Transferi
- madda fakka
Re: Transferi
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... pekulacije" onclick="window.open(this.href);return false;
I Bog je Slaninar...
Nešto ovakvo, kao što je prodaja Gaćinovića i Babića nekim menadžerima ili fondovima unapred za sitnu lovu uz nečiju ugradnju, bi zaista bio znak da se moramo momentalno opraštati od ove uprave.
+1pedjans wrote:Nešto ovakvo, kao što je prodaja Gaćinovića i Babića nekim menadžerima ili fondovima unapred za sitnu lovu uz nečiju ugradnju, bi zaista bio znak da se moramo momentalno opraštati od ove uprave.
Kup je nas!
FK Vojvodina je poslednja dva prelazna roka imala katastrofalna! Ljube i Serif su losi ljudi i jos gori sportski direktori. Nisu dostojni posla u klubu i jos niko nema odg zasto su doveli Zagu i stavili ga na platni spisak pored plate Dzimija? Kosan ima licencu, a Zagina plata je nedostajala da Enver ostane. Vidim da se Camel javio, pa bi mogao da nam da odgovor, posto slaninica pise samo vesti koje klubu idu u prilog
Ako sledeci prelazni rok bude los, a bude i odlazaka bice jako, jako velikih problema!!! Priprema i rad za sledeci se vec sada rade, a Ljube i Mica su teletabisi. Ni jedno pojacanje nije standardni clan prve postave, Vasilica je dosao preko trenera. Klikovac, Mojsilovic, Radovic. Smesno i tuzno. Dundjerski, Vranjesu mrs iz svetinje!!! Prodaja Babica i Gacinovica pre svetskog prvenstva za tepsiju ribe nekim sumnjivim tipovima moze da uradi bilo ko sa foruma. To nije odluka ozbiljne, sposobne uprave.

A vidim da dosta ljudi ukljucujuci i matadora preferira Kosana. Nisam hteo nista pisati al ajde sad. Covek je los covek i klasican menadzerski trener. Uostalom je i Pavlovicev covek.Pokazao je svoje umece jer je imao veliki uticaj na Marica. Neko je rekao da ce biti visak kao treci pomocni trener,to nije tacno i ne bi se toliko zaleglo za njegovu licencu. On sam u poslednje vreme trazi da se vrati u omladinsku skolu jer se oseca visak ili sta vec,posto je dosta sujetan. Brane i Gruja iz omladinskog pogona boga mole da se ne vrati,cak je u jednom trenutku Brane rekao on ili ja.
Sto se Zage tice ako mu ne dozvolimo kombinacije sa Ljubetom, a verovatno ni sam nece hteti,ne znam kakav je trener dok ne vidim. Kazu da je dosta ostar trener sto nasoj raspaloj bandi treba. Ali opet ponavljam bicu mu najveci kriticar ako ne pokaze nista u narednih par meseci.
Nacuo sam neke price u vezi prodaje Babica i Gacinovica investicionom fondu,ne znam detalje. Ali znam da u klubu nema dinara i da imamo usmenih dogovora prema Vukovicu i Karinu oko rata isplata dugovanja a vec kasnimo i mogu da nas blokiraju kad god.
