Kladioničarski tipovi, predlozi, saveti,...
Re: Kladioničarski tipovi, predlozi, saveti,...
Такве су одувек, данас можда за нијансу веће на нас. Већ годинама уназад уновчавам победе против близанаца, поготово црвеног (и поготово када им гостујемо, па је квота и по 6-7
), тако да мислим да нема ту ништа ново. Што каже Ragazzi, волим кад нас потцене.

- Red Marquis
- Moderator
Njima je ovo prvi takmičarski meč u Novom Sadu u poslednje 4 godine pa očekuju pobedu, verovatno ne znaju da je još daleko "zvezdino proleće".Mare wrote:Ukoliko su ovo zvanične kvote, ovo je stvarno u najmanju ruku čudno. Jer poslednjih deset utakmicu idu u na našu vodenicu, trenutno stanje na tabeli i forma su egal, pa ne vidim razlog za ovakav odnos, jedino ako kladionica nešto zna što mi ne znamo!21114 wrote:Vojvodina - Crveno4,50 3,50 1,75
Kao stigle kvote za klađenje...
Io odio Belgrado
- madda fakka
https://www.mozzartbet.com/#2707" onclick="window.open(this.href);return false; dobre kvote na tacan rezultat.
I Bog je Slaninar...
Jagodina - Vojvodina 2,50 2,95 2,95
Opet naduvavaju kvotu. Mada sumnjam da ćemo 2x zaredom izgubiti, čini mi se kao poklon kvota skroz.
Opet naduvavaju kvotu. Mada sumnjam da ćemo 2x zaredom izgubiti, čini mi se kao poklon kvota skroz.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
- fraxmanutd
Било би лепо да нам сада мајстори за типове доставе коју дојаву, па да узмемо и ми који динар 
Вичу по кладионици да Спартак долази 0:1
(одакле је информација, не знам, одмах да буде јасно)

Вичу по кладионици да Спартак долази 0:1

Банат цео, црвено бео!