14. kolo: Vojvodina-Čukarički 1:2

Nikola

Re: 14. kolo: Vojvodina-Čukarički 1:2

Post by Nikola »

Passion wrote:До јуче Марић фудбалски маг и вечито потцењен од стране Војводине, данас тренер ни за кобасичарију. До јуче момци на терену виртуози свог заната, данас ипак немају ни основно фудбалско знање. Алал вера. Напакон је Клуб у симбиози са подршком му. Можемо слободно рећи да су они наш одраз.
Pre početka pljuvanja po nama samim i moralisanja, molim te pročitaj komentare kada je puštena vest da je Marić novi trener FKV.

U razgovorima sa ljudima koji vode klub kao jedini Marićev kvalitet ističu to što je naš, e pa za Vojvodinu to nije dovoljno. Nema energije, znanja i sposobnosti da vodi Vojvodinu. ENDE
ПУШТАМ КИШУ!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

West Ham wrote:Ovako živoj i nadasve pozitivnoj raspravi fali još samo jedan detalj, onaj koji može puno da znači, a naravno i ne mora ništa. U pitanju je svojevrsna duhovna paradigma naroda i narodnosti sa ovih prostora, poznata pod imenom Teorija zavere. Elem, u nedelji pre utakmice sa Donjim Sremom, naši fudbaleri Srđan Babić i Bojan Nastić (kao i još jedan, do ovog trenutka neimenovani) viđeni su u društvu gospode Pavlović & Čabrić. Ista ekipa viđena je tokom protekle nedelje u casual druženju.
Nije nepoznata informacija da su Babic, Nastic, Popara i Zivkovic puleni bivseg predsednika...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Manite se teorije zavere za nas su Regan,Bojovic,Srnic i pre svih Matic izmislili fudbal.Nas najbolji igrac Poletanovic je totalno podbacio ili nije ni mogao vise protiv njih.Imaju bolju sredinu od nas i tu su nas i dobili,i boljeg trenera,vidi se da su nas dobro analizirali i mnogo vise se posvetili utakmici od nas.Mi smo ni iz kakve igre mogli da damo jos koji go,dva al nismo zasluzili bolje.Drugi go smo primili iz ofsajda,osteceni smo ko zna koji put jesenas,slucajno ili namerno i tu mozemo razvijati teorije zavere.Oni su nas nadigrali i zasluzili da pobede i to je to,sto je to problem da se prizna,mi iz 4 utamice uzmemo bod i pricamo da nismo u krizi,to je vec problem,jeste sramota al istini se mora pogledati u oci da bi se adekvatno resili problemi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ostao sam nedorecen, nisam naginjao teoriji zavere u mom prethodnom postu. Cak sam gadjao drugu stranu. Zna se da su njegovi igraci, nije cudno da se sastaju...

Sto se tice tekme, osim neverovatnih kikseva Poletanovica(koliko matori ti treniras dugo fudbal, kad ti lopta ONAKO predje preko JACE noge...) i Veselinovica(jedina sansa, sa peterca kad mu je trebalo 10 sekundi da uputi sut... sam kraj utakmice), nekako najjaci utisak mi je ostavio Ivanic... Koliko momak nema samopouzdanja pa to je strasno... Cini se da svi na svetu vise veruju u njega od njega samog... I dalje mislim da mu nema premca po tehnici u ekipi, ali dajte mu psihologa, ono juce je bilo otuzno za gledati... Sve se vise plasim da ce tako nemo gledati kako mu karijera prolazi pored njega a nesumnjivo moze puno...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Sirota naša Voša... :(
Svi redom je sada gaze... :oops:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

http://mondo.rs/a749902/Sport/Fudbal/Ka ... sajdu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

Барем је признао :)

Свакако не мења утисак,нисмо били за похвалу. Настић пре 2. гола два пута за редом додаје њиховом када смо отварали контру. Не знам шта је, није ручао тај дан, диоптрија, повреда, или...
Банат цео, црвено бео!
ssnigd

Post by ssnigd »

Koliko mi patimo za jednim ovakvim igracem. Jos od Davidova nismo imali nekoga ko zna da stane na loptu kada je to potrebno, da je sacuva. Ivanic je vise kao neki lazni spic koji sa loptom moze dosta jer ima njuh za fudbal ali samo da igra unapred i odmah da hita sa loptom na gol i da trazi rupu u odbrani, ali nije neko ko zna da stane na loptu. To bi trebalo da nam igra Poletanovic ali on je toliko nestandardan da to vise nije normalno. Spoji nekoliko vrhunskih utakmica i onda ga nema isto toliko, pa opet Jovo nanovo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

@Salvador & co

Извини што не узимам мишљење једног форумаша као генерално мишљење већине, уз сво дужно поштовање Грби! Ако сте остали доследни својим речима, не знам што се осећате прозваним. Ја причам само о томе како се брзо и лако мења мишљење, што је већ устаљена пракса међу Војводинашима. Штета...а имали смо јесењу титулу на дохват руке! 8)
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Salvador

Post by Salvador »

Passion wrote:@Salvador & co

Извини што не узимам мишљење једног форумаша као генерално мишљење већине, уз сво дужно поштовање Грби! Ако сте остали доследни својим речима, не знам што се осећате прозваним. Ја причам само о томе како се брзо и лако мења мишљење, што је већ устаљена пракса међу Војводинашима. Штета...а имали смо јесењу титулу на дохват руке! 8)
Ja sam spomenuo Grbu jer mi se njegov komentar cini kao kompetentniji i po svoj prilici insajderski, ali lako se moze listanjem unazad videti da sam i ja zajedno sa mnogim forumasima imao kontinuirane i prilicno konzistentne komentare na Maricev trenerski rad (indikativno je sto su mnogi od nas imali prakticno identicne komentare).
A sto se tice lake zapaljivosti (pracene razocaravenjem) mnogih Vojvodinasa, tu se apsolutno slazem, samo kada se setim one napale prosle godine na Marka Nikolica, a bilo je seticemo se gomila slicnih primera..
limanfkv

Post by limanfkv »

Postovanje za Maticevu izjavu. :lala:

Nego neka se zagreva Zakula! Imam neki, doduse nicim izazvan osecaj da ce nam trebati u sredu.
0.0625
recni galeb

Post by recni galeb »

eto prilike i za tu famoznu trecu izmenu... :lol:

a ta tada ne ume jednostavno da zajebe... :lala:
Jole

Post by Jole »

Ko potura pricu o Maricu, silnoj Cuki, Sremu...

Ko je i zasto povukao rucnu u FK Vojvodina?
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Locked