Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Anonimus

Post by Anonimus »

limanfkv wrote:libero :shock:
Mislim da ukoliko prodaju nekog iz odbrane bi mogli da vrate Lazarevica....
Ne bi bilo lose.....
Poledica?!?!?Ne znam da li sam nesto pogresio,al meni je ostalo u glavi da je on jako ocajno igrao ,dok je bio u Voši
021

Post by 021 »

Poledica će ostati upamćen po sjajnim igrama za vreme dok je trener bio Bobe Pavković.Ali, mi u ovom trenutku imamo više igrača u timu na levoj strani nego na svim ostalim pozicijama zajedno.Kako onda očekujemo da igraju Pavlović ili Tadić, a gomilamo igrače bez potrebe.Kako je krenuo prelazni rok, bio bih najzadovoljniji da tim koji je odigrao prvi deo ostane nepromenjen.Od pojedinih imena koja se ovde spominju meni se baca pegla.Bolje lepo ako već ne mogu da se dovedu prava pojačanja, da se polako ubacuju u prvi plan klinci (sadašnja generacija kadeta zaslužuje posebnu pažnju).Od njih možemo očekivati da nas jednog dana vrate na puteve stare slave, a nikako od pantelića, krivokapića i sl.
Turija

Post by Turija »

Anonimus wrote:
limanfkv wrote:libero :shock:
Mislim da ukoliko prodaju nekog iz odbrane bi mogli da vrate Lazarevica....
Ne bi bilo lose.....
Poledica?!?!?Ne znam da li sam nesto pogresio,al meni je ostalo u glavi da je on jako ocajno igrao ,dok je bio u Voši
Moje je mišljenje, da ako ozbiljno želimo formiranje jake Voše, nijedan od njih dvojice nema dovoljno kvaliteta da se nađe u takvoj konstelaciji tima. Barem po onim igrama kakve su pružali kod nas.Ako želimo da imamo više igrača približnih kvaliteta (za svako mesto po dva-tri), onda mogu biti opcija, ali to ne vodi napretku.
Imamo talentovane klince i oni treba da budu ti kojima će se dati prilika,. a ne da budu u nekom četvrtom, petom planu, bez šansi da obuku dres prvotimca.
Nama je trebao Vještica i jedan bolji graditelj igre od Pante, kao i jedan veoma brz špic, poput Laneta Jovanovića.Onda bi već bili ekipa za istinski respekt.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Bockanac 71

Post by Bockanac 71 »

Čitam i ne mogu da verujem.Ne znam da li ću ikad moći da ,,svarim,, Pantelića, a sad još i Krivokapić?Ovaj prvi je manji od korner zastavice, ali je bar imao brzinu, dok ovaj drugi ne zna ni da trči.Zajedničko im je samo to što su obojica igrali preko veze i isto tako otišli u CZ ,,pljunuvši,, Voši direktno u lice

Samo sam ukazao da Vosi treba igrac kalibra krivokapica. Svakako nisam fan ovog igraca, niti podrzavam njegov, niti povratak ni jednog igraca koji je iz Vose presao u cz ili partizan ali sem njega se za sada ne nazire ni jedno dobro resenje za pojacanje na sredini...
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

u dansanjem zurnalu pise da je za vosu potpisao markovic iz vozdovca

jel neko zna ko je taj i koja je pozicija ?
Turija

Post by Turija »

kuzma liman wrote:u dansanjem zurnalu pise da je za vosu potpisao markovic iz vozdovca

jel neko zna ko je taj i koja je pozicija ?
Odlična vest.
Marković je pravi igrač.Naše dete, koje smo otpisali kao neperspektivnog, a on napravio karijeru zajedno sa Nastićem u Železniku.Pozivan u Reprezentaciju... ali o svemu... to će već bolje Dejan.
Za mene je njegov povratak u Novi Sad pravi potez.Radi se o igraču u zrelom dobu (oko 30 godina), graditelju igre koji zna dati gol.Tako, da više ne žalim za lazićem iz Lučana.Ovo je bolje za Vošu, biće pojačanje odmah.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

van der iV a.k.a Totti wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Od igraca sto nesto vrede u ovoj ligi,trebalo bi dovesti:Radivojevica(Kula),Stanic(mislim da je jos uvek u Kuli),Bozovica(Bezanija),Tosic(Banat) i Markovic(Vozdovac).
Dreams come true...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
markof89

Post by markof89 »

