Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Bockanac 71

Post by Bockanac 71 »

Cause wrote:Igrački kadar se podmiruje sa 20.000 e mesečno, u Evropi je to malo drugačije. Epizodna uloga je moguća ali napraviti nešto ozbiljnije ne mogu ni Zvezda ni Partizan koji imaju daleko veći budžet.
Njima grad i drzava vise pomazu,plus sto imaju jake sponzore...
Bata bi sigurno trebao malo vise da pocne da ulaze u tim ako zeli da ostvari obecanja! A i od grada za sada nista...
Ne treba mi da pravimo tim od skupih zvezda,vec od dokazanih igraca koji ce delovati mocno kao celina.Ali i takva ekipa treba da ima bar jednog igraca koji moze da povuce ekipu kad je najteze.Ocekivao sam i i dalje ocekujem pravu zvezdu(za nase uslove) u ovom prelaznom roku
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Cekaj malo,pa 156 miliona duga prilikom preuzimanja kluba je zatekao i anulirao,renovirao stadion(usminkao) i SC(na koji nacin znam,ali nije za forum)...Zvezdu prelaznog roka sigurno neces docekati,jer sve te zvezde i zvezdice su odavno preko i igraju za mnogo vece pare,a ko sto kaze Cause-mi mesec zavrsavamo za 20000 evrica.Jednom zvucnom imenu toliko kapne u dzep u trenutku dok mu sat za budjenje zazvoni ujutru.Da ne pisem koliko je najveci ugovor finansijski tezak,smejali bi se(direktor prosecnog JKPa ima vecu godisnju platu od svakog naseg igraca).Igraci iz bg klubova igraju za 30-50 hiljada,i gde su ti klubovi? U Evropi nisu odavno.
Sad druga su pitanja zasto nas marketing nije dovoljno jak da privuce zvucne sponzore,zasto gradu ne "odgovara" jaka Vojvodina,i jos mnogo toga,ali ipak tema ovog topika je druga.

p.s. da me ne shvatis pogresno,i ja bih voleo zvucna imena ali ipak realnost je mnogo surova.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Bockanac 71 wrote:Ne slazem se,jer ako Bata moze da ulozi par miliona u renoviranje Vujadina Boskova i stadiona mogao bi ovde da malo odresi kesu, i nikako ne bi smeli da se zadovoljavamo prosecnim igracima,pogotovo ako su nam ciljevi visoki.Ako je bio ozbiljan kada je pri otvaranju centra rekao da ce Vosa biti sampion za sezonu,dve onda je potpuno realno da vec sad pravi vece transfere...
:shock:
A ček sad malo. Odakle ti to da je Bata uložio dinar, a kamoli par miliona u renoviranje stadiona u fudbalskog centra Vujadin Boškov?
Camel

Post by Camel »

Eto ti sad!Nije ulozio ni dinar,rece on pored svega!A sto ti majke nisi isto tako ulozio ni dinar pa napravio isto to!Jebote!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Vidim već par meseci si na ovom forumu i tek si se sad odjednom uključio u priču. To sigurno nešto znači. Pošto ne verujem da si provokator već samo neupućen u situaciju a ono što vidiš ti se čini i toliko normalim da bi se tako postavio onda ću ti i reći, mada mi nije prvi put da to objašnjam na ovom forumu.

Nazovi fudbalski savez Srbije i pitaj ih koliko je stolica dobila FK Vojvodina od njih i u kojoj vrednosti. Takođe ih pitaj koja svetska kuća je dala ta sredstva za razvoj fudbalskih centara u našoj zemlji. Ono na šta najverovatnije nećeš dobiti odgovor, biće pitanje u vezi renoviranja fudbalskog centra Vujadin Boškov. Daje se bombastična cena od 2 miliona evra za renoviranje tog centra (iako ja ne verujem u to), a sve troškove je platio jedan član Upravnog Odbora kluba.

Na ovaj način bih mogao ne samo ja, već i svi drugi pa i ti nešto da uradiš da si na funkciji u klubu koja je nedodirljiva.
Eto, čovek svašta može da sazna samo kad ljubazno pita.
Camel

Post by Camel »

Red Firm wrote:Vidim već par meseci si na ovom forumu i tek si se sad odjednom uključio u priču. To sigurno nešto znači. Pošto ne verujem da si provokator već samo neupućen u situaciju a ono što vidiš ti se čini i toliko normalim da bi se tako postavio onda ću ti i reći, mada mi nije prvi put da to objašnjam na ovom forumu.

