Transferi
- KoKanidja
Re: Transferi
Не могу више да се расправљам, преко главе ми је, врти се у круг све, а људи нека са стране процене ко је шта урадио, ко је у којој позицији тада био и ко се колико питао.
Матадор, наравно да немам лиценцу Фифе, а поготово да немам менаџерску агенциjу. Хтео сам да помогнем Клубу тако што некога предложим и само проследим контакт коме год треба у Клубу ако успем у име Клуба да нешто оквирно сазнам и видим да можемо ту да се уклопимо. Ником нисам нудио паре Клуба, значи све сам тражио да дођу џабе и на пробу прво.
Ја сам навео пар њих из шведске и финске, али сам навео и доста јужноамериканаца, значи ако нико никад није овде играо из тих земаља то значи вероватно да немају везе са фудбалом? А то што си ти убеђен да их ја нисам гледао, то си се мало зајебао и сад већ постајеш безобразан. Наравно да их нисам гледао уживо (ако си на то мислио) али јесам преко интернета, и то целе утакмице, а не неке намонтиране снимке.
Може се наћи добар странац за те паре ако их доведеш 30 на пробу. Добар странац који је већ доказан, не може се довести за те паре ни у лудилу, поготово не у Србију и тамо неку Војводину.
Матадор, наравно да немам лиценцу Фифе, а поготово да немам менаџерску агенциjу. Хтео сам да помогнем Клубу тако што некога предложим и само проследим контакт коме год треба у Клубу ако успем у име Клуба да нешто оквирно сазнам и видим да можемо ту да се уклопимо. Ником нисам нудио паре Клуба, значи све сам тражио да дођу џабе и на пробу прво.
Ја сам навео пар њих из шведске и финске, али сам навео и доста јужноамериканаца, значи ако нико никад није овде играо из тих земаља то значи вероватно да немају везе са фудбалом? А то што си ти убеђен да их ја нисам гледао, то си се мало зајебао и сад већ постајеш безобразан. Наравно да их нисам гледао уживо (ако си на то мислио) али јесам преко интернета, и то целе утакмице, а не неке намонтиране снимке.
Може се наћи добар странац за те паре ако их доведеш 30 на пробу. Добар странац који је већ доказан, не може се довести за те паре ни у лудилу, поготово не у Србију и тамо неку Војводину.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
- Neizlecivi
Imam jedno pitanje, da li je moguce da je rogac odigrao celih 39 MINUTA za godinu dana, koliko je u Ukrajini?
-
tamo neka Vojvodina i nije toliki problem koliko Srbija... 

+1recni galeb wrote:tamo neka Vojvodina i nije toliki problem koliko Srbija...
Ih, a zaostavna vremena? Bliže je to 45, možda i 50 minuta...Neizlecivi wrote:Imam jedno pitanje, da li je moguce da je rogac odigrao celih 39 MINUTA za godinu dana, koliko je u Ukrajini?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Kokanidja mislio sam na gledanje igraca uzivo. Tebi svaka cast na trudu. Postoje brojne mogucnosti za dovodjenje igraca, ali Vranjes nije dorastao tom zadatku i Vojvodini. Menadzeri placaju avio kartu, klub ima troskova prema igracima na probu smestaj u Veterniku i ono sto Ceca skuva. U cemu je problem dovesti 6-7, pa i 30 igraca na probu? Mozda taj sto neke gnjide oko Vranjesa ne bi mogle da se ugrade? Menadzeri doniraju deo plate, ako dobiju procenat od prodaje, igrac prihvati nizu platu, ako dobije procenat od prodaje itd. Ne mislim da su igraci iz Svedske i Finske losi, vec da nemaju zelju kao Afrikanci da dodju u Srbiju. Bilo je primera kad igrac igra za malu platu i procenat od prodaje, pa ima veliki motiv da igra sto bolje i sto bolje se proda. Poklope se interes igraca i kluba. Ponovo se prica o zlu srpskog fudbala, investicionim fondovima i Vojvodini. To bi bilo pogubno!
- Forza Voša
Zoran Marusic kojeg su mnogi forumasi prizeljkivali jos dok je igrao u Slogi sa Gobeljicem izgleda dobija papire i napusta Vozdovac.
http://zurnal.rs/fudbal/jelen-super-lig ... a-babovica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zurnal.rs/fudbal/jelen-super-lig ... a-babovica" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
Mislim da bi nam u ovom momentu dobro legao Milan Djuricic - Djumi sa svojim skautingom nizeligaskih igraca. U slicnoj buli smo bili kada nas je vodio (iliti nismo imali pare za pojacanja), a iskopao je ne jednog, vec citav kasniji kostur tima sa dodatkom omladinaca. Djuric, Kizito, Despotovic, iz omladinaca Pavlovic, Kacar, kasnije Brkic i Buac dovedeni iz Kabela, a da je ostao doveo bi vratio bi i Veselinovica i Novakovica (ili je njega vec bio vratio, ne secam se). Ne znam da li je ukupno potroseno i 50.000 evra na ta pojacanja. Cini mi se da mu je jedini promasaj bio Maslic, ali taj deran je voleo neke lose stvari kako sam cuo.
Sada jos radi sa cini mi se selekcijom Srbije do 16 godina. Licno bi voleo kada klub ne bi zalio para za njegov skauting. Ne mislim ovde na funkciju sportskog direktora (sto verovatno ni ne bi prihvatio kao trener) vec na honorarni rad, a siguran sam da bi se isplatilo vec nakon prvog prelaznog roka. Kako igracki, tako rezultatski.
