7. kolo: Napredak-Vojvodina 0:1

Firmson89

Re: 7. kolo: Napredak-Vojvodina, ponedeljak 17h

Post by Firmson89 »

lazarr wrote:Jedva čekam vikend i utakmicu sa Pazarom.
Ako ne bude 5000 ljudi biće velika šteta i veliki greh prema ovim momcima.
:!: :!: :!:

Маните се клуба и маркетинга, ово је на нама! БУДИТЕ СВЕ И ВУЦИТЕ ЗА РУКАВ, КОСУ, ШТА ГОД, СВИ НА СТАДИОН ЈЕР СУ ОВИ МОМЦИ ТО ОДАВНО ЗАСЛУЖИЛИ!!
Radoye
Administrator

Re: 7. kolo: Napredak-Vojvodina 0:1

Post by Radoye »

Bravo momci, svaka cast! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Firmson89 wrote:

Маните се клуба и маркетинга, ово је на нама! БУДИТЕ СВЕ И ВУЦИТЕ ЗА РУКАВ, КОСУ, ШТА ГОД, СВИ НА СТАДИОН ЈЕР СУ ОВИ МОМЦИ ТО ОДАВНО ЗАСЛУЖИЛИ!!

Mislim da gresis. I te kako je na klubu i marketingu! Medijski se ovo mora ispratiti kako bi se dobio pravi rezultat. U suprotnom, bice za nijansu jaca poseta nego inace...
POŠTO OBRAZ ???!!!
laki

Post by laki »

Ko ne dodje sledeci vikend na Karadjordje neka vise nikad ne dodje i neka nikad vise ne izgovori da je Slaninar!!

Bravo momci, bravo za strucni stab, kako mi je samo krivo sto je danas bila tekma...
Image
Daljac

Post by Daljac »

Све честитке момцима, стигли су по успешности и резултате екипе са старта сезоне 1995/96! Ако победимо Пазар, ови момци забележиће најбољи старт Воше у историји! Први се нисам томе надао негде у јулу и августу... Свака част, заслужили су да их већ против Пазара дочекамо као шампионе! На гостовањима и у "малим" утакмицама освајају се кључни бодови, и апетити сада већ с правом расту...
Nevernik

Post by Nevernik »

Ne bi da vam umanjujem entuzijazam ali u skladu sa mojim imenom ne ocekujem nikakvo specijalno povecanje broja gledalaca.
Ipak je ovo Novi Sad.

Inace, lepa pobeda.
Za sada guramo dobro. Kako ce to da izgleda kada se neko povredi/umori to cemo tek da vidimo.

Jagodina, Lucani, Krusevac...uopste nisu lagana gostovanja.
100% ucinak.
Valjda cemo tako da nastavimo kad krenu gostovanja po prestonici :)
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote::hurray: :lala: :cheers: :lala: :cheers: :lala: :hurray:
Očekivao sam pobedu, ali ipak sam i strahovao za rezultat, jer ova 3 boda donose ono što nam odavno nedostaje: kontinuitet rezultata.
Drugo, potpuno se slažem sa Milanom:
Milan wrote:
Firmson89 wrote:
Mislim da gresis. I te kako je na klubu i marketingu! Medijski se ovo mora ispratiti kako bi se dobio pravi rezultat. U suprotnom, bice za nijansu jaca poseta nego inace...
Marketing mora dobro odraditi pripremu ovog meča sa Pazarcima u Novom Sadu, a ekipa da veže još jednu pobedu i nastavi borbu za jesenju titulu.
Momci su izdržali pritisak vezanih pobeda i sada ne bi smeli pokleknuti kući.Čini mi se da smo izgradili pobednički mentalitet i veru u svoju snagu i kvalitet.Sada samo treba sprečiti upadanje u zamku samozadovoljstva i odnosa lako ćemo (kući sa Pazarcima).Jedino što nam za ubuduće treba je: PROFESIONALIZAM I KONTINUIRANI RAD, kao i da nas povrede zaobiđu, takođe i olako zarađeni kartoni - jer, biće oštrije igre svih narednih protivnika, a pitanje je koliko će nas sudije štiti od grubih startova.Zato, moraćemo proširiti i fond prvotimaca, spremiti rezervne igrače i varijante.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Ако победимо Нови Пазар имаћемо најбољи старт у историји,и бићемо закуцани на треће место,јер никад гори близанци,у никад горој финансијској ситуацији газе све пред собом.Према томе пустите приче о јесењој титули,нека момци само наставе овако,а пласман на табели уопште није битан,пошто ће један близанац на крају имати 29 а други 28 победа од 30 могућих.
Firmson89

