Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
united

Re: Transferi

Post by united »

Napadac koji ima zelju da igra u Evropi preporucujem da se pogleda i uporedi sa napadacem iz JSL kojeg navijaci zele u klubu .

Position : STRIKER 9

Date of Birth : 9 March 1993
Birth place : Mangai (Yoko )
Nationality : Cameroonian
Height : 186cm
Weight : 90 kg
--------------------------

Current club ;
PRACHUAB Football Club ,THAILAND
Leading Foot : Right
Contract Expiry : Dec 2014

Career Highlights
Seasons statistics Details
2014 :
PRACHUAB FOOTBALL CLUB OF THAILAND
12 matches played / 20 goals (ongoing season)

2013 :
KRABI FOOTBALL CLUB of THAILAND
- 22 matches played / 10 goals
-Semi finalist in Cup of THAILAND

2012 :
BURIRAM UNITED of THAILAND
Champion of Thailand & Winner Cup of THAILAND

2011 :
- AS FORTUNA of YAOUNDE
Winner "Tournoi de la Solidarite ; best scorer (4 goals)
4 goals / 6 matches played only & before he traveled for THAILAND.

- LIBIIH THOMAS SPORT ACADEMY(Football training school) & DAUPHINS FOOTBALL CLUB( LTA)

National team experience :
- Cameroon Under 20

https://www.youtube.com/watch?v=f6C0n1G ... e=youtu.be

Image
Matador

Post by Matador »

Sergio Mengual je ponudio klubovima u Srbiji mladog napadaca iz Meksika - Huber Lopez, 20 godina. Ima na stotine talentovanih napadaca koji su slobodni, potrebno je samo volja i da se razjebu menadzerske kombinacije i procente. Ovako Vranjes i Bebic imaju Stojanovica, Radovica, pokusavaju Filipa Kostica iz Zvornika, Jovanic sina, Ljube Mojsilovica, Zoka Klikovca od Radojice Bozovica, a sad treba da nam Enver bude kriv kome su ponudili 3500e, a imao je 5,6. Crnom blizancu je trazio 10 000. Pocnite da radite u interesu Vojvodine, otvorite klub za sve, uvedite probe (ne samo reda radi) i da dolaze samo najbolji, a ne da se prave varijante. Vec sada imate 4-5 kombinacija.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Ovaj John Mary je zver od igraca a ima samo 21 godinu ? Ja cak i ne verujem da takav igrac moze da zavrsi u Vojvodini ?
Na njemu bi se sigurno moglo i zaraditi....ne bi bile bacene pare kao za Moreiru,Apiu ili Greena
Last edited by Sasa1969 on Thu Dec 18, 2014 7:53 pm, edited 1 time in total.
Image
Brane

Post by Brane »

Matador wrote:Ima na stotine talentovanih napadaca koji su slobodni, potrebno je samo volja i da se razjebu menadzerske kombinacije i procente. Ovako Vranjes i Bebic imaju Stojanovica, Radovica, pokusavaju Filipa Kostica iz Zvornika, Jovanic sina, Ljube Mojsilovica, Zoka Klikovca od Radojice Bozovica. Pocnite da radite u interesu Vojvodine, otvorite klub za sve, uvedite probe (ne samo reda radi) i da dolaze samo najbolji, a ne da se prave varijante. Vec sada imate 4-5 kombinacija.
Bas tako. A to nece moci pre privatizacije tako da se dzaba trosi energija i ocekuje zdrava logika. Lopovi menjaju lopove i tako u krug.
Nikola

Post by Nikola »

united wrote:Napadac koji ima zelju da igra u Evropi preporucujem da se pogleda i uporedi sa napadacem iz JSL kojeg navijaci zele u klubu .