Sada jos radi sa cini mi se selekcijom Srbije do 16 godina. Licno bi voleo kada klub ne bi zalio para za njegov skauting. Ne mislim ovde na funkciju sportskog direktora (sto verovatno ni ne bi prihvatio kao trener) vec na honorarni rad, a siguran sam da bi se isplatilo vec nakon prvog prelaznog roka. Kako igracki, tako rezultatski.
0.0625
Kolika bi realna cena bila za Torbu iz Spartaka da predje kod nas? Da li je to u ovom univerzumu moguce proveriti? Kontam da je bolji jedan takav igrac nego 3 crnje i 2 Rogaca za dzabe koji samo bzv primali platu u FKV. Nisam mnogo upoznat sa transferima u ovom prelaznom roku iz prostog razloga sto mi se povraca kad samo pomislim o svim silnim promasajima koje smo uradili u bliskoj proslosti. Sa Torbom bismo digli nivo igre celokupne ekipe na visi nivo, o tome ne treba da se raspravlja u opste. Nisam cuo da je neko jos zainteresovan za njega, momak ima vec d0sta godina, sumnjam da moze da kosta puno. Ili se varam?

- gospodinFKV
Odlaskom Envera izgubili smo jos jednog igraca koji trci kao konj. Jedan ''teskas'' nam treba u napadu, koji moze da se ogradi, poput malog Mitrovica iz reprezentacije. Cini mi se da je ovaj John Mary upravo takav jedan tenk. Treba nam i krilo, koje ce da prepisava u trku ove alkose u JSL, kao sto je Abu to radio svojevremeno, i Enver, dok nije pukao s motivacijom. Pun pogodak bi bio i jedan veznjak klasican, iskusan, iza Ivanica, koji ce biti zaduzen za kreativnost, jer Mare za to skrojen nije, Tumbu da i ne pominjem.
Dakle, ''crnje'' su itekako potrebne, i to mnogo vise nego Torbica. Cini mi se da je Torbica ipak ofanzivniji, tj. da igra na toj poziciji na kojoj je Ivanic. On bi valjao eventualno, ako bi bio za nijansu iza Comija, pa da bude mozak.
Dakle, ''crnje'' su itekako potrebne, i to mnogo vise nego Torbica. Cini mi se da je Torbica ipak ofanzivniji, tj. da igra na toj poziciji na kojoj je Ivanic. On bi valjao eventualno, ako bi bio za nijansu iza Comija, pa da bude mozak.
Marušić se vraća sa pozajmice u Slogu iz Kraljeva.Forza Voša wrote:Zoran Marusic kojeg su mnogi forumasi prizeljkivali jos dok je igrao u Slogi sa Gobeljicem izgleda dobija papire i napusta Vozdovac.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Kokanidja mozda je ovo resenje za napad Vojvodine.
Reprezentativni napadac Nigerije, 23 godine. Imao kratku epizodu u Svedskoj.
BARNABAS IMANGER JR.
Sada je slobodan igrac.
Reprezentativni napadac Nigerije, 23 godine. Imao kratku epizodu u Svedskoj.
BARNABAS IMANGER JR.
Sada je slobodan igrac.
- KoKanidja
Види овако, немам појма ко је он, све оне које сам набројао сам гледао преко интернета њихове целе утакмице, за овог не знам, могуће да је добар, али мислим да је немогуће да репрезентативац Нигерије дође у Србију и Војводину, поготово тако млад, сигурно има већ ко зна колико понуда којима ми не можемо да присмрдимо.
Слажем се са оним горе да нам треба Ђуми.
Мислим да нам треба под хитно треба неки креатор игре типа Давидова, Меребе и Стојана Врањеша који зна да гурне лопту у простор, направи вишак у средини један-на-један. Нека буде и старији мало, нека и не зарадимо ништа од њега, али ако разигра екипу, сви остали играју боље и свима осталима цена иде горе.
Слажем се са оним горе да нам треба Ђуми.
Мислим да нам треба под хитно треба неки креатор игре типа Давидова, Меребе и Стојана Врањеша који зна да гурне лопту у простор, направи вишак у средини један-на-један. Нека буде и старији мало, нека и не зарадимо ништа од њега, али ако разигра екипу, сви остали играју боље и свима осталима цена иде горе.
-
Ja Vojvodinu zamisljam da je vodi Djumi i da bude tim menadzer. Da mu se u posao ne mesaju razni Vranjesi, Jovanici koji hoce pare, ne znaju da dovedu prava pojacanja i nece odgovornost.
Prelomiti da Vojvodina forsira mlade igrace i da to bude strategija.
Sada klub hoce promociju mladih, a svojeglavi Dzimi vija rezultate, slabo rotira igrace i mladi propadaju. Sramota i nedopustivo i pogubno za klub.
Prelomiti da Vojvodina forsira mlade igrace i da to bude strategija.
Sada klub hoce promociju mladih, a svojeglavi Dzimi vija rezultate, slabo rotira igrace i mladi propadaju. Sramota i nedopustivo i pogubno za klub.
Slazem se. Treba nam igrac kao sto je Matic u Cukarickom...KoKanidja wrote:Мислим да нам треба под хитно треба неки креатор игре типа Давидова, Меребе и Стојана Врањеша који зна да гурне лопту у простор, направи вишак у средини један-на-један. Нека буде и старији мало, нека и не зарадимо ништа од њега, али ако разигра екипу, сви остали играју боље и свима осталима цена иде горе.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- KoKanidja
Покушавам да дођем до једног из Парагваја, ненормално како игра, какав преглед и пасови, ал не могу да дођем ни до њега, нити до менаџера. А ако успем да дођем, вероватно ће бити нека фина цена и услови, али ај да пробамо