Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
firma_shuri

Re: Transferi

Post by firma_shuri »

Da poznajem ih!
Ne kažem da igrače treba dovoditi na osnovu video materijala, već kažem da Frajdeja i Abua nisu gledali uživo!
Živa je preporučio, nije bio skaut kluba!
Da li misliš da svoje skautske mreže već nemaju svi veliki klubovi? Sav kvalitet se odmah pokupi na kilo, a ni afrikanci nisu više ludi da puštaju najbolje za tepsiju ribe!
Zašto Abu nije dočekao pravu šansu u OFK? A mi smo tada imali ozbiljne ljude u klub, da kako da ne. Abu jeste dobar, ali samo za JSL.

Slažem se sa Kokaniđom.
Ok, ako ih poznajes onda povlacim sto sam rekao.

Kada ih znas, sto ih ne probas malo pogurati da nam dovedu crnju iz Mladosti? Sta kazu kolika je mogucnost? U jednom trenutku je delovalo kao gotova stvar u novinama.
srkins

Post by srkins »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... Gacinovica" onclick="window.open(this.href);return false; ni slucajno prodavati Mijata ovim :shit: ni za 600.000e ni za 1,600.oooe niti za bilo koju sumu
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Frisko iz aviona, posle 12 sati puta, u nepoznatoj sredini, protiv nepoznatog protivnika, sa nepoznatim saigracima. Ako smo godinu dana trpeli Veselinovica, onda mozemo i ovog lika, koji je u par poteza pokazao da moze mnogo vise nego pomenuti. Za pocetak, ima snagu da zadrzi loptu, a i tehniku. Kondicija se uvek moze podici. Dzaba Veselinovicu ono silno trcanje kad je oduvek delovao kao plitko zakopana bandera - lopta ce se odbiti od njega kao od direka, a svaki malo jaci igrac ce ga srusiti na zemlju i uzeti loptu.

Novi Sad voli egzoticne igrace, kao i svaka druga mala sredina, i mislim da bi Merija ovde obozavali ako bi se pokazao kao dobro pojacanje. Veliki plus je i taj imidz malo bezobraznijeg igraca, koji nece je**ti zivu silu kad se zaleti na kojekakve Volkove i Pavicevice...

Iskreno se nadam da ce mu ova nasa ''struka'' pruziti sansu...
Dejan

Post by Dejan »

Taj Vukovic je nekoliko puta bio blizu dolaska u Vojvodinu
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Fhj7kIfUwgU[/video]

Zamena za Poletanovica.
Gledao sam nekoliko puta cele utakmice, savremen tip zadnjeg veznog.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=jNum5Ovqm6w[/video]
Stexman

Post by Stexman »

gospodinFKV wrote:Frisko iz aviona, posle 12 sati puta, u nepoznatoj sredini, protiv nepoznatog protivnika, sa nepoznatim saigracima. Ako smo godinu dana trpeli Veselinovica, onda mozemo i ovog lika, koji je u par poteza pokazao da moze mnogo vise nego pomenuti. Za pocetak, ima snagu da zadrzi loptu, a i tehniku. Kondicija se uvek moze podici. Dzaba Veselinovicu ono silno trcanje kad je oduvek delovao kao plitko zakopana bandera - lopta ce se odbiti od njega kao od direka, a svaki malo jaci igrac ce ga srusiti na zemlju i uzeti loptu.

Novi Sad voli egzoticne igrace, kao i svaka druga mala sredina, i mislim da bi Merija ovde obozavali ako bi se pokazao kao dobro pojacanje. Veliki plus je i taj imidz malo bezobraznijeg igraca, koji nece je**ti zivu silu kad se zaleti na kojekakve Volkove i Pavicevice...

