U utakmici 12. kola JSL fudbaleri Vojvodine sastaju se sa ekipom Donjeg Srema. Meč se igra na stadionu „Karađorđe“ u subotu 08.11.2014. sa početkom u 18 : 00 časova.
Biće to sedma zvanična utakmica ova dva kluba. U dosadašnjih šest utakmica uspešnija je bila Vojvodina sa četiri pobede uz dve nerešene utakmice. Obe utakmice bez pobednika odigrane su upravo prošle sezone, 0 : 0 na Karađorđu i 1 : 1 u Pećincima (Damnjanović, Stojanović). To je ujedno bio i jedini gol koji je Vojvodina primila u duelima sa Donjim Sremom.
Kada je reč o ovosezonskoj formi, ekipa Donjeg Srema ne blista. Nalaze se na 11. mestu uz 11 osvojenih bodova, sa tri pobede, dve nerešene i šest poraza. U poslednje tri utakmice imaju tri poraza od Mladosti kod kuće (1:2), Zvezde u gostima (1 : 0) i Jagodine kod kuće (2:3).
Donji Srem daje izuzetno malo golova. Na četiri utakmice nisu dali gol, na šest utakmica jedan gol, dok su na samo jednoj utakmici dali dva gola. Kada je reč o primljenim golovima, na dve utakmice nisu primili gol, na tri utakmice primili su jedan gol, na dve su primili po dva i tri gola, i na jednoj utakmici čak četiri.
Pre tri kola kao novi šef stručnog štaba predstavljeno je lice dobro poznato svim Vojvodinašima – Zlatomir Zagorčić, dok mu prvi asistent Zoltan Sabo.
Na konferenciji za štampu šef stručnog štaba FK „Vojvodina“, Zoran Marić, rekao je da je ekipa arhivirala utakmicu sa Partizanom, što je bio prevashodni cilj u ovoj nedelji, s obzirom na polemiku koju je izazvala utakmica u Beogradu. Isto tako, očekuje tvrdu utakmicu i protivnika koji će se bazirati pre svega na odbranu gola. Cilj u ovoj utakmici je kao i do sad, pobeda i tri boda, mada ne očekuje lak posao uzimajući u obzir da Donji Srem dolazi iz serije loših rezultata.
Prvotimac Marko Živković da očekuje vrlo tešku utakmicu protiv Donjeg Srema, kao i da ekipa u ovoj, kao i u svim utakmicama, ide na pobedu i sva tri boda,ponovivši reči šefa stručnog štaba da je utakmica sa Partizanom arhivirana.
Povređeni
Mića Ivanić će biti u protokolu za utakmicu, nakon 35 dana odsustva, dok će na bolovanje Darko Puškarić koji ima zdravstvenih problema.
Besplatan ulaz na istočnu tribinu i dalje je na snazi.
12. kolo: Vojvodina - Donji Srem 2:3
12. kolo: Vojvodina - Donji Srem 2:3
Dosta smo već, i previše, pričali o meču prethodnog kola. Do novog prvenstvenog okršaja, ostalo je još malo više od 24h. Najava utakmice sa zvaničnog sajta:
Re: 12. kolo: Vojvodina - Donji Srem
Treći put za redom u jednom prvenstvenom meču u Novom Sadu imaćemo priliku da pozdravimo jednog našeg bivšeg trenera. Posle gosin Kosanovića koji je, doslovno, "pucao od zdravlja", te poslovično povučenog i skoro pa depresivnog Milinkovića, u grad stiže jedna simpatična faca, Zlatomir Zagorčić. Dobro, i onomad u Beogradu smo se videli s jednim bivšim trenerom, ali 'ajmo to mučno nedeljno veče ostaviti za nama...
Nismo više prvi, ne vucaramo se po novinama, vreme postaje sve hladnije, na stadionu ostaje samo crème de la crème. Vidimo se na Domu bolesnih!
Igraj, Vošo!
Nismo više prvi, ne vucaramo se po novinama, vreme postaje sve hladnije, na stadionu ostaje samo crème de la crème. Vidimo se na Domu bolesnih!

Igraj, Vošo!
Protiv Donjeg Srema ocekujem rekordnu brojku od barem 10 soma slaninara spremnih da pocepaju svoja grla i poderu dlanove od tapsanja!!
Elem, ja cu sigurno biti sutra na Kararadjordju makar padale zabe krastace sa neba, nadam se da je jos puno takvih bolesnika kao sto sam ja prisutno medju Slaninarima!

Elem, ja cu sigurno biti sutra na Kararadjordju makar padale zabe krastace sa neba, nadam se da je jos puno takvih bolesnika kao sto sam ja prisutno medju Slaninarima!

- churguzijanac
Cenim da ce biti takih bolesnika 1500-2000. Vidimo se na stadionu!laki wrote:Protiv Donjeg Srema ocekujem rekordnu brojku od barem 10 soma slaninara spremnih da pocepaju svoja grla i poderu dlanove od tapsanja!!![]()
[video]http://www.youtube.com/watch?v=bMGLTlFwFo4[/video]
btw: ocekujem kiks drzavnih projekata u ovom kolu: cerga gubi, sekta teskim mukama do boda, mi iz keca u kec

Igracima je sada potrebna podrska.
Pored Zage mozemo i Brku da "pozdravimo"
Pored Zage mozemo i Brku da "pozdravimo"

Svi na Karađorđe.
SAMO BORBENO!
SAMO BORBENO!
- naseljekolumbija
Доњи Срем ће да плати цех, долазим и ако пада киша 

...evo tebi u pomoć Sremačkih sinova...pošto ste bez sremaca mlaki braćaaa!!!!
a
Ali imate sreću da je i naša Vojvodina!!!
a
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
torrente wrote:...evo tebi u pomoć Sremačkih sinova...pošto ste bez sremaca mlaki braćaaa!!!!
a

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kao potvrđeni bolesnik, ja i volim kad pada kiša!naseljekolumbija wrote:Доњи Срем ће да плати цех, долазим и ако пада киша

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ima li neki link za dijasporu?

Rtv prenosi, pa pokusaj na njihovom sajtu.
-
Znaci Lazo Mamlaz nam puni stadion bar za +1000 ljudi... 

Za ovih prvih 15-20 minuta utakmica prava prvenstvena, zastok tempo obe ekipe taman za 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mi krenuli da igramo u drugom poluvremenu, gde su bili ovi igraci u prvom poluvremenu, u proslom kolu u Beogradu...? Dve razlicite Vose...
EDIT: Mislio sam da nam je Ali nezamenljiv, ali Boba odlican! Preporodio ekipu svojim ulaskom!
EDIT2: ...i onda nasa cela odbana ispadne k'o na skolskom odmoru, i iz 2 suta u okvir naseg gola primamo 2 gola...
EDIT: Mislio sam da nam je Ali nezamenljiv, ali Boba odlican! Preporodio ekipu svojim ulaskom!
EDIT2: ...i onda nasa cela odbana ispadne k'o na skolskom odmoru, i iz 2 suta u okvir naseg gola primamo 2 gola...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!