Nazovi fudbalski savez Srbije i pitaj ih koliko je stolica dobila FK Vojvodina od njih i u kojoj vrednosti. Takođe ih pitaj koja svetska kuća je dala ta sredstva za razvoj fudbalskih centara u našoj zemlji. Ono na šta najverovatnije nećeš dobiti odgovor, biće pitanje u vezi renoviranja fudbalskog centra Vujadin Boškov. Daje se bombastična cena od 2 miliona evra za renoviranje tog centra (iako ja ne verujem u to), a sve troškove je platio jedan član Upravnog Odbora kluba.

Na ovaj način bih mogao ne samo ja, već i svi drugi pa i ti nešto da uradiš da si na funkciji u klubu koja je nedodirljiva.
Eto, čovek svašta može da sazna samo kad ljubazno pita.
Sve je to ok sto si ti napisao,ali mi nisi nista novo rekao.Sve ja to znam.Ali isto tako znam,kao i ti,koliki je bio dug pre nego sto je on dosao u klub.Isto tako znam,kao i ti,kakva je sad situacija u klubu i pratecim strukturama,pocev od ugovara igraca(na transfer listi svi igraci koji nisu 100% Vosini,potpisani novi ugovori sa svim igracima koji predstavljaju buducnost i od cije prodaje se ocekuje da klub zaradi,na 4 godine),preko odnosa saveza(mozes da citas i sudija,ali ne u meri da mi kupujemo sudije kao sto si ti kao i mnogo drughi mislio kad je on postavljen,vec samo fer sudjenje,izuzev JNA,posle cega smo ulozili zalbu i taj sudija je kaznjen) prema klubu,pa do uslova za treniranje i odigravanje utakmica.
Sve su to bili preduslovi za postizanje nekog normalnog i pozitivnog ambijenta za funkcionisanje kluba cije posledice mi tek treba da osetimo,dugo cemo pamtiti ovu godinu po kupu a za dve godine cemo se svi buditi sa osmehom na licu kad pomislimo na klub!

Iz takve atmosfere se desava da malog aleksica pozove mancester,ali da ga on iskulira...

A sve se to desava uz stalno busenje od raznoraznih pacova,poput tanjge,vorkape(sinisinih igraca),preko goje,jeftica,novakovica(majinih igraca).Ne smem ni da pomislim na kakav bi mi klub licili da grad stane iza nas,pacovi bi sami pobegli!

Pa sve i da nije ulozio,svoj dinar(u to ne verujem,jer znam koliko iznose mesecni rashodi za klub,a ne secam se da smo prodali nekog igraca),ulozio je mnogo toga vise,svoju reputaciju,ugled i moc je dao na koriscenje klubu,kako bi klub povratio svoje.Problem sto i ti i ja to dajemo non stop,ali klub nekih konkretnih koristi od toga nema,osim sto ima dva zaljubljenika,u ovom vremenu u kom zivimo od ljubavi se ne moze ziveti.
Bockanac 71

Post by Bockanac 71 »

Slazem se sa svim recenim, i stvarno,da li je realno da klub ciji su svi igraci placeni manje nego jedan cz ili partizana, bude ispred tih klubova, odnosno, bude sampion?Naravno da nije, i zasto onda uopste pokretati pricu o evropi, a kamoli tituli... Nasa realnost je da ,ako se nesto drasticno ne promeni po ovom pitanju, da cemo ostati prosecan tim nase superlige, i kvalitetni igraci ce naravno izmedju vose i cz i partizana(slucaj rukavina) birati drugu opciju i vose ce stalno kuburiti u sredini tabele, bez vecih ambicija za sam vrh. Da li to neko zeli?
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
limanfkv

Post by limanfkv »

Neznam kako i neznam ko, ni gde, ni kada , ni zasto...
ALI JAKO mi jedrago sto konacno licimo na FUDBALSKI KLUB.
Igraci dobijaju pare - ne kolju se svinje, ne stedi se za benzin.