Post by Firmson89 »

Milan wrote:Mislim da gresis. I te kako je na klubu i marketingu! Medijski se ovo mora ispratiti kako bi se dobio pravi rezultat. U suprotnom, bice za nijansu jaca poseta nego inace...
Узми у обзир да је утакмица за 5 дана, а наш маркетинг у стању хибернације већ знаш и сам колико. На дуже дистанце, свакако да клуб много више може допринети посети, али до суботе мислим да је ми можемо знатно побољшати! Резултат је ту, игра је ту, треба само пробудити оне мање упорне који нису увек на стадиону. Ове сезоне, фудбал се игра у Новом Саду! :lala:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ДушанСП wrote:Ако победимо Нови Пазар имаћемо најбољи старт у историји,и бићемо закуцани на треће место,јер никад гори близанци,у никад горој финансијској ситуацији газе све пред собом.Према томе пустите приче о јесењој титули,нека момци само наставе овако,а пласман на табели уопште није битан,пошто ће један близанац на крају имати 29 а други 28 победа од 30 могућих.
Samo neka mi pobedimo blizance u preostala 3 susreta sa njima a neka oni jedni drugima uzmu bodove u njihovom "derbiju" i da znas kako se necu ni najmanje sekirati ako uzmu sve ostale pobede.

A nece, zato sto ce se okliznuti bar jos po jednom (cigani vec jesu).

Po prvi put posle jako dugo godina i pored svih malverzacija blizanackih stvari su u nasim rukama i sami odlucujemo svoju sudbinu. Toliko smo jaki da samo sami sebe mozemo da pobedimo, blizanci nam ne mogu nista!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Treba otvoriti temu za utakmicu sa Novim Pazarom i vec veceras i sutra videti kako MI mozemo da doprinesemo da poseta bude sto bolja.

Evo za pocetak jedan glup predlog: neko ko ima smisla da napali masu bi mogao da napravi event na Facebook-u gde bi se ljudi upoznali da je u pitanju istorijska utakmica (u slucaju pobede bice to najbolji start u istoriji itd.), svako da pozove sto vise svojih prijatelja... :sorry:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Stefke

Post by Stefke »

Firmson89 wrote:
Milan wrote:Mislim da gresis. I te kako je na klubu i marketingu! Medijski se ovo mora ispratiti kako bi se dobio pravi rezultat. U suprotnom, bice za nijansu jaca poseta nego inace...
Узми у обзир да је утакмица за 5 дана, а наш маркетинг у стању хибернације већ знаш и сам колико. На дуже дистанце, свакако да клуб много више може допринети посети, али до суботе мислим да је ми можемо знатно побољшати! Резултат је ту, игра је ту, треба само пробудити оне мање упорне који нису увек на стадиону. Ове сезоне, фудбал се игра у Новом Саду! :lala:
Треба посебно скренути пажњу и нагласити председнику на овом сад састанку да маркетинг мора да ради.... почевши од суботе. Што рекосте... фудбал се од ове сезоне игра и у Новом Саду :D
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
PlavaGardaBP

Post by PlavaGardaBP »

Е сад и ви испоштујте играче и да вас буде најмање 5000 против Пазара. Екипа је то сигурно заслужила. Пробуди се Нови Саде.
Бачка је шампион била и опет ће бити она, идемо Паланчани у лигу шампиона!
Форум навијача и симпатизера Бачке http://fkbacka.forumsclub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Koliko cujem, nismo se uopste proslavili sa igrom, ali zar pobede sa takvom igrom nisu odlika sampionskih ekipa? :wink:

Turija pomenu povrede... Cenu danasnje pobede su platili Laza (zadnja loza, odsustvovace par nedelja) i Ivanic (udarac u misic, verovatno ne tako strasno). Makaric je usao umesto Ivanica, ali se nije proslavio, pa je zamenjen...

Bravo momci!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Pikado

Post by Pikado »

ДушанСП wrote:Ако победимо Нови Пазар имаћемо најбољи старт у историји,и бићемо закуцани на треће место,јер никад гори близанци,у никад горој финансијској ситуацији газе све пред собом.Према томе пустите приче о јесењој титули,нека момци само наставе овако,а пласман на табели уопште није битан,пошто ће један близанац на крају имати 29 а други 28 победа од 30 могућих.
:deal:
Locked