Očekivao sam pobedu, ali ipak sam i strahovao za rezultat, jer ova 3 boda donose ono što nam odavno nedostaje: kontinuitet rezultata.
Drugo, potpuno se slažem sa Milanom:
Milan wrote:Firmson89 wrote:lazarr wrote:Jedva čekam vikend i utakmicu sa Pazarom.
Ako ne bude 5000 ljudi biće velika šteta i veliki greh prema ovim momcima.
Маните се клуба и маркетинга, ово је на нама! БУДИТЕ СВЕ И ВУЦИТЕ ЗА РУКАВ, КОСУ, ШТА ГОД, СВИ НА СТАДИОН ЈЕР СУ ОВИ МОМЦИ ТО ОДАВНО ЗАСЛУЖИЛИ!!
Mislim da gresis. I te kako je na klubu i marketingu! Medijski se ovo mora ispratiti kako bi se dobio pravi rezultat. U suprotnom, bice za nijansu jaca poseta nego inace...
Marketing mora dobro odraditi pripremu ovog meča sa Pazarcima u Novom Sadu, a ekipa da veže još jednu pobedu i nastavi borbu za jesenju titulu.
Momci su izdržali pritisak vezanih pobeda i sada ne bi smeli pokleknuti kući.Čini mi se da smo izgradili pobednički mentalitet i veru u svoju snagu i kvalitet.Sada samo treba sprečiti upadanje u zamku samozadovoljstva i odnosa lako ćemo (kući sa Pazarcima).Jedino što nam za ubuduće treba je: PROFESIONALIZAM I KONTINUIRANI RAD, kao i da nas povrede zaobiđu, takođe i olako zarađeni kartoni - jer, biće oštrije igre svih narednih protivnika, a pitanje je koliko će nas sudije štiti od grubih startova.Zato, moraćemo proširiti i fond prvotimaca, spremiti rezervne igrače i varijante.