Igraci - prventveno OMLADINSKA SKOLA imaju odlicne uslove za pripreme u Novom Sadu, i takodje ima se para da se odrade po meni kvalitetne pripreme za sezonu A tima!

Stadion se od zveri pretvorio u lepoticu, a koliko vidim jos paniraju da rade kada bi se dozvolilo.

Sada ostaje sve na igracima i upravi da u pravo vreme urade prave stvari.Konacno imamo jakog coveka kojeg ne mogu da kradu tamo gde je meni najbitnije NA TERENU - i Kurta i Murta.

A sto se tice igraca ja stvarno ne vidim po cemu je taj partizan ili zvezda (dobro oni su samo malo ) jaci. Pa Partizan smo dobili 2 puta i nadam se da cemo i 3. da jednom zauvek kod igraca nestane komleks od ovih klubova. Zvezda nas je dobila jedva nikad nisam gledao losiji derbi.

Izgleda da je atmosfera u timu pozitivna sto moze da raduje - a REZULTATI moraju doci, ali ne mogu BRZO.

A to ko je ulozio pare ko nije, ko je koga..., to me bas i ne interesuje,ali treba imati u vidu da je BB ulozio svoj ugled koji je stekao u ovaj klub, a cini mi se da to nekima bas i smeta, a kad pogledam ko su ti ljudi to moze samo da me raduje.

Inace konacno sam se setio ko je taj Markovic, ako bude za nas igrao kao onda kada nas je silovao u Novom Sadu, igrajuci za Zeleznik (3-0) ja cu biti prezadovoljan.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Sve je to lepo što si rekao, ali ne vidim samo jednu malu caku u celoj ovoj priči.
A ček sad malo. Odakle ti to da je Bata uložio dinar, a kamoli par miliona u renoviranje stadiona u fudbalskog centra Vujadin Boškov?
Ovo je bilo moje pitanje za koje si se onako žučno uhvatio prilikom tvog prvog posta :D , a u svom drugom postu olako prelaziš preko toga dajući kratak odgovor da je sve to ok i daješ neku novu priču, kao da sam ja sve to negirao. Dođe mi da se žalim, ali nemam kome :D

U svakom slučaju dobrodošao na ovaj forum. Ovakve informacije se ne daju često preko foruma pa pretpostavljam da si blizak sa nekim iz kluba. Ne bih se složio sa kontekstom u koje si ubacio neka imena, ali suštinski govoreći videćemo svi zbog čega je tako kao što si napisao. To je ključna stvar, a ja o tome neću pisati dok se ne dogodi.
Cause

Post by Cause »

Malo je ugleda i poštenja u svetskom a još manje u našem fudbalu.
Sve je na trange frange. Kupiš igrača za tepsiju ribe, plaćaš ga za kikiriki, a prodaješ ga za dvesta-trista hiljada eura i filozofiji je kraj. Kao pedofili, što mlađe to bolje. Kvantitet a ne kvalitet....
" Dečko je pun zmajova! "
ogi
Administrator

Post by ogi »

Gde su oni Senegalci zaglavili? I sta bi sa onim Brazilcom? :roll:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
mile bronx

Post by mile bronx »

ogi wrote:Gde su oni Senegalci zaglavili? I sta bi sa onim Brazilcom? :roll:
Prosao je 14.01.
Jel istina da se #9 vratio iz Libije?
Camel

Post by Camel »

Nisam olako presao...

Pa sve i da nije ulozio,svoj dinar(u to ne verujem,jer znam koliko iznose mesecni rashodi za klub,a ne secam se da smo prodali nekog igraca)

...ali ne bitno,glupa prica...ja samo ne sumnjam da Batu kosta biti predsednik kluba.

@mile bronx

Jeste,posle 40 dana.Bane ga nesto ispalio.
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Cuo sam na Sos-u pre neki dan da je trebao da nas "pojaca" Mitar Novakovic.Navodno sve je dogovoreno izmedju klubova,ali je on odbio transfer.
Moj komentar je:Hvala milom Bogu!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Buca

Post by Buca »

Djordje Lazic nije i verovatno nece potpisati ugovor sa partizanom jer nemaju para da ga plate sa pdv-om pa ce se verovatno vratiti u lucane
Zurnal
Post Reply