18.kolo: crvena zvezda-Vojvodina 3:0

Locked
the Gari

Re: 18.kolo: crvena zvezda-Vojvodina, subota 18h

Post by the Gari »

Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
мализека

Post by мализека »

Ово је тотална срамота, поставка игре за дечије обданиште, Марић мора да лети и то одмах! :evil: Кога ће оваквом игром привући на трибине, кога ће продати и за које паре?! :x Оваквим приступом, тренер, али и играчи срозавају име и углед клуба, бедно. :evil: Јалова игра...шта вреди што смо били бољи у првом полувремену, када не умемо да створимо довољно правих прилика и дамо гол...да ли је неко уопште приметио да није било много уиграних акција, већ су сви хтели сами да пробијају дриблинзима? :cry: И то примање јефтиних голова...код првог нам је испала цела одбрана и то како наивно...страшно. Да ли је после био офсајд или не, није битно...уопште. Битан је крајњи резултат, а не посед лопте или изведени корнери. По данашњој игри (то је моје мишљење) и тактици, ми смо овима из рупе били најслабији противник у ова три пролећна кола. :shock:
Junior

Post by Junior »

Nastića prodati prvom prilikom, dosta je dečko bilo tvog zajebavanja i kiksiranja na važnim utakmicama. Mijatu skinuti traku, ne može se biti kapiten sa takvim manekenisanjem, mada to je već greška onoga ko je rešio da mu dodeli traku. Mariću se zahvaliti za sve što je uradio, možemo i bez njega. Prodaja Vanje za 1.75M je posao veka.

SVI DO JEDNOG da uče kako se igra i bori za FKV od Nina Pekarića!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ako nista drugo,ovaj put sam mec gledao sam,jer sam znao sta nas ceka,pa sam se sakrio u misju rupu i nervirao se sam,drugi mi nisu potrebni
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Nemojte da se zavaravate i mislite da smo bili bolji. To sto smo imali vise loptu u posedu stvara samo privid nadmoci. Kad god su oni hteli da nam uzmu loptu uzeli su, kad god su hteli da nam daju gol dali su. Lalatovic je pokidao Dzimija u ovom mecu.

Ali sta mi je jos ostavilo utisak je to da ja nisam gledao kriminalnije sudjenje i u isti momenat kvalitetniju kradju!
Ne bih se slozio sa tobom da su nam uzimali loptu kad su hteli i davali golove kad su hteli, uzimali su nam loptu nedosudjenim faulovima a davali golove iz ofsajda. Sam si u zadnjoj recenici objasnio kako i zasto. Grujic ako nam ikad vise bude odredjen da sudi mi ne treba ni da izlazimo na teren, izgubicemo 3:0 svakako igrali ne igrali.

Pazi, nismo sjajno odigrali, daleko od toga, ali nisu ni oni. Imamo dva velika problema, prvi i najveci je nedostatak pravog napadaca, drugi je rent-a-golman. Oba idu Dzimiju na dusu. Gacinovic je danas bio slab, ostali u ofanzivi djene-djene, Lukovica (zvezdino dete) bih izdvojio kao boljeg od ostalih. Onda na poluvremenu pri 2:0 Dzimi izvodi jedinog spica i uvodi krilo. Jebiga. U defanzivi smo primili prvi gol iz cistog ofsajda, drugi iz sumnjive situacije (meni je cak sumnjiviji sam faul koji je tu bio dosudjen iz cega je lopta ubacena nego ofsajd), treci nakon kiksa Babica. Imam utisak da je Kordic morao da brani ovu utakmicu (opet Dzimi, osim ako mu nije neko naredio da brani Vanja), opet nije garancija da bi rezultat uz ovakvo sudjenje bio drugaciji. Sudija je najvise doprineo ishodu meca. Kod cigana "nas" lubenicar Katai izuzetno napaljen, kao da je imao specijalni motiv bas protiv nas, ne secam se da je u nasem dresu ikada ovako grizao.

