Liga Evrope - sezona 2014/15
- Schteph_F89
Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, 17. jul
Da li se igra u Trencinu, posto se pojavila (dez)informacija da se njihov stadion renovira?
Koliko sam ja upucen od starta je poznato da se ne igra u Trencinu nego u Dubnici. Ovaj u Trencinu ne ispunjava uslove. Taj u Dubnici valjda ima kapacitet 5.000 mesta.
Od početka se zna da se igra u Dubnici, pošto Trenčinov stadion ne zadovoljava kriterijume UEFA.Schteph_F89 wrote:Da li se igra u Trencinu, posto se pojavila (dez)informacija da se njihov stadion renovira?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- PanonskiFantom
Kao korisnu informaciju za sve vas koji idete u svojoj režiji, auto putem kroz Mađarsku, bih izdvojio da matricu za autoput možete kupiti na MOL pumpi kod Jugoalata, mislim da košta 1200 din ( na granici je mislim 13 ili 15 eura).
Upravo sam dobio mail od direktora RTV gospodina Arežine i potvrdio je da će biti prenosa. Pred potpisivanjem ugovora su.
Upravo sam dobio mail od direktora RTV gospodina Arežine i potvrdio je da će biti prenosa. Pred potpisivanjem ugovora su.
Vise nista nije isto!
U koliko se sati tačno igra u četvrtak ?
Trenčin za vikend otvara prvenstvo (protiv Dunajske Strede kod kuće), tako da treba očekivati utakmicu sa protivnikom koji je tempirao formu za sredinu jula. U sredu su igrali sa rivalom koji je, tako bar deluje, imao ulogu "imitatora" Vojvodine. Pobedili su sa 1:0.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=t4Wm92xXBLc[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=t4Wm92xXBLc[/video]
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Grof Žekula
- Administrator
Prema kladionicama 17:30.Jataganac wrote:U koliko se sati tačno igra u četvrtak ?
Uzmi s rezervom, nisam siguran!
- PanonskiFantom
Na snimku koji je Buda postavio, spiker na kraju snimka poziva navijače na utakmicu u 17 i 30.Grof Žekula wrote:Prema kladionicama 17:30.Jataganac wrote:U koliko se sati tačno igra u četvrtak ?
Uzmi s rezervom, nisam siguran!
Vise nista nije isto!
Скупљање пред полазак испред малог југа у 23ч. Пријаве трају до уторка у 20ч.
Re: Liga Evrope Q2R: AS Trenčin-Vojvodina, četvrtak 17:30h
http://www.fkvojvodina.rs/2014/07/licen ... -evropu-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema novih imena za sada. Najveće iznenađenje je da nema Đurića. Takođe ni Tumbasević izgleda nije u planu za ovu sezonu, a za reći je i da je ekipa bez Kordića i Rockova.
EDIT: U programskoj šemi RTV1, u četvrtak stoji:
17:25 Фудбал: АЦ Тренчин (Словачка) - Војводина, пренос
Last edited by Rabba on Mon Jul 14, 2014 12:55 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
A Fimic je ipak tu ,znaci nije otisao 

Biće prenosa Lazo BakmazRabba wrote:Nema novih imena za sada. Najveće iznenađenje je da nema Đurića. Takođe ni Tumbasević izgleda nije u planu za ovu sezonu, a za reći je i da je ekipa bez Kordića i Rockova.
EDIT: U programskoj šemi RTV1, u četvrtak stoji:
17:25 Фудбал: АЦ Тренчин (Словачка) - Војводина, пренос

A zašto sad nema tog novog štopera što je igrao u Lokerenu?Ko će sad igrati uz Pekarića?Babić nije odigrao ni minut cele pripreme,to mi je JAKO,JAKO neozbiljno,utakmica je za tri dana a niko ništa ne odgovara u vezi toga.........
- gospodinFKV
Verovatno Pankov, mada, rekli su da ce Babic igrati prvu u Slovackoj...pripremne tekme verovatno nije igrao da se ne povredi pred odlazak u reprezentaciju...