Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Re: Transferi

Post by Grba_NS »

Toto Riina wrote:Контрола лопте, промена правца, осећај за простор су одлични код овог играча. Војводини недостаје креатор игре, виц играч након одласка Сергеја и то ће бити приметно и у домаћем првенству.
Да ли може да се зна колико година има овај деран, где игра и да ли си га званично понудио Младену Јованићу?

Занима ме мишљење Грбе о овом играчу на основу снимка?
Osećaj za prostor, osećaj za dribling, sa prvim se rađa, drugo se donekle i uči, dobra kontrola lopte, fizikalije nisu impresivne toliko koliko ostavlja utisak na prvi pogled jer, on ima loptu i ima prednost u tom prvom koraku gde protivnički igrač ne zna gde će i šta će on sa loptom, plus ima dosta poteza van rezona (kreacija) što ovi protivnici jako teško čitaju, pa se stiče utisak da je dosta brz, a mislim da nije (možda grešim). Deluje da igra sa velikim samopouzdanjem. Sad, sve to na stranu jer: 1. Ovo je isečak njegovih najboljih poteza; 2. Liga mi deluje neozbiljno tj. njegovi protivnici. Ako ga menadžer preporučuje i nudi na probu, o svom trošku (put, smeštaj), ja bih pristao, jer te ništa ne košta.
Sergej je bio jedini naš igrač, uz Radoju (koji je trenutno totalno van forme, za šta su odgovorni treneri) i mi smo sada potpuno obezglavljeni i igri na sredini terena.Nema igrača koji može da se sastavi sa loptom i napravi razliku.Od Ivanića sam očekivao mnogo više, ali je mekan i ,,kilav u duelu", a čak ni tehnički ništa posebno, dok je Makarić snažan, ali tehnički veoma slabo potkovan.Možda bi Makarić bio rešenje kao klasični cfor-skakač -razbijač, kreator igre nikako - tako da nam treba plej, kao ozeblom sunce
Ivanić jeste mek fizički i tanak u duelu, nazovimo to bilo kojim imenom. Ali, Ivanić još nije odigrao ni jednu utakmicu na svojoj prirodnoj poziciji - on nije bočni igrač. Ćomara je tehnički bar na istom nivou sa Sergejem, ali nema taj bezobrazluk kao što ga ovaj ima, i drugačiji su tip igrača - Ćomara rešava 1 na 1, 1 na 2 situacije na jako malom prostoru (u sredini) kao nijedan igrač kog sam gledao, kontrola lopte gotovo perfekcija, dok Sergej solidno kontroliše loptu, ni blizu kao ovaj, ali mu je ideja bolja i taj završni pas koji samo on vidi i sme da odigra. Dajte Ćomiju šansu, nije on ni 20% pokazao još.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jel' nama uopste skinuta zabrana registrovanja igraca ili i dalje stoji? Jer ako stoji onda dzabe mi tu pricamo treba dovesti ovog-onog...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:Jel' nama uopste skinuta zabrana registrovanja igraca ili i dalje stoji? Jer ako stoji onda dzabe mi tu pricamo treba dovesti ovog-onog...
Radoje, kad skinu zvezdani (a skinuće), moraće onda i nama.Tako da treba biti ,,ready" u tom času.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Јел ови читају форум или... :mrgreen: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 87570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ДушанСП wrote:Јел ови читају форум или... :mrgreen: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 87570.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Opste poznata stvar, kad je u pitanju sportsko 'novinarstvo' u Srbiji... :deal:
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Ne znam sta ste se mnogi toliko vezali za te omladince. Ajde je li moze neko da mi objasni. Tu foru su zapoceli glupi navijaci mog kluba, u fazonu "A koliko vam je igraca poniklo iz omladinskog pogona?" kao neka fora pozitivna ili nesto. Ti ne shvataju recimo da je Partizan svaki put uspeo u Evropi uvek kad je imao tim sa vise stranaca i iskusnih igraca. Prva LS sa Vestom, Druletom i Zonsom, a druga sa Morejrom, Medom, Nemanjom Tomicem, Petrovicem, Ilijevim... Od kad vise forsiramo decu samo se i mi brukamo po Evropi i igramo nekvalitetan fudbal. Zvezda je vec tezi problem, ali eno, mediji nisu bili mirni dok nisu bili ubedili sve kako Evandro ne valja, a covek je jasno bio najbolji igrac tima, i sad je potpisao za Porto (on je cist dokaz bio da odlican stranac i to sa oko 25 godina moze da nije bio otkriven jos uvek od liga velike 5-ce i da je moguce dovesti ih u Srbiju i ne znaci da su losi). Sta vam vise znaci da igra neki klinac anonimus nego neki dobar igrac pa cak i da je stranac? Pa najbitniji su rezultati u Evropi, imidz kluba. Sta ste sad kao velike dase sto igrate sa omladinskim pogonom a vamo se brukate po Evropi? Vrlo bitno da li igra 2 ili 10 igraca iz omladisnkog pogona u prvom timu. Bitno samo onima sto zele da stede i da trpaju pare u dzep. A to glupo prepucavanje koliko igraca omladinaca igra je besmisleno. Recimo, daleko bitnije je koliko igraca dok igra u klubu su dobili poziv za reprezentacije, narocito strane! Recimo, vas ponos je da je Omaru dobio poziv u reprezentaciju Kameruna dok je igrao kod vas, Merebashvili je igrao za Gruziju, Kizito za Ugandu, Stevanovic je zaigrao za Bosnu, to je daleko bitnije i za imidz i jacinu kluba, a i za igru na terenu.