Jebiga, sve u svemu - to ti je fudbal u Srbiji...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
21114

Post by 21114 »

Zadnjih 10 min telme nisam ni gledao jer su živci otišli u tri lepe. Zaista najsvetlija tačka danas je bila Firma i svi koji su bili danas u kopu lažne marakane.

Ona dva gola i da nisu priznata i da je sve u nekom zamišljenom svetu bilo regularno, mi bi danas dobili dva regularna gola opet, a ne bi dali do prekosutra uveče niti jedan. Marić je najveći krivac za današnje izdanje. Igrači su igrali kako je on naštimovao igru, a i teren tog odvratnog stadiona je tek posebna priča.

Jimmy, pakuj se. Hvala i doviđenja.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Што смо побеђивали близанце за време Бате,то нам је.Сад ће бити опет оно сваких пет година бод,и сваких десет победа.Ево ја да сам био данас у дресу Војводине после данашње утакмице бих окачио копачке о клин,из моралних разлога.За мене је сезона гледања завршена,то што ће ове будале да победе Раднички из Крагујевца или Младост из Лучана мене не занима.Отрешће нас и други близанац,и Чукарички.Чекам лето,и ако неког успемо да зајебемо да продамо неку будалу што тренутно носи дрес Војводине.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Radoye wrote:Jebiga, sve u svemu - to ti je fudbal u Srbiji...
Ajde bre Radoye,zasto uvek krivimo druge.Svako ko je ove sezone izasao protiv Zvezde i Partizana da igra fudbal (kao gost li domacin) osvojio je bar bod,ili u najgorem slucaju drzao aktivan rezultat do 90.minuta. Sude se nepravde i drugim timovima,ali niko ne kuka kao Vojvodina.Postali smo smesni vec sa tim zalbama i kuknjavama,nije ni cudo sto nas niko vise ne uzima za ozbiljno.Pa mi ovde na forumu kritikujemo Mijata sto pada,a ocekujemo da nam sudija svira prekrsaje nad njim. Kakva je to postavka danas,igra na ofsajd,sa 8 igraca u liniji!? Pa logicno je da neko mora da pogresi,kad tad.Igrali smo ceo mec razmisljajuci kako napraviti ofsajd umesto da smo zaigrali fudbal.Ova ekipa bez dva velika radnika i razbijaca od igraca ne moze istrpeti Mijata i Ivanica zajedno u timu. Suvise je tu baleta i smejurije. I zadnjih godina se vecito krijemo iza nekih strategija kako na organizacionom,infrastrukturnom,tako planu igre.A istina je da mi ni na jednom polju nemamo nikakvu strategiju. Sve je ovo samo prodaja magle
Image
Stexman

Post by Stexman »

@Radoye

Mozda sam malo pogresno formulisao post, ali i dalje mislim da nismo bili bolji kako to na prvi pogled izgleda.
Od igraca jedino Pekara i donekle Lukovic koji su danas igrali kako treba.
Nastic ce uvek biti kiksara. Dzaba mu iskustvo koje stice kada nema grama mozga i nikakvu pouku do sad nije izvukao.
Od Ivanica nikad nece biti igrac.

Sve vise me strah od utakmice sa Jagodinom, namucice nas dupe ce nam pomeriti. Mi smo samo jedna talentovana banda.
Ja sam uvek govorio da bi vise voleo da imam 11 prosecnih fudbalera boraca, nego dve vrhunske zvezde u timu!
Fudbal je timski sport a kod nas je jedino nama navijacima stalo do tima ocigledno.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne treba mu sada skidati traku, to ce ga samo unazaditi, ali da imamo trenera sa autoritetom, dobio bi balavac 3-4 samara roditeljska, ni 'a' ne bi smeo da kaze, nego bi cutao i igrao fudbal.

Ne moze kapiten da padne kao saban posle nekog smesnog kontakta i sedeci lupa rukama o teren kao dete kad neces cokoladu u radnji da mu kupis

Sto se ostalih tice, Ivanic mlak, Vanja dete na strasno odgovornoj poziciji, Rogac solidan, Lukovic isto,....Pekaric :klanjanje:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote:Vanja dete na strasno odgovornoj poziciji
Iskreno meni bas Kordic naspram Vanje (za tu poziciju) deluje kao dete :)
Image
srkins

Post by srkins »

Sto se tice golmana samo da dodam izvinite se gospodo iz uprave Sasi Todicu i molite ga da se vrati,Vanju sam prvu put gledao pre malo vise od godinu dana ,decko nazaduje ,da li je motiv u pitanju ili rad sa njim ne znam . Cini mi se da je decko prerano poleteo
Koral

Post by Koral »

Sve sto se danas moglo videti od Mijata je ono grljenje, pozdravljanje, ljubljenje sa Rajkovićem golmanom cigana u svakoj mogućoj situaciji... :x
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:Ajde bre Radoye,zasto uvek krivimo druge.Svako ko je ove sezone izasao protiv Zvezde i Partizana da igra fudbal (kao gost li domacin) osvojio je bar bod,ili u najgorem slucaju drzao aktivan rezultat do 90.minuta.
Ajde bre Vojo a ko to jos na svetu ima aktivni rezultat nakon sto dobije gol iz ofsajda u petom minutu utakmice?

Ajd' sad zamisli da je bilo obrnuto, da smo mi poveli u 5. minutu, pa jos iz ofsajda, i da je protiv njih sudija celo prvo poluvreme svirao kosarku a nasima dozvoljavao da tuku? Ko bi onda imao aktivan rezultat?

Losi smo, jadni smo, sve to stoji, ali opet prvo poluvreme smo bili bolja ekipa na terenu i ako je bilo ko tih 45 minuta igrao nesto nalik fudbalu to smo bili mi. Oni su za tih 45 minuta bukvalno dva puta sutnuli na gol - i otisli na odmor sa 2:0. Mi smo imali i posed, i 7 suteva (4 u okvir, 3 van). Jebiga fali nam pravi napadac i fali nam golman koji ce odbraniti i ono sto ga ne napuca, Mijat se manekenise, Nastic je Nastic, sve to stoji. Ali zvezda danas nije bila nista bolji tim od nas narocito u prvih 45!

I onda u poluvremenu Dzimi izvodi i to malo napadaca sto smo imali, onda primamo i treci nakon kiksa Babica, i totalno se raspadamo. E tek tu se slazem da su od tog momenta do kraja cigani bili bolji tojest mi smo prestali da igramo. Sto je naravno nedopustivo, pravi fudbaleri moraju da grizu 90 minuta pa makar gubili i sa 8 a ne 3 razlike.

Cigani su danas dobili taman toliko gurke protiv sudije koliko im je trebalo da nas, sa svim nasim problemima, dobiju. Da nije bilo toga najverovatnije bi se zavrsilo 0:0.

Srpski fudbal. Jebiga.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Niko u celom topiku nije rekao da je Zvezda bila bolja!!! Bas suprotno,oni su ocaj samo takav.I to malo inicijative sto smo mi imali nije zato sto smo igrali dobro,vec zato sto su oni smesni.Onaj Parker im je najsmesniji spic kojeg su imali u zadnjih 20 godina,neverovatno sebican i neverovatno los centarfor (pokazace vreme).Ali eto,mi uvek iskopamo igrace blizanaca za koje niko ne cuje i kojima dignemo cenu vise puta.Jovic samo nama daje golove :mrgreen:
Neko se zacudio zasto Katai grize!? Mislim da je za to zasluzan Lalatovic,uspeo je da ga "napali". Bas sam sinoc citajuci izjave nasih iz kluba,tipa "nemamo imperativ" pomislio "eh Boze da nam je sad Vujke na klupi" pa da vidis kako nemas imperativ. Nazalost nemamo motivatora ni na terenu ni kraj njega.

I mislim da nemamo vise pravo ni da zameramo ekipama koje se sklanjaju Zvezdi i Partizanu. E vec koliko sledece nedelje predvidjam da je igrac utakmice u Subotici: Darko Lazovic
Image
Locked