Jelen Super Liga - sezona 2014/15
Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15
crni ce dobijati od telekoma 55 hiljada eura na mesecnom nivou...
zamislite nas sa tim parama....
zamislite nas sa tim parama....
Banujte me molim vas 

Složiću se u potpunosti! Pogotovo što su njih trojica uradili više za promociju Voše nego 3 prethodne uprave zajedno...limanfkv wrote:Jebes mi sve, ovako kad ni nemamo sponzora ja bi ovo okacio na dres bar da ih zajebavam.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Бар на мечевима са њима, ову рекламу понети на дресу!
Дајте да направимо петицију, ово колико год било лудо, можемо изгурати, а одличан је маркетиншки потез!
Дајте да направимо петицију, ово колико год било лудо, можемо изгурати, а одличан је маркетиншки потез!
- PanonskiFantom
Svaka cast za ideju 

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Daljac wrote:Бар на мечевима са њима, ову рекламу понети на дресу!

POŠTO OBRAZ ???!!!
I ja se slazem da se bar na jednoj utakmici pojavimo sa takvim dresovima!
Posle utakmice te dresove staviti na neku aukciju i zaradjen novac dati u humanitarne svrhe!
Posle utakmice te dresove staviti na neku aukciju i zaradjen novac dati u humanitarne svrhe!

Re: 20. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina, subota 17h
Kakve veze ima kad ce poceti pripreme? Ovako bar spremni udjemo u prvenstvo. Da se krece kasnije na pripreme, dok se mi zaletimo ono kraj polusezone.
Pa na zapadu se lige igraju non stop, a kod nas pauze po 4 meseca. Ako ne mogu da izdrze da igraju 3-4 utakmice vise onda nisu za ovaj klub!
Pa na zapadu se lige igraju non stop, a kod nas pauze po 4 meseca. Ako ne mogu da izdrze da igraju 3-4 utakmice vise onda nisu za ovaj klub!
Jedna od najgenijalnijih ideja na ovom forumu
Sada je treba samo dobro izbrusiti i pretvoriti u nesto ozbiljno, tipa ono sto je Daljac naveo 

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
На западу лига се завршава у мају,а почиње у августу,с тим што они не играју предквалификације па не почињу у јуну већ да играју као наши.Не праве паузу у јесењем делу сезоне,осим за божић и нову годину,али захваљујући клими.Немци праве паузу као и ми,у ствари не паузирају Енглези,италијани,португалци и шпанци,сви остали праве зимску паузу.Stexman wrote:Kakve veze ima kad ce poceti pripreme? Ovako bar spremni udjemo u prvenstvo. Da se krece kasnije na pripreme, dok se mi zaletimo ono kraj polusezone.
Podrzavam!
Кад смо већ код пауза, у нашој другој лиги која се зове Прва лига Србије пауза је трајала од 22/23. 11. 2014 до 14/15. 3. 2015. године. Ови постови могу комотно у неку другу тему да се пребаце.ДушанСП wrote:На западу лига се завршава у мају,а почиње у августу,с тим што они не играју предквалификације па не почињу у јуну већ да играју као наши.Не праве паузу у јесењем делу сезоне,осим за божић и нову годину,али захваљујући клими.Немци праве паузу као и ми,у ствари не паузирају Енглези,италијани,португалци и шпанци,сви остали праве зимску паузу.Stexman wrote:Kakve veze ima kad ce poceti pripreme? Ovako bar spremni udjemo u prvenstvo. Da se krece kasnije na pripreme, dok se mi zaletimo ono kraj polusezone.
Sa obzirom da ovde nisu cista posla, jedino Evropa ima nekog smisla!pedjans wrote: Igranje u Evropi mora biti obaveza u svakoj sezoni, to je zaista minimum u ovakvoj ligi.
Znaci samo one najkvalitetnije lige! Pa kako oni uspevaju a nama je problem da krenemo mesec dana ranije da radimo? Kako ce se ti igraci snaci tamo napolju?ДушанСП wrote:Немци праве паузу као и ми,у ствари не паузирају Енглези,италијани,португалци и шпанци,сви остали праве зимску паузу.
I da mozete i obrisati ove postove sto nemaju veze sa temom.
Takođe, podržavam ideju! 

Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Ja sam vec ranije predlagao da kada nemamo generalnog sponzora za logo na dresu za celu sezonu da radimo licitaciju od utakmice do utakmice, pa ko da vise njegov logo ce biti na dresu za tu jednu tekmu. Sigurno ima dosta manjih firmi koje ne mogu da priuste sponzorstvo za celu sezonu a bili bi zainteresovani za ovakav paket. Bolje i to nego da dresovi budu prazni, a ako jos i donese neki dinar u klupsku kasu...
A za "Drzavni" moze i po specijalnoj tarifi - za dz. Oni su vec puno odradili za klub!
A za "Drzavni" moze i po specijalnoj tarifi - za dz. Oni su vec puno odradili za klub!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!