Alivodic - 3 boda - deset laznjaka gde protivnici ostaju na travi!!! Ali da ne bude sve bajno,pak ce morati da popravi tajming dodavanja.
Gacinovic - 2 boda - konkretniji u napadu samim tim i sigurniji sa loptom.
Poletanovic - 1 bod - za kontinuitet dobrih igara koji ima.
Pekari i Bobi ovoga puta nista.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nino - 3 boda...pocetak utakmice Nino okuplja ekipu na terenu, to je to. Covek zna sta znace ove utakmice. Bez greske odigrano
Alivodic 2 boda...sve sto zelim od igraca je ta borba koju on prikazuje
Boba - 1 bod...Gol za istoriju, ne mere bez boda da prodje. Moze Boba to i bolje,delovao je u grcu, ali je (kao i cela ekipa) ostavio srce na terenu.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina 1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina danas: ispod nacionalnog koeficijenta
3 - Novaković - Nekoliko odlicnih akcija u prvom poluvremenu, golčina... Lično mi se jako sviđa način na koji Boba igra.
2 - Tumbasević - Verovatno neočekivani glasovi, ali mislim da je odradio ogroman posao u presingu na njihovoj polovini i gurnuo bezbroj prvih pasova za nase napade, vrlo jednostavno i efektno.
1 - Pekaric - Bod sigurno zaslužuju i Alivodić, Nastić, Poletanović i Gaćinović, ali ponašanje, autoritet i uopšte utisak koji Nino ostavlja na terenu je nešto najbolje među štoperima Vojvodine od Šaule na ovamo.
Svi ovi momci koji su danas istrcali na teren su ispisali novu stranicu nase bogate klupske istorije i posto su svi mahom glasali za 5-6 igraca,koji su realno imali ucinak malo bolji od ostalih,ja cu da bodujem ovako
3-Puskaric
2-Nastic
1-Babic
Svaka cast momci,ponosni smo na vas!!!