19. kolo: Vojvodina-Jagodina 1:4
Re: 19. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 14h
Ako ne igraju Ćurko i Meri, jedino smisleno rešenje je da igra Stojanović-zato smo ga i doveli. Umesto Nastića Radović, da i njega vidimo u prvenstvu. Ostalo se manje više zna. Pobeda 100%.
Vojvodina, jedna jedina!
-
OTERATI MARICA!
Ne znam na osnovu cega se gradi toliki optimizam i uverenje u pobedu?

Izgleda da Pekaric ne igra (tako kazu novosti) Tako da ce verovatno stoperi biti Babic-Pankov .
Е Боске,а шта кад играју две циганске филијале,с тим што је ова гостујућа филијала већ две утакмице изгубила за редом?Настаће велики проблемиBoske87 wrote:Očekujem laku pobedu jer je poznato da ciganske filijale uvek dobiju sledeći meč nakon sklanjanja musavima.
Svaka čast upravi na približavanju blizancima, tradicionalnim sportskim prijateljima.
Predsedniče šta vam je još obećano pored rukovođenja Zajednicom superligaša, verovatno 10 u pola sa lukom i 3. mesto na tabeli?

-
Jel ima neki prenos ili link ?
- madda fakka
Prenosi rtv1 http://rtv.rs/sr_ci/program/prvi-program" onclick="window.open(this.href);return false; klikni na "rtv1 uzivo".. Evo opet u prvih 5 min primismo gol.kuzma liman wrote:Jel ima neki prenos ili link ?
I Bog je Slaninar...
Lepa akcija. 1:1
Dobro nas je krenulo... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Eto i odgovora ko je bitnija filijala 
Ja ipak mislim da ce ovde biti iz dva u jedan.
I 5+.

Ja ipak mislim da ce ovde biti iz dva u jedan.
I 5+.
Sva sreca pa ni Jagodnici nemaju pojma, inace bi bilo vec 5 komada minimum u nasoj mrezi... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Sto, naravno, nije iskljuceno...Radoye wrote:Sva sreca pa ni Jagodnici nemaju pojma, inace bi bilo vec 5 komada minimum u nasoj mrezi...
Dzimi, nosi se ti u ku**c, a mozes povesti i Serifa od Rumenke sa sobom...
Ja bih bas voleo da ljudi iz uprave citaju forum: Uprava napolje!
Vreme je da neki napuste FK Vojvodinu,za pocetak Maric igramo sve losije i losije kako vreme ide a sa njim i Mica covek dva prelazna roka nije doveo krstenog igraca ,sreca pa imamo dovoljno bodova pa za opstanak ne brinemo,ali Evropa nam je itekako ugrozena. Mada ko zna da li bi je igrali i da obezbedimo na tabeli ucesce. I da predsednik bi trebao da krene vise da se bavi nasim klubom nego druzenjem sa blizancima,jer ocigledno da nesto nije u redu kod nas.
Jedina dobra stvar moze biti ostavka Marica.
Popara je ubedljivo najbolji igrac na terenu a kod ovog naseg nesrecnika ni medju 18.
Predsednice Zajednice Super Lige Srbije hoces li nesto reci osim da se hvalis smanjenjem duga prodajom igraca koju su neki drugi godinama stvarali.
Krunicev cas fudbala i to bez 6 prvotimaca.
Odbrana ocajna ali sa ovakvom sredino i napadom nemoguce da igra bolje.
Gacinovic * 1pol.imao dva tacna dodavanja i jedan dribling *ponovo pokazao niti je niti ce ikad biti vodja on je limitiran igrac.
Popara je ubedljivo najbolji igrac na terenu a kod ovog naseg nesrecnika ni medju 18.
Predsednice Zajednice Super Lige Srbije hoces li nesto reci osim da se hvalis smanjenjem duga prodajom igraca koju su neki drugi godinama stvarali.
Krunicev cas fudbala i to bez 6 prvotimaca.
Odbrana ocajna ali sa ovakvom sredino i napadom nemoguce da igra bolje.
Gacinovic * 1pol.imao dva tacna dodavanja i jedan dribling *ponovo pokazao niti je niti ce ikad biti vodja on je limitiran igrac.