Iskreno se nadam da ce mu ova nasa ''struka'' pruziti sansu...
Ja se isto nadam. Ima nesto u njemu sto sam primetio kad sam prvi put video snimak, posle vec nekoliko sekundi. Sam nacin na koji trci mi se svideo a to sam vidjao kod izuzetno talentovanih igraca. Isto to sam rekao da sam video kad je bio Apija, pa se videlo koliko je superiorniiji od svih nasih igraca. Mnogo ocekujem od Marija(ili Merija).
dulajlo

Post by dulajlo »

Dogovor još nije postognut na klupskom nivou, tvrdi trener Genta.
https://www.facebook.com/buffalofanpage ... 1929686134

The 21-year-old Serbian offensive midfielder Marko Poletanovic is on its way to AA Gent. The final conversations between Gent and his club FK Vojvodina Novi Sad are still ongoing, but the player himself flew to Belgium for medical tests to go. ' We hope to welcome Poletanovic, but there is no agreement yet on club level, ' said Kaa Gent-manager Michel Louwagie yesterday afternoon. With Poletanovic there France the Ghent core thirty players. ' Ideally, leave there are still some players ', according to Lange. Christophe Lepoint sat against Mouscron not in the core. ' We had already an agreement in August for Christophe with Kortrijk, he chose to stay. He must realize that the competition has increased, especially if Poletanovic involved. '

AA Gent thinks already for next season to Kortrijk player Thomas Matton, who in June end contract. ' There I go nothing on that, "says Mac itself.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mojsilović u Radniku iz Surdulice, pitanje za upućene da li je u pitanju pozajmica?

U Radniku alfa i omega je onaj cigan tončev. Ne znam da li ovaj transfer ima neko dodatno značenje ili ne.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote:Mojsilović u Radniku iz Surdulice, pitanje za upućene da li je u pitanju pozajmica?

U Radniku alfa i omega je onaj cigan tončev. Ne znam da li ovaj transfer ima neko dodatno značenje ili ne.
Sta god da je, samo sto dalje od kluba....

Edit: http://butasport.rs/fudbal/nista-od-gac ... partizana/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je istina sta ovde pise, ovo je po meni veliki plus za upravu :lala:
Kako saznaje BUTASPORT.RS. stav nove uprave Novosađana je da svaki igrač koji je pod ugovorom sa FK Vojvodinom ne može da pređe u redove „večitih“. Crno-beli su ipak dobili odgovor da ako žele Mijata Gaćinovića u svojim redovima treba da izdvoje 3.000.000 evra i to odmah.
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
salefkv

Post by salefkv »

Vojvodina traži Partizanu 3.000.000 evra!
http://butasport.rs/fudbal/nista-od-gac ... partizana/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je vest istinita, tako se to radi, napunimo cenu i dajte novac odma ili cao, mada smo mogli i da trazimo 5 miliona :mafia: :D
Matador

Post by Matador »

Mojsilovic otisao na pozajmicu, pola plate placa Surdulica. Frajdej moze da bude dostupan za 100 000 i procente. Pritiskaju i menadzeri Neska i gazdu Lucana. Treba dovesti Torbicu iz Spartaka. Meri je precrtan pre nego sto je stigao, struka ce odluciti da nema kvalitet, a zajebali su coveka koji ih je dovodio. Jos mu Maric izbusio igrace preko medija da ne moze dalje da ih vodi. Nista od Stanisavljevica iz Donjeg Srema, zeleo je da raskine ugovor zbog neisplacenih plata, ali mu je DS uplatio poslednjih dana tog roka.
Image
Milan

Post by Milan »

Kod nas je vec deceniju simptomaticna pojava da odredjeni igraci pristigli na probu budu precrtani u startu, a da ni ne dobiju postenu sansu, dok se sa pojedincima potpisuju ugovori, malte ne, na slepo...
Last edited by Milan on Tue Jan 20, 2015 6:59 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote:Kod nes je vec deceniju simptomaticna pojava da odredjeni igraci pristigli na probu budu precrtani u startu, a da ni ne dobiju postenu sansu, dok se sa pojedincima potpisuju ugovori, malte ne, na slepo...
Dodjem ti dodjes mi seme, iliti "a koliko sam ja tu dobar?" Ima tome i vise od deceniju.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
student

Post by student »

Hm,ajde onda ovako... Predsednice Scepanovicu navijaci FKV smatraju da Dzon Meri ima kvalitet za nas klub.
Molimo vas da licno intervenisete i da on potpise za nas.
Plata od 1500evra verujem da nije neki veliki problem,a kad su mogli da se dovode razni menadzerski igraci
(Mojsilovic,Kilkovac itd...) mozemo valjda i mi jednom da presudimo i da jedan igrac bude doveden kao zelja navijaca.
Matador

Post by Matador »

Vasilic je u pregovorima.
Post Reply