1. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 3:0
Re: 1. kolo: Vojvodina-OFK Beograd, nedelja 19h
Ljudi sa sezonskom za istok oni idu isto na zapad?
- Red Marquis
- Moderator
Pred svaki meč sa blizancima neko ovo pita, nikad da omane. A i niste vi krivi kad nema postovanja na oficijelnom sajtu.Alex wrote:Ljudi sa sezonskom za istok oni idu isto na zapad?
Da, idu na zapad.
Io odio Belgrado
- PlavaGardaBP
Iscimajte sve, puno znaci to cimanje pojedinca jer to je ona logaka da svaki covek dovede samo jos jedno to je duplo vise, znaci ne 4000 nego 8000, to naravno nije realno ali moze se animirati jos 1000 ljudi. Sever takodje mora dobro da se potrudi, vidite koliko ovih zvezdasa ima a to su uradili cimanjem, mobilizovanjem i sta sve ne, u bg po svakom bloku lepili svasta, treba se nekad ugledati na njih.
Zelim vam od srca da pobedite i cz i pfc.
Zelim vam od srca da pobedite i cz i pfc.
Бачка је шампион била и опет ће бити она, идемо Паланчани у лигу шампиона!
Форум навијача и симпатизера Бачке http://fkbacka.forumsclub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Форум навијача и симпатизера Бачке http://fkbacka.forumsclub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni mi ni ofk nismo u mogucnosti da registrujemo nove igrace,mi 1 ofk cak 5
+1.Milan wrote:
Bravo!
Međutim, ne lezi vraže.Tradicija prethodnika se nastavlja, pa posle jednog dobrog poteza uprave odmah dolazi polivanje najvernijih navijača ,,hladnom vodom".
Tako su i danas, svi oni koji su poverovali da će kupiti sezonsku kartu na blagajni stadiona, naišli na dobro poznatu sliku zatvorenog prozorčeta (,, ...na istoku stara priča, na zapadu ništa novo...").I tako to...dođi sutra.
Već na prvom konkretnom koraku su se sapleli pred navijačima

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ko zna kad su ovo ubacili..FK “Vojvodina” upućuje izvinjenje svojim navijačima zbog neblagovremene najave da blagajna stadiona “Karađorđe” neće raditi u petak (08. 08. 2014. ) zbog tehničkih problema.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Fali mi ovde Grbina analiza pred utakmicu. Radio je to vrhunski, ako ga ne mrzi bio bih mu zahvalan da odradi uvertiru onako kako on to ume.
Šta reći za sezonske, tako je kako je, to smo mi. Umesto da se privuku najverniji navijači da kupe sezonsku npr. nekim malim poklončićem sa znakom Voše, dešava se da i ovo malo što nas ima da hoćemo da je kupimo nailazimo na ovakve neprijatnosti
Šta reći za sezonske, tako je kako je, to smo mi. Umesto da se privuku najverniji navijači da kupe sezonsku npr. nekim malim poklončićem sa znakom Voše, dešava se da i ovo malo što nas ima da hoćemo da je kupimo nailazimo na ovakve neprijatnosti
Za ove koji nisu u NS, prenos na Areni 5.
Nego ima li neko mozda info sta ce sve Arena prenositi ove sezone u JSL. Znam da je prosle godine neko okacio spisak svih prenosa za celu sezonu, unapred se znali. Vidim prvo kolo rade 3 prenosa, pa me zanima da li to mozemo i u buducnosti ocekivati da pored blizanaca i Vojvodinu prenose?
Nego ima li neko mozda info sta ce sve Arena prenositi ove sezone u JSL. Znam da je prosle godine neko okacio spisak svih prenosa za celu sezonu, unapred se znali. Vidim prvo kolo rade 3 prenosa, pa me zanima da li to mozemo i u buducnosti ocekivati da pored blizanaca i Vojvodinu prenose?
Pa obecano je da ce RTV prenositi svako kolo jedan Vojvodanski klub ili je to vec "vuk pojeo magare " ????? 

Spartak :Radnicki danas bi trebalo da prenose
Danas u Ruznalu, ima intervju sa nekim sa Arene koji je rekao da ce najvise prenosite blizance, a Vojvodinu, Radnicki I Jagodinu po 7 puta.
Kup je nas!
http://www.fkvojvodina.rs/2014/08/jedna" onclick="window.open(this.href);return false; ... a-derbija/
Odlicna odluka,medjutim opet kao i pre fali bilo kakva informacija o severnoj tribini.Kao da ne postoji.Isto je bilo i na vest o sezonskim (govorim o zvanicnom sajtu).Nije mi jasno u cemu je fora,nadam se da ce ispraviti.Za one koje ne znaju sezonska za Sever je 1000 a ima i ova varijanta sa duksom 2000:
http://www.firma1989.com/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice prenosa nije mi jasno koji moj RTV prenosi domace utakmice Vojvodine.Kolko smo kilavi dobar broj ljudi ostane i gleda na tv umesto da dodje na stadion,pogotovo kad je lose vreme,los termin i neki slican pederski izgovor...
Odlicna odluka,medjutim opet kao i pre fali bilo kakva informacija o severnoj tribini.Kao da ne postoji.Isto je bilo i na vest o sezonskim (govorim o zvanicnom sajtu).Nije mi jasno u cemu je fora,nadam se da ce ispraviti.Za one koje ne znaju sezonska za Sever je 1000 a ima i ova varijanta sa duksom 2000:
http://www.firma1989.com/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice prenosa nije mi jasno koji moj RTV prenosi domace utakmice Vojvodine.Kolko smo kilavi dobar broj ljudi ostane i gleda na tv umesto da dodje na stadion,pogotovo kad je lose vreme,los termin i neki slican pederski izgovor...
- Red Marquis
- Moderator
Kao i prošle godine, slaba je vajda od njih. 4 meča sa blizancima i tri meča kući(ili meč sa ciganima na Prvoj i 4 meča kući). U poslednje 2 godine mislim da su nas možda jednom ili dvaput prenosili u gostima (ne računajući mečeve sa grobljem).Djisa wrote:Danas u Ruznalu, ima intervju sa nekim sa Arene koji je rekao da ce najvise prenosite blizance, a Vojvodinu, Radnicki I Jagodinu po 7 puta.
Io odio Belgrado
Sedam puta Vojvodinu... sto u prevodu znaci: 4 puta sa blizancima, jednom sa OFK, i dva puta sa Borcem (posto u tom kolu se igra "derbi", pa pored toga se mora jos nesto prenositi). Osim u slucaju da protiv cigana u Beogradu prenosi Prva, onda bi taj sedmi mec bio verovatno opet protiv OFK, ili eventualno Jagodine... Sve u svemu i za ocekivati je tako nesto od Arene. Nadamo se da ce jedan deo utakmica u RTV preuzeti.Djisa wrote:Danas u Ruznalu, ima intervju sa nekim sa Arene koji je rekao da ce najvise prenosite blizance, a Vojvodinu, Radnicki I Jagodinu po 7 puta.
Nazalost, veci deo sezone necu biti u NS, moram se ovako cimati