O Forumu i Sajtu
- Forza Voša
Re: O Forumu i Sajtu
Predlazem da se otvori tema koja ce se odnositi na zenski tim FK Vojvodina.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Forza Voša
- Ultra slanina
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... start=2775" onclick="window.open(this.href);return false;
Dali bi mogli da ukljucite forum da se koristi preko taptalk-a kao i.otvaranje podforuma za razne teme(muzika, igrice it'd.)
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Pozdrav svima
Na početku svima veliki Pozdrav. Ovo mi je prvi post na sajtu i čast mi je da budem ponovo bar na neki način sa svojima. Godina imam dosta, dobro pamtim i prvu titulu šampiona iako sam bio mali, a dok sam živeo u NS išao sam na sve utakmice Voše kod kuće i u BG.
Nije mi jasno kako se tamo manipulira za sitne pare i prodaju se moguće dobre sezone. Ovde u Hrvatskoj je sve jasno. Mamić ima lovu i vuče konce, ali njegov Dinamo je prvak, klubovi idu u Evropu, postižu rezultate i sl. Pa zar ne bi nam nešto značila prava sezona i prvo mesto. Konkurenti nisu ništa bolji. Suđenje jeste očajno i to me brine. Ovde nije tako. Dinamo je lider i ako treba svakom da 3-5 komada regularno bez nameštanja jer im ne treba. Zvezda mora pobediti u NS i onda se svi granični slučajevi sude u njihovu korist. Strašno. Srpski fudbal nikada niže...
Danas sam već naštelio Arenu.rs i čekam 19:00, mada nisam veliki optimist. Motiva nema dovoljno a protivnik nam ne leži u zadnje vreme. No, bez obzira, Vojvodina je jedna jedina i kada gubi i kada dobija i nema predaje.
Pozdrav iz još uvek sunčanog Supetra.
Nije mi jasno kako se tamo manipulira za sitne pare i prodaju se moguće dobre sezone. Ovde u Hrvatskoj je sve jasno. Mamić ima lovu i vuče konce, ali njegov Dinamo je prvak, klubovi idu u Evropu, postižu rezultate i sl. Pa zar ne bi nam nešto značila prava sezona i prvo mesto. Konkurenti nisu ništa bolji. Suđenje jeste očajno i to me brine. Ovde nije tako. Dinamo je lider i ako treba svakom da 3-5 komada regularno bez nameštanja jer im ne treba. Zvezda mora pobediti u NS i onda se svi granični slučajevi sude u njihovu korist. Strašno. Srpski fudbal nikada niže...
Danas sam već naštelio Arenu.rs i čekam 19:00, mada nisam veliki optimist. Motiva nema dovoljno a protivnik nam ne leži u zadnje vreme. No, bez obzira, Vojvodina je jedna jedina i kada gubi i kada dobija i nema predaje.
Pozdrav iz još uvek sunčanog Supetra.

Pozdrav i tebi, prijatelju! Lepo je videti da Vojvodina i dalje ima pristalica na mestima gde smo i ranije imali podršku (mislim na Trogir, koji valjda nije daleko?). Svako dobro! 

oi Oi Oi! The chozen few...
Da li bi mogao da se ovde napravi neki link sa Dušanom Tadićem?
Mislim da je pravi trenutak da se Duća, kao i mi, podseti(mo) na te dane u Vojvodini.
Mislim da je pravi trenutak da se Duća, kao i mi, podseti(mo) na te dane u Vojvodini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
На почетној страници сајта стоји да је Веселиновић постигао 9 голова.... мисилим да је дао 8 (ако рачунамо и куп утакмицу). Ако грешим нека ме неко исправи 

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispravljeno.Stefke wrote:На почетној страници сајта стоји да је Веселиновић постигао 9 голова.... мисилим да је дао 8 (ако рачунамо и куп утакмицу). Ако грешим нека ме неко исправи
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Bilo bi dobro otvoriti ranije temu za utakmicu sa lažnim stogodišnjakom!!
ПУШТАМ КИШУ!
- naseljekolumbija
Moglo bi da padne malo osvezavanje naslovne strane...
Nema, druže, više motivisanih da to rade...naseljekolumbija wrote:Moglo bi da padne malo osvezavanje naslovne strane...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Bas sam hteo da pitam (pa napisah u temi Moderacija) o azuriranju naslovne strane sajta! Onda sam video ovde to isto pitanje pa sam obrisao tamo.
Ko je to radio, mislim azurirao tu prvu stranu? Zato nije nastavio?
Ko je to radio, mislim azurirao tu prvu stranu? Zato nije nastavio?
Produzen je hosting za 1 godinu. Hvala svima koji su prilozili novac!
fkvojvodina.com
VPS Standard Web Hosting : from 2015-04-19 to 2016-04-19
subtotal : 299.88 USD
total : 299.88 USD
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?