Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Jole

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Jole »

...A minimum of 150 VIP parking spaces must be available in a safe and secure area...
izvor:
http://www.fai.ie/PDF/UEFAStadiumInfras ... ns2010.PDF" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvor je iz 2010, ali ne verujem da je po tom pitanju nesto menjano. Hmmm, taman koliki ce i biti kapacitet tog parkinga koji se pravi :mafia:
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Daljac

Post by Daljac »

Један предлог, уколико ико из клуба чита овај форум, мислим да би ово врло лако могло да се спроведе у дело:

Image

Ова застава/цирада налази се на трави под дрвећем поред првог терена после улаза на СЦ Вујадин Бошков, окренута ка путу. Атмосфералије ће јој ове зиме, остављеној тако на промаји, доћи свакако главе. Својим обимом, застава би била таман довољна да се окачи на у црвено окречен подтрибински зид складишног простора новосазидане јужне трибине, на онај део испод "терасе" поред западне трибине. Никакав нарочит труд не изискује, а врло лепо би се уклопила на реченом месту, плус у случају да УЕФА или друга инстанца буде у будућности инсистирала да се при домаћинству скине, и то се такође за час може урадити, и после опет вратити на старо.
Узевши у обзир мурал са друге стране исте трибине, мора се признати да је Вујке барем толико заслужио.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ili da se njome prekriju pojedine mrlje na stadionu?
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

http://www.mozzartsport.com/vesti/gudis ... sipku-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Nismo najgori. :frown:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ima pun ocin ovakvih situacija na starijim stadionima po Engleskoj, i to im daje neki poseban sarm. Problem nastaje kad su preradjeni na komplet sedenje (za stajanje stubovi i nisu tolika frka, mozes da se namestis da ne smetaju) plus jos pride poslovicno "pristupacne" cene ulaznica za premijer ligu. Stvarno je bezveze da puknes toliku lovu da bi gledao u stub koji zaklanja 3/4 terena, a moras da sedis jer ako ustanes izbacice te sa stadiona.

Moderan fudbal, sta ces.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
johnny

Post by johnny »

Razglas se apsolutno ne čuje na istocnoj tribini...
dulajlo

Post by dulajlo »

Umrljani feces u hodniku zapadne tribine (bliže jugu) još od prošle nedelje.
Milan

Post by Milan »

Molim vas, MOOOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIM VAAAAAAAAAAAAAAS prekinite sa pustanjem "ciribu, ciriba" pesme sa razglasa!

:beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg: :beg:
POŠTO OBRAZ ???!!!
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Stvarno nepotrebno silovanje pesme... Nekada mi je i bilo lepo čuti tu pesmu, ali nakon osvojenog kupa i forsiranja iste non stop, ježim se kada je čujem.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Stefke

Post by Stefke »

Кад смо већ код тих песама са разгласа.... баш ме интересује чему форсирање појединих песама на полувремену? Пре свега мислим да којекакве стране извођачице и ганагам стајлове, и њима сличне. Дошао сам на стадион да навијам за Војводину, а не да слушам тамо неке педерчиће.... ми Богу хвала имамо сасвим довољно наших песама да их вртимо неколико минута пре утакмице и на полувремену. Чак сам приметио да се доста песама некако изгубило?
Примера ради, када нам цигани или гробље гостују више бих волео да нам са разгласа иде "Нови Сад то је наш град", него нека тамо песмица за журке.
Да ли је таква ситуација сваку утакмицу не знам, јер се разглас на истоку слабије чује, али сам са запада чуо пар пута поменути кич.... или можда постоје стандарди за које ја не знам :?:
Ово су оне мале ствари које много значе.... сетите се само оног ужаса са полувремена од пре коју сезону, "Србија, то смо душо ја и ти" :rage:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stefke wrote:сетите се само оног ужаса са полувремена од пре коју сезону, "Србија, то смо душо ја и ти" :rage:
Bilo i ono "Bato Bato ti si moje zlato" :pegla:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
the Gari

Post by the Gari »

Radoye wrote: Bilo i ono "Bato Bato ti si moje zlato"
:mrgreen:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=BkTcFvI3cKU[/video]
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cika Zika

Post by Cika Zika »

Obidjite danas istok, nesto se lepo desilo spoljasnjem delu tribine :cheers:
Go west

Post by Go west »

Image
Daljac

Post by Daljac »

Фантастична фотографија!

Нас су основала господа која су честито и поштено подигла стадион Карађорђе и утемељила вредности за које се и данас на терену боримо, али и ова фотографија индустријске околине око трибина, фабрике и пруге поред стадиона оправдава у потпуности радничке чекиће на грбу Ред Фирма.

Ми смо једно, то је наша снага!
Post Reply