna. http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 86211.html" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Matador wrote:
Grba_NS wrote:Matador, počinješ opasno da mafijaš po forumu. Iskuliraj i smatraj ovo poslednjim upozorenjem.
Grba, koje pravilo foruma sam prekrsio i da li pod mafijanjem smatras branjenje sopstvene informacije? Neka mi neko napise koja informacija nije tacna. http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... e-186211.h" onclick="window.open(this.href);return false;
tml
mislim da se ovde radi konkretno o tonu kojim se obracas ljudima....neretko je svadjalacki, a ovde smo da razgovaramo, a ne da se svadjamo...

sveto pismo ovakvih vidova komunikacije bi trebalo da bude da se uljudno obracas sagovornicima...shvatam ja i razlike medju ljudima, u karakteru, ali je sustina ovde da razmenjujemo misljenja bez da skacemo za vrat jedni drugima...poz :cheers:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Matador wrote:
Grba, koje pravilo foruma sam prekrsio i da li pod mafijanjem smatras branjenje sopstvene informacije? Neka mi neko napise koja informacija nije tacna. http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 86211.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti se ne sviđaju reakcije ljudi na tvoje "insajderske" informacije, onda ih nemoj iznositi. Nemoj da deliš packe forumašima jer ovaj forum ne živi od tvojih kafanskih informacija, pa bi vrlo lako mogao biti udaljen sa njega ukoliko ne promeniš taj drski i svađalački nastup.
Matador

Post by Matador »

Grba_NS wrote:
Matador wrote:
Ako ti se ne sviđaju reakcije ljudi na tvoje "insajderske" informacije, onda ih nemoj iznositi. Nemoj da deliš packe forumašima jer ovaj forum ne živi od tvojih kafanskih informacija, pa bi vrlo lako mogao biti udaljen sa njega ukoliko ne promeniš taj drski i svađalački nastup.
I dalje mi nisi objasnio koje pravilo foruma sam prekrsio? Moje informacije koje niko nije argumentom pobio nazivas kafanskim, a kad argumentom branim svoje informacije to se smatra drskim i svadjalackim. Zanimljivo rezonovanje. Zar forum ne sluzi za komunikaciju, razmenu misljenja? Da li sam nekog vredjao ili je problem sto iznosim istinite informacije? Na ovom forumu ima preko 20 ljudi sto imaju vise info nego ja, samo sto se smatra da je indijanac onaj ko to iznese na forum. Muka mi je od prica nije sve za forum itd. To nas je i dovelo do ove situacije, ali to nije za temu transferi. Najmanji problem je da prestanem da pisem. U zabludi si, Grba, ako mislis da sam ubedjenja da ovaj forum zivi od mojih info. Pozdrav.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Leba vam, predjite u pp, rusite harmoniju foruma :mrgreen:
Mare

Post by Mare »

Dvostruki aršini. Čovek iznese informaciju koju kasnije neki ironično komentarišu, pokuša da se na isti način odbrani, e onda se njemu preti izbacivanjem sa foruma. Jbg, nije fer! Nek se niko ne ljuti, ne znam nikog lično, al ne volim nepravdu.
njaks

Post by njaks »

Treba uvesti kao novo pravilo foruma '' ne mogu da se iznose informacije ukoliko se ne navede izvor istih'' i kraj price...Ovako imamo gomilu likova koji raspolazu sa ''insajderskim'' informacijma a procitali nesto na fb ili ko zna gde???
Matador

Post by Matador »

Njaks takvo pravilo bi imalo smisla da je u pitanju forum zvanicnog sajta. Ne znam zasto neko ima potrebo da omalovazava postavljene informacije i naziva ih kafanskim ili sa fejzbuka, a da tom prilikom ne pokusava argumentima da ih pobije. Zasto je akcenat na clanu foruma, a ne na temi? Ko je izvor informacije sa zvanicnog profila grupe, nisam primetio da si tada uputio ovakav predlog. I dalje ne razumem konkretan razlog koji vam smeta prilikom iznosenja informacija, za pocetak napisite sta nije istina.
Dejan

Post by Dejan »

Drzite se teme "transferi".
njaks

Post by njaks »

Iza profila grupe stoji Firma i mozemo predpostaviti odakle informacije, a iza tvog profila ?
srkins

Post by srkins »

Matador wrote:Nemanja Radonjic u sportskoj opremi Vojvodine. Verovatno kao posledica prijateljstva sa Mijatom i Babicem.Image
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 86491.html" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

Negde sam danas pročitao u nekim novinama (ne znam ) tačno kojih Enver je izjavio da nije prešao u crno go**o samo zbog obeštećenja i zbog toga što je Voša za njega mnogo učnila . Ma jebala vas sve i crvena i crna :shit:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Samo nam jos taj Radonjic fali hahahahah
srkins

Post by srkins »

gospodinFKV wrote:Samo nam jos taj Radonjic fali hahahahah
Decko nije los igrac,cak bi rekao vrlo dobar...ali glava ,kuku lele :whistler: Kad bi se smirio bio bi odlican igrac
Andreyos

Post by Andreyos »

Danas sam sreo Bobu Novakovića,i kako sam skontao iz razgovora,izgleda da trenira sa prvim timom.Da li neko zna nešto više,u smislu da li je potpisao za nas?
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Post Reply