Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Locked
ernesto

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by ernesto »

crni ce dobijati od telekoma 55 hiljada eura na mesecnom nivou...
zamislite nas sa tim parama....
Banujte me molim vas :beg:
Milan

Post by Milan »

limanfkv wrote:Jebes mi sve, ovako kad ni nemamo sponzora ja bi ovo okacio na dres bar da ih zajebavam.
Image
Složiću se u potpunosti! Pogotovo što su njih trojica uradili više za promociju Voše nego 3 prethodne uprave zajedno...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Daljac

Post by Daljac »

Бар на мечевима са њима, ову рекламу понети на дресу!

Дајте да направимо петицију, ово колико год било лудо, можемо изгурати, а одличан је маркетиншки потез!
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Ovo za Državni posao :klanjanje: :klanjanje:
Vise nista nije isto!
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Svaka cast za ideju :lala:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Milan

Post by Milan »

Daljac wrote:Бар на мечевима са њима, ову рекламу понети на дресу!
:rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll: :rolll:

:lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

I ja se slazem da se bar na jednoj utakmici pojavimo sa takvim dresovima!
Posle utakmice te dresove staviti na neku aukciju i zaradjen novac dati u humanitarne svrhe! :lala:
Stexman

Re: 20. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina, subota 17h

Post by Stexman »

Kakve veze ima kad ce poceti pripreme? Ovako bar spremni udjemo u prvenstvo. Da se krece kasnije na pripreme, dok se mi zaletimo ono kraj polusezone.
Pa na zapadu se lige igraju non stop, a kod nas pauze po 4 meseca. Ako ne mogu da izdrze da igraju 3-4 utakmice vise onda nisu za ovaj klub!
ssnigd

Post by ssnigd »

Jedna od najgenijalnijih ideja na ovom forumu :mrgreen: Sada je treba samo dobro izbrusiti i pretvoriti u nesto ozbiljno, tipa ono sto je Daljac naveo :lala:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Stexman wrote:Kakve veze ima kad ce poceti pripreme? Ovako bar spremni udjemo u prvenstvo. Da se krece kasnije na pripreme, dok se mi zaletimo ono kraj polusezone.
Pa na zapadu se lige igraju non stop, a kod nas pauze po 4 meseca. Ako ne mogu da izdrze da igraju 3-4 utakmice vise onda nisu za ovaj klub!
На западу лига се завршава у мају,а почиње у августу,с тим што они не играју предквалификације па не почињу у јуну већ да играју као наши.Не праве паузу у јесењем делу сезоне,осим за божић и нову годину,али захваљујући клими.Немци праве паузу као и ми,у ствари не паузирају Енглези,италијани,португалци и шпанци,сви остали праве зимску паузу.
Dejan

Post by Dejan »

Podrzavam!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

ДушанСП wrote:
Stexman wrote:Kakve veze ima kad ce poceti pripreme? Ovako bar spremni udjemo u prvenstvo. Da se krece kasnije na pripreme, dok se mi zaletimo ono kraj polusezone.
На западу лига се завршава у мају,а почиње у августу,с тим што они не играју предквалификације па не почињу у јуну већ да играју као наши.Не праве паузу у јесењем делу сезоне,осим за божић и нову годину,али захваљујући клими.Немци праве паузу као и ми,у ствари не паузирају Енглези,италијани,португалци и шпанци,сви остали праве зимску паузу.
Кад смо већ код пауза, у нашој другој лиги која се зове Прва лига Србије пауза је трајала од 22/23. 11. 2014 до 14/15. 3. 2015. године. Ови постови могу комотно у неку другу тему да се пребаце.
Stexman

Post by Stexman »

pedjans wrote: Igranje u Evropi mora biti obaveza u svakoj sezoni, to je zaista minimum u ovakvoj ligi.
Sa obzirom da ovde nisu cista posla, jedino Evropa ima nekog smisla!
ДушанСП wrote:Немци праве паузу као и ми,у ствари не паузирају Енглези,италијани,португалци и шпанци,сви остали праве зимску паузу.
Znaci samo one najkvalitetnije lige! Pa kako oni uspevaju a nama je problem da krenemo mesec dana ranije da radimo? Kako ce se ti igraci snaci tamo napolju?

I da mozete i obrisati ove postove sto nemaju veze sa temom.
fkvislife

Post by fkvislife »

Takođe, podržavam ideju! :D
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja sam vec ranije predlagao da kada nemamo generalnog sponzora za logo na dresu za celu sezonu da radimo licitaciju od utakmice do utakmice, pa ko da vise njegov logo ce biti na dresu za tu jednu tekmu. Sigurno ima dosta manjih firmi koje ne mogu da priuste sponzorstvo za celu sezonu a bili bi zainteresovani za ovakav paket. Bolje i to nego da dresovi budu prazni, a ako jos i donese neki dinar u klupsku kasu...

A za "Drzavni" moze i po specijalnoj tarifi - za dz. Oni su vec puno odradili za klub! :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Locked