Red Firm wrote:Vidim već par meseci si na ovom forumu i tek si se sad odjednom uključio u priču. To sigurno nešto znači. Pošto ne verujem da si provokator već samo neupućen u situaciju a ono što vidiš ti se čini i toliko normalim da bi se tako postavio onda ću ti i reći, mada mi nije prvi put da to objašnjam na ovom forumu.
Nazovi fudbalski savez Srbije i pitaj ih koliko je stolica dobila FK Vojvodina od njih i u kojoj vrednosti. Takođe ih pitaj koja svetska kuća je dala ta sredstva za razvoj fudbalskih centara u našoj zemlji. Ono na šta najverovatnije nećeš dobiti odgovor, biće pitanje u vezi renoviranja fudbalskog centra Vujadin Boškov. Daje se bombastična cena od 2 miliona evra za renoviranje tog centra (iako ja ne verujem u to), a sve troškove je platio jedan član Upravnog Odbora kluba.
Na ovaj način bih mogao ne samo ja, već i svi drugi pa i ti nešto da uradiš da si na funkciji u klubu koja je nedodirljiva.
Eto, čovek svašta može da sazna samo kad ljubazno pita.
Sve je to ok sto si ti napisao,ali mi nisi nista novo rekao.Sve ja to znam.Ali isto tako znam,kao i ti,koliki je bio dug pre nego sto je on dosao u klub.Isto tako znam,kao i ti,kakva je sad situacija u klubu i pratecim strukturama,pocev od ugovara igraca(na transfer listi svi igraci koji nisu 100% Vosini,potpisani novi ugovori sa svim igracima koji predstavljaju buducnost i od cije prodaje se ocekuje da klub zaradi,na 4 godine),preko odnosa saveza(mozes da citas i sudija,ali ne u meri da mi kupujemo sudije kao sto si ti kao i mnogo drughi mislio kad je on postavljen,vec samo fer sudjenje,izuzev JNA,posle cega smo ulozili zalbu i taj sudija je kaznjen) prema klubu,pa do uslova za treniranje i odigravanje utakmica.
Sve su to bili preduslovi za postizanje nekog normalnog i pozitivnog ambijenta za funkcionisanje kluba cije posledice mi tek treba da osetimo,dugo cemo pamtiti ovu godinu po kupu a za dve godine cemo se svi buditi sa osmehom na licu kad pomislimo na klub!
Iz takve atmosfere se desava da malog aleksica pozove mancester,ali da ga on iskulira...
A sve se to desava uz stalno busenje od raznoraznih pacova,poput tanjge,vorkape(sinisinih igraca),preko goje,jeftica,novakovica(majinih igraca).Ne smem ni da pomislim na kakav bi mi klub licili da grad stane iza nas,pacovi bi sami pobegli!
Pa sve i da nije ulozio,svoj dinar(u to ne verujem,jer znam koliko iznose mesecni rashodi za klub,a ne secam se da smo prodali nekog igraca),ulozio je mnogo toga vise,svoju reputaciju,ugled i moc je dao na koriscenje klubu,kako bi klub povratio svoje.Problem sto i ti i ja to dajemo non stop,ali klub nekih konkretnih koristi od toga nema,osim sto ima dva zaljubljenika,u ovom vremenu u kom zivimo od ljubavi se ne moze ziveti.