Position : STRIKER 9

Date of Birth : 9 March 1993
Birth place : Mangai (Yoko )
Nationality : Cameroonian
Height : 186cm
Weight : 90 kg
--------------------------

Current club ;
PRACHUAB Football Club ,THAILAND
Leading Foot : Right
Contract Expiry : Dec 2014

Career Highlights
Seasons statistics Details
2014 :
PRACHUAB FOOTBALL CLUB OF THAILAND
12 matches played / 20 goals (ongoing season)

2013 :
KRABI FOOTBALL CLUB of THAILAND
- 22 matches played / 10 goals
-Semi finalist in Cup of THAILAND

2012 :
BURIRAM UNITED of THAILAND
Champion of Thailand & Winner Cup of THAILAND

2011 :
- AS FORTUNA of YAOUNDE
Winner "Tournoi de la Solidarite ; best scorer (4 goals)
4 goals / 6 matches played only & before he traveled for THAILAND.

- LIBIIH THOMAS SPORT ACADEMY(Football training school) & DAUPHINS FOOTBALL CLUB( LTA)

National team experience :
- Cameroon Under 20

https://www.youtube.com/watch?v=f6C0n1G ... e=youtu.be

Image
Ovo je zver od igrača, podseća na Sepuju. Mlad i izuzetno snažan. Bog te čoveče da li neko može da napravi penal nad njim :) Ako ima/stekne dovoljnu brzinu i pokretljivost može da donese kvalitet i milione.

Meni je i dalje Vitinjo favorit #1
Da li ima da se nađe video od Rogača?
ПУШТАМ КИШУ!
Milan

Post by Milan »

Na ovoj slici isti Baloteli...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nikola

Post by Nikola »

Uspeo da nađem celu tekmu ove zveri sa Tajlanda :) Tamo se pored uživanja i svih mogućih užitaka za najprobirljivije sladokusce igra i fudbal. Iznenadio sam se brojem navijača.

https://www.youtube.com/watch?v=_fCf1xl ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
ПУШТАМ КИШУ!
Stexman

Post by Stexman »

Dovodite ovog Kamerunca pod hitno! To nam treba.
lexa

Post by lexa »

Lepo je to sto se pojedini forumasi trude i daju predloge, to je za svaku pohvalu ali...
Ne verujte previse youtube kompilacijama. Na youtube-u NE POSTOJI los igrac. Ni jedna cela utakmica nije dovoljna
da se proceni kvalitet. Potencijalna pojacanja je potrebno pratiti kroz celu sezonu kako bi se uvidele sve vrline i mane
odredjenog igraca. To na youtube kompilaciji ne mozemo videti.
Opet kazem, svaka cast momcima koji se trude ali igraci se ne dovode preko youtube-a, foruma i sl., barem ne ozbiljni klubovi.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

lexa wrote:Opet kazem, svaka cast momcima koji se trude ali igraci se ne dovode preko youtube-a, foruma i sl., barem ne ozbiljni klubovi.
Jeste, posto mi u ovom trenutku toliko pucamo od ''ozbiljnosti'' kao klub :mrgreen:

Ja ne vidim nista lose u tome da se dovode igraci na osnovu ovih stvari, jer ces uz neku selekciju od 5-6 igraca naci jednog ili dvojicu s kojima mozes da potpises ugovor. Nasa liga je takva da tehnicki nedovrsene igrace sa jakim fizickim predispozicijama mozes itekako pretvoriti u masine (Abu je tu primer iz udzbenika) :) Da smo mi doveli tako kao sto je Javor nadovodio, da vidis kako bi se to sve mnogo bolje prodalo nego sto su to oni uradili. Ne vidim nista lose u tome da budemo evropska luka i raskrsce za igrace iz Afrike, na kojima cemo zaraditi kasnije...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mene interesuje zasto se lepo ne napise u kom rangu takmicenja su ovi klubovi navedeni kod igraca. Super, sve to lepo i egzoticno zvuci, Brazil, Tajland... Prachuap ovu sezonu zavrsava kao treceligas.

