9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1
- Forza Voša
Re: 9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina, nedelja 19h
Najbolje bi bilo da odigraju nereseno i to obe utakmice jer u tom slucaju obe ekipe od mogucih sest uzimaju dva boda. Tek kod drugog medjusobnog duela mozemo polemisati koji bi nam rezultat vise odgovarao, al otom potom.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Schteph_F89
Mislim da treba da se drzimo naseg dvorista jer tad idemo uzlaznom putanjom u svakom pogledu. Marketinski potezi su to i dokazali. Takodje, ne treba poleteti (dobro, treba malo) ali treba biti oprezan i da u svakom trenutku znamo gde je rucica za padobran jer kako smo krenuli ka vrhu ocekujem sve vise magle oko nas iz dobro znanih pravaca. Isto tako verujem da nam je svima drago sto nas je obuzeo cuveni Slaninarski duh i da zajedno mozemo da pregrmimo sve to. Tu na znacaju dobija meni jedna od drazih parola - Mi smo jedno i to je nasa snaga! 

Slazem se.Forza Voša wrote:Najbolje bi bilo da odigraju nereseno i to obe utakmice jer u tom slucaju obe ekipe od mogucih sest uzimaju dva boda. Tek kod drugog medjusobnog duela mozemo polemisati koji bi nam rezultat vise odgovarao, al otom potom.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Svoje rezultate gledati, biti fokusiran na svaku utakmicu, ne zaletati se previše. To je recept. Zato momci, sutra SAMO BORBENO!
Molim administraciju da moj prethodni post prebaci u temu JSL
Come on you Reds!
Svi u Cacak!!
Može neki link za nas iz dijaspore?

http://static.rtv.rs/video/uzivo/rtv1.asx" onclick="window.open(this.href);return false;Mika wrote:Može neki link za nas iz dijaspore?

Lazo već od starta krenuo da lupeta
"Danas je Rad pobedio ofk 1:1"

"Danas je Rad pobedio ofk 1:1"
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Los teren, dzombav, ne moze da se odigra lopta po zemlji ljudski...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Laza je užas, kao i igra oba tima. Naša brojka odlična.
E doqrca...
Bespotrebna panika u nasih 16 i glupav penal.
Bespotrebna panika u nasih 16 i glupav penal.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Penal je bio smesan, ali je mozda i dobro da nas natera da pocnemo da igramo, ovo do sada je bilo prolicno slabo, bezidejno, cini mi se da je najveci problem organizacija igre, Poletanovic i Tumba beze od lopte..
Nije dobro.
Sad ćemo videti jesmo li ekipa ili ne. Ako ovo uspemo da preokrenemo, ima šanse za nas.
Sad ćemo videti jesmo li ekipa ili ne. Ako ovo uspemo da preokrenemo, ima šanse za nas.
Pauza je ucinila svoje, momci se opustili i izgubili ritam. Jos jedan razlog sto sam insistirao da prvi tim igra u Kovilju i Mosorinu. Bojim se da ne prospemo bodove ovde iako smo bolji 5X.