"Svaka sličnost sa ljudima i događajima iz stvarnog života je slučajna!"
Kletva radi, kletva ne spavabudababa wrote:0:4 protiv Bešiktaša, 0:1 protiv Jagodine... Kanda će stari klub "malom Napoleonu" da izvadi kartu za St. Helenu u jednom pravcupodbara wrote:Зашто сам убеђен да ћемо за викенд да пошаљемо николића на шалтере Националне службе за незапослене!
101% se slažem. Ljudi iskulirajte malo pobogu, jedina poruka koju treba da čuju od nas je SAMO BORBENO!laki wrote:Mislim da nasim momcima stvarate nepotreban pritisak tim svim komentarima.
Polako sa prognozama, ceka nas tradicionalno tesko gostovanje smRadu, a dolazi nam i Cukaricki.andi_fkv wrote:Ako tu izvucemo pozitivan rezultat mi smo jesenji prvaci
Ne znam,meni to ne deluje tako kao sto vi kazete. Kakav to pritisak moze stvoriti nas 5-6 koji pisemo po forumu da bi trebali napasti titulu? Imas dvadeset i kusur godina,posvetio si se samo jednoj stvari u zivotu (fudbalu),imao si srecu da te angazuje klub koji je u vrhu nase lige,imas sve uslove za napredak,poznat si,imas velike sanse da se prodas vani,da zaradjujes cifre o kojima mozda nisi ni sanjao. U krajnjem slucaju radis posao za koji si placen,samim tim valjda treba da imas i neku odgovornost. I sad da ti bude teret,sto navijaci od tebe traze da svaki mec dajes 100% svojih mogucnosti,da ides na pobedu bez respekta,da napadnes titulu. Smatram da takve zelje trenutno mogu da budu teret samo igracima Zvezde,jer bi se trazilo od njih ono sto oni ne mogu da ucine,a ova generacija Vojvodine igra onako kako smo uvek mastali da Vosa igra,i mi od njih ne trazimo nemoguce,ne trazimo da daju 200% od sebe,nego samo tih 100%. Nikakav ja pritisak tu ne vidim. To je samo normalna reakcija navijaca na njihov kvalitet. Zasto niko nije trazio titulu od "Maradone" dok je igrao i njegove generacije?borrissey wrote:101% se slažem. Ljudi iskulirajte malo pobogu, jedina poruka koju treba da čuju od nas je SAMO BORBENO!laki wrote:Mislim da nasim momcima stvarate nepotreban pritisak tim svim komentarima.
Da da, sve je tako kao što kažeš. A onda kada neki naš klinac loše uđe u meč, pojave se povampireni likovi koji mu sa istoka/zapada/severa psuju mamu maminu svaki put kad primi loptu, kao da su ih oni lično rodili i da su njihovo vlasništvo. Ko ide redovno na stadion, zna o čemu pričam. Mani me se tih priča i navijački ostrašćenih očekivanja. To se uglavnom završi vrlo loše.Voja wrote:Ne znam,meni to ne deluje tako kao sto vi kazete. Kakav to pritisak moze stvoriti nas 5-6 koji pisemo po forumu da bi trebali napasti titulu? Imas dvadeset i kusur godina,posvetio si se samo jednoj stvari u zivotu (fudbalu),imao si srecu da te angazuje klub koji je u vrhu nase lige,imas sve uslove za napredak,poznat si,imas velike sanse da se prodas vani,da zaradjujes cifre o kojima mozda nisi ni sanjao. U krajnjem slucaju radis posao za koji si placen,samim tim valjda treba da imas i neku odgovornost. I sad da ti bude teret,sto navijaci od tebe traze da svaki mec dajes 100% svojih mogucnosti,da ides na pobedu bez respekta,da napadnes titulu. Smatram da takve zelje trenutno mogu da budu teret samo igracima Zvezde,jer bi se trazilo od njih ono sto oni ne mogu da ucine,a ova generacija Vojvodine igra onako kako smo uvek mastali da Vosa igra,i mi od njih ne trazimo nemoguce,ne trazimo da daju 200% od sebe,nego samo tih 100%. Nikakav ja pritisak tu ne vidim. To je samo normalna reakcija navijaca na njihov kvalitet. Zasto niko nije trazio titulu od "Maradone" dok je igrao i njegove generacije?
I sve ovo govorim sa pretpostavkom da nam ceo tim visi ovde na forumu,ali... pored drustvenih mreza,kafica.... daj Boze da nas uopste i prate ovde.
Mislim da to nema nikakve veze sa ambicijama kluba,to je vise odraz kucnog vaspitanja,kulture,i jos nekih stvari. Licno ne podrzavam da se tako ponasa ni prema protivnickim igracima,a kamoli prema nasima. A ubedjen sam da sada kada bi odjednom svi prestali spominjati titulu,pobede,poziciju na tabeli,da se takvo ponasanje na tribinama ne bi promenilo ni za 0,1%. I niko ovde ne stvara pritisak igracima,ali isto tako niko nema prava da nam zabrani da sanjamo. Mi smo sad u prici kao kada u izlogu vidimo sladoled koji kosta 100 dinara,a mi,koji u dzepu uvek imamo maksimalno 50,sada smo nekako (ni sami ne znamo kako) skupili 75 dinara.... i dok drzeci ruku u dzepu,i cvrsto stezuci tih 75 dinara,stojimo ispred izloga sa sjajem u ocima,imamo puno pravo da mastamo i sanjamo da ce taj sladoled jednog dana biti nas,i da damo sebi zadatak da pokusamo da se potrudimo,da skupimo na neki nacin jos tih 25 dinara. Mozda i jeste neka vrsta pritiska,ali...borrissey wrote:pojave se povampireni likovi koji mu sa istoka/zapada/severa psuju mamu maminu svaki put kad primi loptu, kao da su ih oni lično rodili i da su njihovo vlasništvo. Ko ide redovno na stadion, zna o čemu pričam.
Pa nema šta, svesni su da mogu da izgube pa prebacuju teret na nas. Što nama možda i može da koristi, ako budemo hranili ove naše pitbulove krvlju onda će iskidati svoje protivnikemihailov wrote:Ni malo mi se ne svidja ova medijska pompa koja se stvara poslednja 2 dana...
mihailov wrote:Radi, trči, treniraj, ne gledaj tabelu!
Cudno je, ali prija. Do sad je oko nas bila medijska pompa samo kada smo dobijali blizance, s onim naslovima ''Zasto se Vojvodina ne bori za titulu''. Sada su naslovi drugaciji, a s obzirom da '89 nisam bio rodjen, meni je ovo sve novo i divnomihailov wrote:Ni malo mi se ne svidja ova medijska pompa koja se stvara poslednja 2 dana...