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Regi ... Division_2" onclick="window.open(this.href);return false;

wiki Kamerunca/Nigerijca:

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Mary" onclick="window.open(this.href);return false;
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

Enveru smo morali da ponudimo nešto veću sumu od one koju je dobijao do sada jer je to normaln i sled događaja.Ako je tačno da smo mu ponudili 3500 hiljade za novi ugovor,onda je mnogo veća naša krivica nego njegova.Ne poštujemo dovoljno igrača koji je nas ispoštovao maksimalno(bar sa moje tačke gledišta) i koga poštuju svi saigrači,naročito mlađi. Stvarno je besmisleno štedeti na takvim stvarim a razbacivati se na drugim. Nekima prelazak u partizan bude korak unazad(ili 100 koraka kao Trajkoviću)a nekom se ispostavi kao dobar. Škuletiću se isplatilo iskreno. Enver živi od fudbala,nije naše dete,ima određenu reputaciju i rejting za našu ligu.Uskoro će završiti karijeru i mora da vodi računa o egzistenciji. Zašto bi igrao ovde za 3 puta manje pare?!..Ako je tačno da mu je ponuđano samo 3500 hiljade,to je sramota.Pa Jovanić golman ima toliku platu!!!...Kao što sam već rekao na temi uprava,preživveo bi njegov odlazak kada bi znao da će biti guran neki od naših mladih igrača.Ali ako budu navukli gomilu nekih menadžerskih kombinacija i polovnjaka koji ničim ne odskaču od naše dece,šta onda da kažem?!...Ko uspe da mi objasni Mojsilovića,Klikovca,Zogovića itd. svaka mu čast. Radović iz Drine je dobar igrač,gledao sam par puta utakmice BIH lige na satelitu,ali kvalitet te lige je takav da bi mali Živković sigurno bio među tri najbolja desna beka u toj ligi,bez dileme...Toliko o takvim pojačanjima...Ko misli da trenutno nema menadžerskih kombinacija(ako ima takvih uopšte),grdno se vara...To je surova realnost i nisam siguran na koji način to može da se spreči u našem fudbalu...Ova uprava je već nakupila dosta minusa,a što je najgore deluje mi da su više fokusirani na neka druga dešavanja nego na FK Vojvodina. Ja kao navijač sam se pomirio sa petljanjem u klubu ali sam naravno zainteresovan za sportski sektor. Koje su ambicije FK Vojvodina za ovu sezonu?...Za sledeću?...Mora postojati dugoročan plan,i onda je lakše znati šta treba da radi. Ja lično nisam imao velika očekivanja ali mi smeta retorika po kojoj se ova polusezona smatra uspešnom. Stalno vađenje na repove prethodne uprave nije najbolji pristup.Mislim da se naš predsednik a samim tim i Vojvodina,upetljao u neke stvari koje neće doneti ništa dobro našem klubu.Muka mi je od svega,posmatram od sad samo rad u sportskom sektoru. Na osnovu toga ću dati svoj sud,ali na osnovu dosadašnjih poteza mislim da oni baš ne znaju posao u tom segmentu...Sve ih drugo više zanima
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

U jedno sam sada siguran!
Enver, kao i svi ostali naši igrači (ali bukvalno SVI) imaju želju da igraju ili u cz ili u sekti!
Ovim malo starijim kao što su mali čovek Enver i mali čovek Vule ( da ne kažem ispušenim muštiklama, mada tako mislim) dva bg blizanca su KRUNA KARIJERE i daće sve od sebe da mogu jednog dana deci da pričaju kako su igrali za jednu od dve najveće rak rane srpskog fudbala (samo što će im to reći mnogo suptilnije) a sirota deca će im se oduševljavati!
Dok pak mlađoj plejadi NAŠIH igrača dva beogradska :shit: mogu biti odskočna daska (to oni misle, a ja samo pišem).

Prema tome, kolikogod se mi trudili da probudimo svest našim potomcima o tome šta je ispravno a šta ne, ne vredi!
Znate šta ću za maksimalno godinu dana odgovoriti sinu kad postane svestan i kada me pita zašto pola naše Voše danas igra u partizanu?
Pa naravno...
Beeeeee, muuuuuuu, iaaaaaaa, iaaaaaaa

Envere, odlazi, daleko ti lepa kuća!
A, bio si mi simpa...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Matador

Post by Matador »

Ovaj Kamerunac deluje kao zver, ponudjen je Stanisavljevic iz Donjeg Srema.
Post Reply