17. kolo: Vojvodina-Vozdovac 1:0

Mailman

Post by Mailman »

Da, da pobedismo 1:0. Po menu utakmica klasicna prvoligaska, sa dosta muljanja, ali mozda je to i bilo za ocekivati jer ipak prva je utakmica a i teren... bas, bas natopljen i dosta tezak za igru.
Брзине ти иду у Х...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Pobeda to je najvaznije !!! sada smo peti nadan se da cemo ostati i sutra. po meni utakmica je bila muljava bilo je par dobrih sansi koje je buac promasio ali je i teren bio katastrofa znam da je kod desnog ugla sesnaesterca (blizem juznoj tribini) bila velika barustina .

@ turija nece biti snimka :(
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Utkamica je bila teska,Vozdovac je slab a mi ko na ledu,klizali se na sve strane.
Mogu samo reci da smo ih dobili na iskustvo,u formaciji 4-4-2 definitivno ne mozemo igrati al eto imamo kredita protiv slabih ekipa da dozvolimo i sebi taj luksuz pa pokusamo da naucimo igru u toj formaciji.

Po meni,najbolji Davidov(pretrcao mnogo i sprecio mnogo napada) ,Popovic(pozrtvovan,odlicna zamena za Kacara) i Panta(odigrao na iskustvo),standardni Pekaric,Djuric.

p.s. Turija,jel pao rekord?
Avangarda

Post by Avangarda »

Klasicna prvoligaska utakmica, i pobeda domacina od 1:0. Sve utamice ovog kola koje su odigrane danas zavrsile su se pobedom domacih od 1:0, sve osim utakmice Borac-Smedervevo koja je zavrsila 0:0. Iako igra nije bila bas narocita, vazna su samo nova tri boda. Mislim da mozemo biti zadovoljni nastavkom prvenstva, i da mozemo biti optimisti za sledece utakmice.
Last edited by Avangarda on Sat Feb 17, 2007 8:47 pm, edited 1 time in total.
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Friend

Post by Friend »

Da i ja koju napisem o danasnjoj utakmici.Utakmicu pocinjemo u formaciji 4-4-2,sa tendencijom da napadnemo po bokovima gde su igrali Buac i Pantelic koji se nisu snasli,jer je ekipa Vozdovca brzo provalaila nasu taktiku i odlicno zatvorila nase bocne igrace.Sto se tice Davidova mislim da je odigrao najslabiju partiju od kako je u Vojvodini,gubio je loptu za loptom nervirajuci navijace na zapadnoj tribini.Popovic nije za defanzivnog veznog ma koliko se trudio,licno mislim da nas je sredina Vozdovca danas nadigrala ali to hvala Bogu danas nije rezultiralo u njihovu korist.Odbrana je delovala sasvim dobro,mada je bilo par propusta u pocetku utakmice.Napadaci Despotovic i Sikimic kao da guse jedan drugog u navali,po meni mnogo opasniji Despotovic koji se ruku na srce danas propisno klizao po terenu u klucnim trenucima .Sikimic danas nije bio definisan,pa po meni nije dobio prelaznu ocenu.Zeleo bih da napisem i to da nam je najslabija karika u timu golman(mozda ce to nekome zvucati smesno),Kahriman danas jako los sto se videlo u par navrata u drugom delu kada je proplivao kod jednog kornera i odleteo u prazno,ali na srecu igrac Vozdovca sutirao je pored gola.Jos bi istakao situvaciju kada je zbog ofsajda ponisten gol Vozdovcu na koji je nacin Kahriman intervenisao :roll: ,sva sreca bio je ofsajd :wink: !Danas je dobro to sto smo uzeli tri boda makar i ovako tesko,ali zasluzeno,mozemo i moramo mi to i mnogo bolje,ali opet ponavljam vazna su samo tri boda!
Turija

Post by Turija »

Stara Garda wrote:
p.s. Turija,jel pao rekord?
Jeste, ko i svake godine.Danas 2023 metra, a možda i više.
Znači danas dve pobede: za 1 gol više od protivnika i, za 1m više nego lane. :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Neznam za vas ali meni se cinilo da je strelac gola bio jedan od trcljivijih na utakmici, i za to ostali treba fino da se zamisle.Vezni red je dobro odigrao u defanzivi sto mi se svidelo. Kahriman je jednom pao na dupe, ali dobro bice bolje.Sto se tice njihovog golmana cini mi se da je cuveni reprezentativac (ja_cu_da_branim_jer_boksujem_u_raslje) Radakovica - daj Boze da do kraja predje u jos neki klub sa kojim se sastajemo!Ljudina nam bas lezi...
Sto se tice napada Despotovic jednom sjajno spakovao loptu za Buaca - ali k***c (da li je teren, da li sta...). Sikimic 0,ali dobro ima jos da se igra mada me malo nervira njegovo ponasanje.I Markovic se jednom prilicno obrukao kod suta.

Licno nije mi se svidelo kako smo igrali, mada je u necemu i popravljeno.Ovi Vozdovcani su krs realno.Mora to bolje.

I da treba napomenuti da je ostatak ekipe imao trening posle utakmice, ko Nemci 8) E sad sto mi sa Severa morali da gledamo pola treninga :evil:

I jos jedna zanimljivost na pocetku utakmice uletelo kuce na teren. :lol: Av,av,avavav
Cause

Post by Cause »

Trebali smo ga uzeti kao maskotu. Liči mi na onog Petronija :D .

Ekipa Voždovca je daleko lošija od one jesenas. Mene i dalje nervira pristup igri. Igrači igraju izuzetno racionalno i iskusnije nego pre, nema toliko greški ali mislim da pristup treba biti malo agilniji. Sada me ne čudi zašto je Đumi rekao da očekuje puno golova. Ovu ekipu Voždovca smo trebali propisno isprašiti. Ne samo njih već sve slične njima. Pa kada treba neko ovde da gostuje da mu klecaju kolena a ne da očekuje realan X i eventualno pobedu iz nekog poklon gola.
" Dečko je pun zmajova! "
Locked