Boris Nadj o pripremi Vanje za tekmu sa crnim

ovim ste sve rekli, meni je dosta....i pored toga smtaram da je dosadašnji učinak više nego dobar...
Na osnovu čega, Stefke (gledajući sportski i ne opredeljujući se lično ni za njegov odlazak, ni za ostanak)?Stefke wrote: Имам пуно поверење у човека
Mene vise brine igra od rezultata. Nije razigrao Grgica, Lukovica, Zivkovica, Asanija, Poparu, Curka...Stefke wrote:Џимију без обзира на све понудити нови уговор и спречити ротацију тренера по полусезони, која је и више него ретардирана.... Ваљао нам је на почетку, ваљаће нам и сад.
Имам пуно поверење у човека, без обзира на резултате....
Ne bih isao toliko daleko i dizao Sosu u nebesa... Cini se da su Dzimi i on tu negde u nivou, samo prosecni domaci treneri. Vec sam jednom napomenuo, prebaciti vecu odgovornost na Saulu(disciplina ekipe, najvece moderno ime Vose, dati mu slobodu da bude disciplinski bog i batina) i Kosanovica(da preslika rad iz mladjih kategorija) a Dzimijev glas izjednaciti sa dvojicom zamenika. Ipak ima "seniorskog" iskustva vise od zamenika zajedno i da nastavimo utabanim putem, samo bez ovih amova koje su turili sami sebi na glavu. Ne verujem da imamo jos uvek para za neki jaci ugovor, ali realno, vrlo podrzavam da se jaci(mozda i najjaci) ugovor u klubu obezbedi za trenera. Pravog, dobrog trenera.vdn slaninar wrote:Drulovic ili Djukic + Kosanovic=uspeh na duze staze.Maric ne da nije afirmisao ni jednog omladinca nego je malom ili nikakvom minutazom unistio i igrace sa sireg spiska prvog tima,prve postave,Popara,Stojanovic,Zivkovic,Pankov,Ilic,Makaric,Kocovic,Spremo,Grgic.Trebali su da debituju Dinga,Fimic,Zlicic,Desancic,Stamenic i jos neki omladinci.Ako nemamo para za igrace ulozite u dobrog trenera,isplatice nam se vise nego bilo kog igraca da dovedete.Sosa Babic,iako mi se ne svidja kao trener, je uradio vise za 6 meseci nego svi treneri zajedno u poslednjih 20 godina u Vojvodini,samo zbog toga sto je gurao mlade igrace i nije jurio rezultat vec je on dosao sam po sebi,osvojio je kup i ponizio je groblje u sred beograda i uzeo im titulu,za mene dosta.