Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Locked
Cika Zika

Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15

Post by Cika Zika »

Radoye wrote:Ja sam vec ranije predlagao da kada nemamo generalnog sponzora za logo na dresu za celu sezonu da radimo licitaciju od utakmice do utakmice, pa ko da vise njegov logo ce biti na dresu za tu jednu tekmu. Sigurno ima dosta manjih firmi koje ne mogu da priuste sponzorstvo za celu sezonu a bili bi zainteresovani za ovakav paket. Bolje i to nego da dresovi budu prazni, a ako jos i donese neki dinar u klupsku kasu...

A za "Drzavni" moze i po specijalnoj tarifi - za dz. Oni su vec puno odradili za klub! :deal:
:!: :!: :!:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Spektakularna ideja :lol: :lol: :lol:

grobari su za koji mesec na Karađorđu, cenim da ima dovoljno vremena da se ovo sprovede u delo!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
borrissey

Post by borrissey »

Ovo je sprektakularno dobra ideja. Pogotovo u svetlu poslednje informacije, kako je partizan našao sponzora. Eeeej, našao sponzora, državnu firmu. Prst u oko, državni posao na dres!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Gospodu Cvarkova, Torbicu i Boskica ugostiti u lozi kako to i dolikuje. Covece, kakav cirkus :)
To! Da dodju u kostimu, kao Cvarkov, Torbica, Boskic!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Телеком Србија бесплатно обавештење:Председник владе Александар Вучић одлучио да укине државу Србију због звезде и партизана.
Подржавам.Државни посао!
Cika Zika

Post by Cika Zika »

Image
Nisam mogao da odolim da ne zamislim ovo kako bi izgledalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Po cenu izbacivanja iz svih rangova takmičenja, ovo se mora naći na našim dresovima 02.05.

:!: :!: :!:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fkvislife

Post by fkvislife »

Savršeno se uklapa umesto ranijeg okruglog WW znaka :mrgreen:
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

S ovakvim zalaganjem na terenu, mislim da vise cine antireklamu. Prvo nek' iscede tri litre znoja iz dresova, pa tek onda mogu s Bobanom i Dekijem u grad... :lala:
Turija

Post by Turija »

Minja wrote:Apsolutno se slazem i bio bih neizmerno srecan kada bi se ova ideja pretocila u realnost. Ceo fudbal nam je sprdnja, a ultimativno favorizovanje dva beogradska projekta dobija epski karakter. Ovakav performans bi "eksplodirao" duz cele fudbalske planete. Gospodu Cvarkova, Torbicu i Boskica ugostiti u lozi kako to i dolikuje. Covece, kakav cirkus :)

Moj glas je ZA!
+1.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Radoye wrote:
Minja wrote:Gospodu Cvarkova, Torbicu i Boskica ugostiti u lozi kako to i dolikuje. Covece, kakav cirkus :)
Jos i da snime epizodu: U arhivsko stizu specijalne pozivnice za trojac da prisustvuju utakmici, jer bi to ujedno bila i radna poseta posto vec duze vreme
predmet FK Vojvodine stoji arhivi ne resen. Oni nama resavaju predmet a mi njima dajemo reklamu na dresu! Jer je eto sad moda da drzavna preduzeca sponzorisu klubove.

Ha ha ha, realizam i fikcija se sukobljavaju na Karadjordju!

Ova liga nista osim sprdnje i ne zasluzuje! E to je PUNK!!
Cika Zika

Post by Cika Zika »

Image
http://www.dodaj.rs/f/3B/Cs/4v0BoANX/dr ... elekom.jpg
Cika Zika wrote:Nisam mogao da odolim da ne zamislim ovo kako bi izgledalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja se izvinjavam ako vam se cini da sam dvaput okacio ovu sliku, ali kod mene vise ne uspeva da ucita sliku nijedan internet pretrazivac... Mozda se Tole umesao :wink:
fkvislife

Post by fkvislife »

Stexman wrote:
Radoye wrote:
Jos i da snime epizodu: U arhivsko stizu specijalne pozivnice za trojac da prisustvuju utakmici, jer bi to ujedno bila i radna poseta posto vec duze vreme
predmet FK Vojvodine stoji arhivi ne resen. Oni nama resavaju predmet a mi njima dajemo reklamu na dresu! Jer je eto sad moda da drzavna preduzeca sponzorisu klubove.

Ha ha ha, realizam i fikcija se sukobljavaju na Karadjordju!

Ova liga nista osim sprdnje i ne zasluzuje! E to je PUNK!!
Uuu pa ovo fantastično zvuči, da oni rešavaju Vojvodinin predmet za reklamu na dresu!!
Apsolutno podržavam ovo i predlažem da ko je u mogućnosti predloži njima i upravi.. :)
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Екипа из државног посла треба да направи прво скеч о томе како Телеком спонзорише близанце.
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked