Pa prosla njihova utakmica sa Jagodinom je bila namestena, provereno, pa nije izgledalo tako. Da je danas bilo sve cisto, meni ne deluje...Radoye wrote:Sta ti ustvari hoces da kazes, da smo danas pustili cigane? Ako je to u pitanju, reci lepo jasno i glasno, nemoj sve nesto okruglo pa na cose. Stisni petlju pa reci, prodali smo, izdali smo, mi smo ciganska filijala, ako vec tako mislis.Voja wrote:...
Ako je neko danas od smesnog Parkera pravio zvezdu to je bio Grujic koji mu je priznao dva neregularna gola.
Fakat je da mi ne znamo dati gol, ali da smo ih pustili to bi drugacije izgledalo. Videli smo svi na sta lice utakmice u kojima se protivnik skloni blizancima, gde stoperi asistiraju njihovim napadacima, golmani se komicno bacaju u stranu 2 sekunde pre suta, gde ekipa ni ne pokusa da predje pola a kamoli da im sutne na gol. Ovo danas nije bilo to.
Puno toga ne stima kod nas, ali mene je stvarno sramota sta sve necu procitati i to od nekog ko se deklarise kao Vojvodinas!
18.kolo: crvena zvezda-Vojvodina 3:0
- vosa do groba
Re: 18.kolo: crvena zvezda-Vojvodina, subota 18h
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Otprilike kako sam i mislio pre utakmice,losa igra,losa taktika,losi pojedinci.
Gacinovic ispod svakog minimuma i tako gotovo svaka utakmica,Nastic po obicaju nekoliko dobrih omda nekoliko ocajnih,Ivanic po svom mirno i bez nerviranja, donekle dobri Lukovic,Pekaric i Vasilic.Predsednice ZSLS valjda i po sportskom pitanju imas nesto da kazes,ali posle vecere sa prijateljem u Bgd-u
Gacinovic ispod svakog minimuma i tako gotovo svaka utakmica,Nastic po obicaju nekoliko dobrih omda nekoliko ocajnih,Ivanic po svom mirno i bez nerviranja, donekle dobri Lukovic,Pekaric i Vasilic.Predsednice ZSLS valjda i po sportskom pitanju imas nesto da kazes,ali posle vecere sa prijateljem u Bgd-u
- gospodinFKV
Od pocetka sam davao poverenje ovoj upravi, cak i posle kafica sa kokezom i slicnim govnima, ali onog trenutka kad ekipa pocne da se guzi na terenu i kad pocnemo da cutimo na predstavu 'grobari Cokot' sljama, gospodo iz uprave, gubite podrsku veceg dela navijaca.
Da se razumemo, trenutno govorim u svoje ime, a vreme ce pokazati...gospodine Scepanovicu, vi ste na potezu
Da se razumemo, trenutno govorim u svoje ime, a vreme ce pokazati...gospodine Scepanovicu, vi ste na potezu

Bilo je i bolnijih poraza. Ponekad me je vise boleo poraz neki od 1 0 nego ovih tri nula, iako mi obraz i dalje bridi.
Ono sto mi pak smeta, je to sto su neki od nasih mladih igraca sada u gradu ovog momenta i piju i puse. Zanima me samo kako nemaju ni malo obraza?! A ja im posle utakmice pevam "Kad svi te napuste i sreca ledja okrene, od tame do sjaja od pakla, Firma je uz tebe!" Sram da vas bude, znaju oni o kojima pricam.
Ono sto mi pak smeta, je to sto su neki od nasih mladih igraca sada u gradu ovog momenta i piju i puse. Zanima me samo kako nemaju ni malo obraza?! A ja im posle utakmice pevam "Kad svi te napuste i sreca ledja okrene, od tame do sjaja od pakla, Firma je uz tebe!" Sram da vas bude, znaju oni o kojima pricam.

Ma ja ne mislim da smo prodali utakmicu,nego jednostavno u svaki mec sa njima ulazimo sa previse respekta,odsecene noge,pa jos kad dodas i taktike nasih stratega.... Nejasno mi je sta se krije iza toga,ali mi se ne dopada ni malo. Sta treba da se desi,da bi napali Zvezdu na njenom terenu? Zasto odmah povlacenje,zasto im odmah svaki mec sami dajemo vetar u jedra? To mi je nedokucivo.
I inace,evo jedna od poruka koju sam dobio:
"A ovo sa zvezdom je klasicno sklanjanje
Ma gledao sam snimak prvog gola, pustise ih jbt
Stoje hipnotisani njih petorica i gledaju ovog sa loptom
Kao pele da je dosao"
I inace,evo jedna od poruka koju sam dobio:
"A ovo sa zvezdom je klasicno sklanjanje
Ma gledao sam snimak prvog gola, pustise ih jbt
Stoje hipnotisani njih petorica i gledaju ovog sa loptom
Kao pele da je dosao"

O kakavom crnom pustanju pricate?
Gotovo nikad ne krivim sudije, ali ovo danas je sramota. Ako klub ne bude imao primedbi na sudjenje moze komotno da odjebe od kluba sto se mene tice. Oni su nama dali 2 gola iz 2 suta iz 2 ofsajda. O cemu dalje da pricamo? Posle smo se raspali sto je i normalno. Ovaj tim kada prvi primi pogodak tu se i zavrsava utakmica. "Bravo" Dzimi, idi sam. Kakva boranija je vas napunila gospode boze.
Inace ovakvo halavljenje od 1. do zadnjeg minuta nisam gledao nikada u zivotu. Nadam se da ste se bar pobili medjusobno u svlacionici, pa cete sledecu utakmicu sa gamadima mozda imati bar jedan zuti karton. Za sve su krivi frizeri i narandzaste kopacke.
Gotovo nikad ne krivim sudije, ali ovo danas je sramota. Ako klub ne bude imao primedbi na sudjenje moze komotno da odjebe od kluba sto se mene tice. Oni su nama dali 2 gola iz 2 suta iz 2 ofsajda. O cemu dalje da pricamo? Posle smo se raspali sto je i normalno. Ovaj tim kada prvi primi pogodak tu se i zavrsava utakmica. "Bravo" Dzimi, idi sam. Kakva boranija je vas napunila gospode boze.
Inace ovakvo halavljenje od 1. do zadnjeg minuta nisam gledao nikada u zivotu. Nadam se da ste se bar pobili medjusobno u svlacionici, pa cete sledecu utakmicu sa gamadima mozda imati bar jedan zuti karton. Za sve su krivi frizeri i narandzaste kopacke.
0.0625
- magistar cho
Odigrati utakmicu protiv cigana a da ne dobiješ žuti karton i da napraviš par faulova za utakmicu, dovoljno govori o želji i volji tima, a i struke i uprave da se suprotstavi govnima! Prvo poluvreme je još i ličilo na nešto, a drugo je bilo privođenje kraju prijateljskog odmeravanja snaga! Sudije standardno obavile svoj prljavi posao!
North will prevail...
Izgubili jesmo ali se nismo obrukali .
Otvoreno su ušli u utakmicu sa rizikom da se primi ovoliko golova i da daju jedan više. Nisu uspeli i šta sad?
Da upalimo stadion, Veternik ? Kad nismo to uradili protiv Vaduza nećemo nikad!
Igraju momci trude se i treba ih podržati. Nemamo špica i to se oseti .
Daj da im pomognemo da se odvali Jagodina i da teramo napred .
Otvoreno su ušli u utakmicu sa rizikom da se primi ovoliko golova i da daju jedan više. Nisu uspeli i šta sad?
Da upalimo stadion, Veternik ? Kad nismo to uradili protiv Vaduza nećemo nikad!
Igraju momci trude se i treba ih podržati. Nemamo špica i to se oseti .
Daj da im pomognemo da se odvali Jagodina i da teramo napred .
- Neizlecivi
Ja sam za Veternikbobanrb wrote:
Da upalimo stadion, Veternik ? Kad

Ako smo morali da biramo trenutak da izgubimo 3;0 od ovih , onda je ovaj bio najpogodniji. Mislim da nam se smesi 4. mesto kako god okrenemo, mozda i 3... Ispod toga cenim da necemo, iznad toga ne mozemo. Klincima treba mnogo bezobrazluka. Sa loptom jos i pojedini znaju, ali nijedan ne zna da bije. Mi gubimo svaku utakmicu u kojoj protivnik malo jace tuce. Ali ajde nije smak sveta. Najvise od svih zameram Dzimiju, neka ode i pusti Kosana da trenira decu.
Jos jedno misljenje moje, iako je poraz zasluzen. Derbi utakmice su zaista takve da su neizvesne, sa puno nervoze, tenzije i ponekad se zaista desi da sudijske greske uticu na ishod, to je jasno. Meni nije jasno kako od 20 utakmica 10 bude reseno sudijskim greskama , od toga sudijske greske idu na nasu stetu u 90% slucajeva. I to sam ovih 10%ostavio za one koji misle da je penal od prosle godine na JNA bio van kaznenog.... "Hoće centrala da pogreši jednom, ali ne sto puta"...
Vojo ali mi njih jesmo napali. Celo prvo poluvreme se igralo na njihovoj polovini. Mi smo ulazili u sanse (kakve-takve), oni nisu. Nase igrace su tukli na ivici njihovih 16 i tako su nas zaustavljali. Oni su u prvih 45 dva puta sutnuli na gol, oba puta iz ofsajda.Voja wrote:Sta treba da se desi,da bi napali Zvezdu na njenom terenu? Zasto odmah povlacenje,zasto im odmah svaki mec sami dajemo vetar u jedra? To mi je nedokucivo.
Jebiga, bili smo losi, ali njih nigde nije bilo u prvih 45. A na odmor se otislo sa 2:0 za njih! Prvi gol odmah na pocetku utakmice, ono da svima bude jasno kako ce se tok odvijati i da se zna ko mora da pobedi. Pa ti onda igraj fudbal!
E onda na poluvremenu vadimo jedinog napadaca iz igre, Lukovic prelazi u spic, uvodimo Bobu na krilo. I dalje napadamo, cak bezglavo, ali sve je to jalovo. Nemamo pravog centarfora u ekipi. U tom periodu cigani postaju ravnopravni, i prete iz kontri. Primamo treci gol iz kiksa.
I onda se raspadamo i prestajemo da igramo, i do kraja utakmice su cigani bolji.
Ova ekipa ima puno mana, nemamo napadaca, dvojica najtalentovanijih igraca imaju obicaj da "nestanu" sa terena, ili se dohvate lopte pa driblaju u krug i njihove i nase pa na kraju i sebe otriblaju, pojedinci su podlozni kiksevima, golman ne uliva sigurnost, trenerove izmene valjda ni on sam vise ne shvata, al' jebiga cak i uz sve to reci da danas nismo napali je apsurd. Staristika u prvih 45 dokazuje drugacije.
No dzaba sto smo napali, kada nema ko da ga ugura.
A cigani su nam dali tri komada samo zato sto su imali tri igraca u zutom vise na terenu! Realno, ova utakmica je bila za 0:0. Mi slepci ne umemo da damo gol a cigani slepci su dobili taman dovoljno vetra u ledja da nas pobede.
Sad, zamisli da je bilo obrnuto (mislim, ne daj Boze da ikad bude tako da nas sudije ovako otvoreno guraju, nego samo cisto kao primer) - da nama sudija namesti neregularan gol na samom pocetku utakmice, da pusta nase da krljaju i laktaju a njima svira kosarku? Sta mislis, da li bi cigani u takvoj situaciji pruzili makar i onoliko koliko smo mi danas, jadni i cemerni kao sto jesmo? Da li bi nas i onda pobedili?
E tu lezi zec!
I zato je sramota da nemamo primedbi na Grujica i saucesnike mu!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Uvek se kuka na sudije a igra nikakva...bez napadaca bez ideje i bez igre.

Jebiga ja bih voleo da nam u spicu igra Ibra a da nam igru kreiraju CR7 i Mesi, no mi imamo limitirane igrace kakve vec imamo i polupriucenog trenera i to je to. Igra odslikava njihove kvalitete.Sasa1969 wrote:Uvek se kuka na sudije a igra nikakva...bez napadaca bez ideje i bez igre.![]()
![]()
Sad, ko je sve za to kriv to je duga prica.
Ali to ne menja cinjenicu da su nam cigani u prvih 45 sutnuli sveukupno dva puta, oba puta iz ofsajda, i otisli na odmor sa 2:0.
Jebiga.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Изгубили 3:0, при том не добивши ни један жути картон?! Јавна опомена није само мерило грубости на терену, него и залагања, жеље, борбености...
Од кад нема сер Саше Тодића - Вања не стагнира, него назадује. Сагласан сам са свим изреченим о њему на овој теми до сад. Дајте Кордића на гол, неким будућим трансфером, исплатио би одједном све што нам Јунајтед за Вању плаћа, а што нас много више тренутно кошта, него што нам доноси.
Бабић је прошлога пролећа одиграо највероватније полусезону живота. Ово данас, и уопште ове године, блага је сенка лањскога пролећа.
