19. kolo: Vojvodina-Jagodina 1:4

Stexman

Re: 19. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 14h

Post by Stexman »

Mrtvilo na terenu! Prosto ne verujem da od iste one sjajne odbrane sada nije ostalo nista a svi su na broju. Jos smo navodno pojacano Vasilicem. Kazem navodno jer covek nista do sad nije pokazao. Babic katastrofalan od pocetka polusezone. Nastic nije los dok ne napravi neki kiks, sto se redovno desava.

Sta im uradi Maricu? Odlazi i povedi Makarica sa sobom.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

11 pickica na terenu i 12-ta najveca sto ih vodi sa klupe. Zar vas nije sramota makar malo, mater vam vasu, kad je mene ovoliko sramota zbog vas? Imate li imalo obraza? Ako vam se ne igra fudbal onda ga batalite pa na njivu ili u fabriku da zivite od radnicke plate, bagro manekenska. Dzimi, ako je imalo ponosa ostalo jos u tebi, sam ces dati ostavku i otici.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Добро људи није баш све тако црно,нешто и знају.Рецимо да засмејавају публику.Само ми није јасно по којим то критеријумима,или по ком то врсном стручњаку Попара није имао места у Војводини.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Ispodprosecan tim i klub.
Cak i za ovu najjadniju ligu.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Turija

Post by Turija »

Sramota.
Šta nama znači prvi čovek Kluba i prvi čovek zajednice kada nam u Novom Sadu, pri 1:2 glavni sudija postavi živi zid gostiju na 6m udaljenosti od lopte, a lopta na 16m?Onda dođe naš kapiten i izvede taj slobodan udarac (i naravno pogodi živi zid).
Kada bi blizački igrač izveo slobodan udarac u zoni šuta, a da je živi zid na 6m od lopte :?: NIKAD, a da ne izvrše pritisak na sudiju da ga odmakne, ne na 9m, nego na barem 10m.
Naš kapiten ćutke šutira, trener ćutke prati, a predsednik Kluba i zajednice se ne žali na suđenje.Umesto 2:2, bude za koji minut 1:3.
Da li ima pola normalna čovek u Klubu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vojkan

Post by Vojkan »

Pocelo drugo, iskompeksirani kapiten opet sa flasicom vode pa popi je u svlacinici.....
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Najtemperamentniji igrac na terenu u fkv Jovica Vasilic koji je juce dosao u klub!
I mi ocekujemo da neko ljubi grb na dresu???
Johnmarry se predomislio. Ici ce na operaciju garant.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maricu, ako obraza imas, napustices Vojvodinu cim sudija odsvira kraj :oops:
recni galeb

Post by recni galeb »

Dzimi care, samo opusteno, krenulo nas je... :lala:
borrissey

Post by borrissey »

Sta ste napravili od kluba, poltroni nesposobni... Dragi forumasi, vidimo se na odbojci. Laku noc.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Klub ide ka potpunoj propasti.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jebiga, i uz najbolju volju da se shvati tezak momenat i finansijska dubioza u klubu, ipak mora - UPRAVA NAPOLJE!

Ne moze Predsednik da se ne mesa u svoj posao i vise bavi izmirivanjem BG blizanaca i kafenisanjem sa svojim "sportskim prijateljima" (njegovi prijatelji mozda jesu, ali nasi nisu i nikada ne mogu da budu) i pravi se da je sve u redu i da stvari idu po planu a da ne bude i on odgovoran za ovakav debakl i sada vec otvoreno ruganje stogodisnjoj tradiciji kluba. Ekipa na terenu ne lici ninasta, nazovi-trenera boli patka, motivacija nula, zelja nula, trud nula, znanje nula, prelazni rok odradjen katastrofalno, suplji smo ko reseto, jel' zna iko ziv koliko tehnickih direktora imamo i rade li oni bilo sta, javasluk i sebicni licni interesi na sve strane.

Boli vas sve k***c za FK Vojvodinu i sto se mi kreteni nerviramo. Cemu vi uopste sluzite, za ukras? Ili radite svoj posao ili se svi gonite u 3 lepe majcine pa da stavljamo katanac i aj' zdravo. Bar da ne sramotimo Vujketa, Tozu i ostale legende zive i pokojne. Ovako vise ne moze.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lazarr

Post by lazarr »

Najgora utakmica Vojvodine u NS otkad pratim fudbal. A to je, četvrt veka.
Osim one lepe akcije kod gola, nijedan šut u gol za 90+ minuta.

I još ga na nesreću da momak kojeg bih bez problema mogao da čuvam sa svojih skoro 90kg.
Za njega smo već i znali da nema pojma, ali šta reći o Babiću i Mijatu???

Babić je bio neverovatno loš. Katastrofalan. Užasan. Od početka prolećne polusezone igra loše, ali ovo danas je nešto najgore što jedan igrač može da odigra, pa sve da je celu noć pijančio.

Ostali, isto. Predlažem da se za ovo kolo ne glasa za "igrača utakmice" jer nema svrhe.

I na kraju, šlag na tortu.
Dočekasmo da nas napušava dečak koji je danas 5-6 put nastupio za Vojvodinu.

SRAMOTA!!!

Dno čaše je probijeno. Gore od ovog ne može. Ako Džimi posle ovoga ne ode, ne znam kada će.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Maricu p..ko jos si tu?
Zoko, jos veca p..ko i ti si jos prisutan?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Svima je jasno kroz kakve stvari fudbaler u srpskom fudbalu mora nekad da prodje, ali kad vidim takvo manekenisanje po terenu i setkanje dok ti se ekipa bruka i covek 15 godina stariji od tebe gine na svaku loptu...ja ne znam...majke mi, tukao bi ih u svlacionici sipkama metalnim po nogama, pa bi s tako prebijenim nogama morali da igraju drugo poluvreme i preokrenu, da ne bi dobili jos...

Svi su nesto pizdeli na onog trenera Fiorentine kad je zveknuo roditeljsku Ljajicu. I treba...treba nam jedan onaj dirigent iz filma 'Whiplash', da se igraci rasplacu od straha kad im se obrati, a na terenu da su tacni kao orkestar becke filharmonije, jer ce ih covek zgromiti ako tako nije.

Ili takav trener, ili predsednik. Ja mislim da su posle svake loše partije igraci uvek pišnuli malo, kad bi videli Batu da se zaputio ka svlacionicama...
Locked