Omladince treba ubacivati samo one najbolje i to po 2-3 u prelaznom roku, ne vise. Ostale slati na pozajmice i kaljenje. Ovo sto Tole i savez forsiraju da se igra sa omladinskim pogonima je cist amaterizam. I ovi rezultati u Evropi su cist odraz upravo toga.

Gledao sam finale omladinaca na eurosportu sa portugalskim spikerom, i zna te sta je rekao? Da smo mi pobedili jer nasi omladinci imaju vec neko iskustvo jer nam je liga toliko slaba da su klubovi nemocni da zadrze ili dovedu igrace kako treba, pa onda igramo sa decom.... Eto, moji partizanovci se mnogi ponose tim omladincima u klubu i skoli, a eto kako normalan svet to vidi.

Necu vise da dubim o ovome samo me interesuje cemu ta operecenost sa omladincima od strane onih koji su stalno govorili da bi omladinci mnogo bolje igrali, onii ginu za klub, nisu macke u dzaku i blabla?
srkins

Post by srkins »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... 00000-evra" onclick="window.open(this.href);return false; nesto mi je zanimljivo u ovom tekstu,oni kazu da smo prodali Sergeja za 1m + 20 % od sledece prodaje
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Текст је обична будалаштина,као и све што се пише о њима.Прво какав они то имају буџет?њихов буџет су порески обвезници,а одакле им милион евра намењен за појачања,кад немају ни за сијалицу?Додуше какве новине такав и текст.
Daljac

Post by Daljac »

Срамотна бљувотина од текста, типично топчидерако комплексаштво: постоји талентовани српски фудбалер кога не пуштају и који својевољно код њих неће, и одмах је то директно угрожавање виталних интереса државе, народа, светог Синода. Море марш. Боже, колико високо мишљење о себи они имају, и у којим заблудама живе...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sektasi....sta drugo reci... xD
Dejan

Post by Dejan »

Mozda bi trebalo razmisliti o vracanju Vladimira Buaca. Trenutno je bez kluba...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Haris Handžić je novi igrač FC Ufa, člana prve ruske lige.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Svi klubovi se pojacavaju samo ovim nasim je izgleda sve potaman , nama ne trebaju pojacanja ( pa to smo pokazali upravo u Slovackoj ) :evil:
Matador

Post by Matador »

Gojko Kacar i Vlada Buac su jedina dva igraca za koje mogu da tvrdim da su na svakoj tekmi davali svoj maksimum. Za njih vrata Starog kluba moraju uvek biti otvorena.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Шта је са Бобом Новаковићем?
Post Reply