Сматрам да је тренутно Панков у много бољој форми од њега, али ако се испостави да је у својству навијача другога клуба прошле недеље био у Јагодини, и њему би се са мераком захвалио на сарадњи првом приликом. Као професионалац под уговором, он ваљда по уговору не сме да се излаже опасностима, какве су екстремни спортови или видови понашања, у шта би се лепо дало сместити одлажење у дан одмора након првенственог меча 300км од Новога Сада на првенствени меч београдског клуба, у својству не посматрача, него ултра навијача. Оном лудом Рунију опростили смо Кулу, доста је вала више и од нас, ако смо господа, нисмо блазирани идиоти, и нелојалност треба санкционисати. Наш хлеб једеш, није ти место на туђим ултра трибинама- раздужи нашу опрему, па иди где оћеш, широк Дунав, раван Срем...
Од кад нема сер Саше Тодића - Вања не стагнира, него назадује. Сагласан сам са свим изреченим о њему на овој теми до сад. Дајте Кордића на гол, неким будућим трансфером, исплатио би одједном све што нам Јунајтед за Вању плаћа, а што нас много више тренутно кошта, него што нам доноси.
Бабић је прошлога пролећа одиграо највероватније полусезону живота. Ово данас, и уопште ове године, блага је сенка лањскога пролећа.
Сматрам да је тренутно Панков у много бољој форми од њега, али ако се испостави да је у својству навијача другога клуба прошле недеље био у Јагодини, и њему би се са мераком захвалио на сарадњи првом приликом. Као професионалац под уговором, он ваљда по уговору не сме да се излаже опасностима, какве су екстремни спортови или видови понашања, у шта би се лепо дало сместити одлажење у дан одмора након првенственог меча 300км од Новога Сада на првенствени меч београдског клуба, у својству не посматрача, него ултра навијача. Оном лудом Рунију опростили смо Кулу, доста је вала више и од нас, ако смо господа, нисмо блазирани идиоти, и нелојалност треба санкционисати. Наш хлеб једеш, није ти место на туђим ултра трибинама- раздужи нашу опрему, па иди где оћеш, широк Дунав, раван Срем...
Klub se nije zalio na sudjenje!? Zasto? Zato sto su se tako dogovorili? Da ne talasaju sta god da se desi? Cigani tvrde da nije bilo ofsajda kod prvog gola i to dokazuju slikom http://i.imgur.com/DPj7PR0.jpg
Smeje nam se stoka u lice, a klub cuti! To nije moj klub, ja ga takvog ne pamtim.
A Dzimi je zadovoljan predstavom! Jel to zato sto je dobio gol manje od dogovorenog? Covek pokazuje sve vise simptoma ozbiljnog mentalnog oboljenja!
Ovakvu sprdnju sa imenom FK Vojvodine mogu da operu samo neopozive ostavke kompletne uprave i delova strucnog staba.
Smeje nam se stoka u lice, a klub cuti! To nije moj klub, ja ga takvog ne pamtim.
A Dzimi je zadovoljan predstavom! Jel to zato sto je dobio gol manje od dogovorenog? Covek pokazuje sve vise simptoma ozbiljnog mentalnog oboljenja!
Ovakvu sprdnju sa imenom FK Vojvodine mogu da operu samo neopozive ostavke kompletne uprave i delova strucnog staba.
- gospodinFKV
Kao sto vec napisah u temi 'uprava' - ko je jos video da se ide na sportske prijatelje?
Predsednik mora da shvati da ne idu zajedno ta funkcija i kafica s Kokezom. Ako on ima potrebu da viri iz guze upravi iz stuba srBstva, ne znaci da istu potrebu imamo i mi, tj. FKV, jer smo to, jelte, mi...dakle, ako takva potreba postoji, jav'te nam, da posaljemo nekog da Vas povuce za pertle kad vam dojadi, i pre nego sto se bacite na posao, skinite sa sebe obelezja naseg kluba. Hvala.
Predsednik mora da shvati da ne idu zajedno ta funkcija i kafica s Kokezom. Ako on ima potrebu da viri iz guze upravi iz stuba srBstva, ne znaci da istu potrebu imamo i mi, tj. FKV, jer smo to, jelte, mi...dakle, ako takva potreba postoji, jav'te nam, da posaljemo nekog da Vas povuce za pertle kad vam dojadi, i pre nego sto se bacite na posao, skinite sa sebe obelezja naseg kluba. Hvala.