Bivsi clan Vozdovca pronasao novi domaci angazman

Markovic u Vojvodini

Slobodanu Markovicu na kraju prvog dela sezone istekla je sestomesecna pozajmica iz cacanskig Borca u Vozdovac.Kako nije uspeo da se dogovori sa upravom kluba sa Dusanovca o nastavku saradnje,iskusni vezista je resio da potrazi novu sredinu.Na prelazak u drugi klub nije dugo cekao,a vec juce dogovorio se sa Predsednikom Vojvodine Ratkom Butorovicem.
- Potpisacu ugovor sa Vojvodinom,ali jos ne znam na koliko.Sa predsednikom Butorovicem sam razgovarao i brzo smo dogovorili saradnju.Zadovoljan sam sto sam dosao u ovako veliki klub
,nadam se da cu se brzo uklopiti - istice Slobodan Markovic.
Da le cete se prikljuciti ekipi, koja se trenutno nalazi na pripremama u Medulinu?
- Putujem veceras u Medulin i vec sutra cu biti na terenu.Ovo je najvazniji deo priprema i ne zelim mnogo da zaostanem za ostalim igracima.
Koliko poznajete buduce saigrace??
- Nenada Nastica znam iz Zeleznika i kapitena Nina Pekarica.Brzo cu se upoznati i sa ostalima - zakljucio je Markovic.

Iz danasnjeg Zurnala.
U srcu mome jedina si ti!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Марковић је својевремене као десни бек Железника успео да стигне да плавог дреса државне репрезентације. По мени, најупечатљивија игра му је била када нас је Железник код куће победио са 3-0 а фактички он је сам одрадио већи део посла(то је била она утакмица после које је Вукашиновић дао оставку). Сад шта је било са њим када је напустио Железник није ми познато али сам зато убеђен да ако је у стању да понови игре из Железника онда смо решили питање десног бека на дуже време. Ово појачање такође би требало да ослободи Настића обавеза у дефанизиви што ће појачати конкуренцију у нападу!
Cause

Post by Cause »

Mare je dobro igrao u Železniku ali na poziciji desnog veznog. Dobar je sa loptom, videćemo kako će se uklopiti.
" Dečko je pun zmajova! "
Drakula

Post by Drakula »

Ljudi hocemo li mi nekoga kupiti ili cemo sve sto je mufte da dovedemo?
Sto se Markovica tice mislim da ce on biti pravo pojacanje za nas samo zato sto ima 3 banke i nizasto drugo, jer da je valjao ne bi ga najurili iz Vozdovca!
Ipak mislim da Vozdovac jos uvek ne moze da se meri sa jednom Vojvodinom-ipak smo mi neka velicina!!!
Kupite nekog mladog koga cemo moci sutra da prodamo za dvostruko ili trostruko vise para....ma sta se ja zanosim :roll:
VECCHIA GUARDIA

Post by VECCHIA GUARDIA »

KOLIKO SAM CUO , DANAS SE VRATIO I BOSKOVIC IZ DZAMAHIRIJE
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Markovic ima 28 godina(kao i Davidov) i trenutno je u zrelom igrackom dobu,njegovo iskustvo ce dobro doci za ovaj mlad tim,pod uslovom da se snadje a misljenja sam da ne treba gomilati igrace pa makar i mlade.

Naravno da bi svi mi ovde zeleli neka zvucna imena,ali ipak nije ni Bata svemoguc i finansijski sposoban da dovede igrace iz vrhunskih evro liga.Mislim da su i ova sasvim dovoljna za ovu nasu ligu i da sa njima mozemo do nekog istorijskog uspeha,npr.do finala Kupa,pa sta nam Bog da u finalu.
Bockanac 71

Post by Bockanac 71 »

Stara Garda wrote:Naravno da bi svi mi ovde zeleli neka zvucna imena,ali ipak nije ni Bata svemoguc i finansijski sposoban da dovede igrace iz vrhunskih evro liga.Mislim da su i ova sasvim dovoljna za ovu nasu ligu i da sa njima mozemo do nekog istorijskog uspeha,npr.do finala Kupa,pa sta nam Bog da u finalu.
Ne slazem se,jer ako Bata moze da ulozi par miliona u renoviranje Vujadina Boskova i stadiona mogao bi ovde da malo odresi kesu, i nikako ne bi smeli da se zadovoljavamo prosecnim igracima,pogotovo ako su nam ciljevi visoki.Ako je bio ozbiljan kada je pri otvaranju centra rekao da ce Vosa biti sampion za sezonu,dve onda je potpuno realno da vec sad pravi vece transfere...
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
Cause

Post by Cause »

Igrački kadar se podmiruje sa 20.000 e mesečno, u Evropi je to malo drugačije. Epizodna uloga je moguća ali napraviti nešto ozbiljnije ne mogu ni Zvezda ni Partizan koji imaju daleko veći budžet.
" Dečko je pun zmajova! "
Post Reply