Svi su protiv Ljubeta i Serifa, a oni i dalje u klubu. Kosan je jedan od najboljih ljudi u klubu i jedini koji zaista razume fudbal! Zna kako se prave igrace, zna da izgradi pravi odnos, zna fudbal i zna da nanjusi talenat. Paunovicu je najvredniji saradnik, igracima je dobar, ali eto delu uprave nije po volji!? Da nije bilo njegove sampionske generacije, verovatno ni kluba vise ne bi bilo. Da li je i Capelja, Vlaskalic, Ljube, Vukovic i slicni bili Pavlovicevi ljudi, pa neki rade u klubu, neki su radili do nedavno, a sa nekim se pregovara. Etiketa se izvadi i zalepi po potrebi. Taj Pavlovic je imao stetnih menica po klub posto mu se dozvolilo tako, a kao menadzer za prodaju je doktor za Ljubeta, Serifa, Vorkapu i ekipu. Da li je i Zoka Kokezin covek? Zaga Vorkapin? Ciji je Vavan? I dalje mi nije jasno otkud pare za dovodjenje Zage, a toliko je nedostajalo da Enver ostane?? Pored toga Kosan ima licencu i kuka se kako nema para. Ima info da je prodaja Mijata i Bakera inv fondu gotova stvar i da se prica i o kreditu. Rezultati ove godine ne govore puno u korist Braneta i Gruje, tako da njihova molitva za mene ove sezone nema tezinu kao prethodnih. Ovo na kraju su ozbiljne stvari i navijaci bi morali o tome da znaju. Zato su Camel i ekipa u klubu, da bi klub radio onako kako to iskreni navijaci zele i da bi bilo transparentno. Sigurno ima bolji i strucnijih ljudi za posao u klubu od nasih navijaca, ali hajde da vidimo da se nasi bore za nas i da smo svi blizi desavanjima.
Nikoga licno ne poznajem u klubu pa necu o dobar ili los covek.
Ako su losi ljudi onda nisu smeli doci da vode klub, kada su dosli onda ih je tesko oterati jer losi teze odlaze.
Medjutim jedini i iskljucivi krivac je predsednik to da li je on neciji covek nemam pojma mada ima logike,ako jeste tesko da sam ode jer im treba.
Nista nije uradio zajedno sa upravom od kad su u klubu ,dug su kao smanjili a ustvari nisu,prodali su sve sto su mogli i sto su drugi stvarali i jos ce prodavati ispod trzisne cene sve pod parolom* moramo da bi preziveli*morate ali isto morate naci druge izvore jer kada prodate Babica pa i Gacinovica sta onda.Ima naravno talentovanih momaka ali oni ako nisu u vrhu tabele i ne igraju bar onako kako su igrali predhodni tesko da odu i za dz.Predsedniku je najvaznije da ponekad demantuje neku vest a ispostavi se da je svaka tacna,vazna mu je zajednica u koju su ga uvukli ljudi iz Zvezde, a to ne valja da se oni preko Vosinih ledja lome i otimaju jedni drugima titule i niko ih drugi ne zanima.
Ako su losi ljudi onda nisu smeli doci da vode klub, kada su dosli onda ih je tesko oterati jer losi teze odlaze.
Medjutim jedini i iskljucivi krivac je predsednik to da li je on neciji covek nemam pojma mada ima logike,ako jeste tesko da sam ode jer im treba.
Nista nije uradio zajedno sa upravom od kad su u klubu ,dug su kao smanjili a ustvari nisu,prodali su sve sto su mogli i sto su drugi stvarali i jos ce prodavati ispod trzisne cene sve pod parolom* moramo da bi preziveli*morate ali isto morate naci druge izvore jer kada prodate Babica pa i Gacinovica sta onda.Ima naravno talentovanih momaka ali oni ako nisu u vrhu tabele i ne igraju bar onako kako su igrali predhodni tesko da odu i za dz.Predsedniku je najvaznije da ponekad demantuje neku vest a ispostavi se da je svaka tacna,vazna mu je zajednica u koju su ga uvukli ljudi iz Zvezde, a to ne valja da se oni preko Vosinih ledja lome i otimaju jedni drugima titule i niko ih drugi ne zanima.
http://www.zurnal.rs/fudbal/ostale-lige ... -herenvenuДејан Керкез, фудбалер ЧСК Пиваре, на проби у Херенвену
У уторак је пут Херевнена, на северозападу Холандије, отпутовао на пробу Дејан Керкез (1996), млади капитен и штопер ЧСК Пиваре, јесенас најбољи играч Српске лиге „Војводина”
Ради се о талентованом фудбалеру на кога су још прошле године бацили око менађери наших и иностраних тимова.
Керкез је дете ЧСК Пиваре, најмлађи је капитен у историји клуба, а првотимац је постао са 16 година. Одличан је студент прве године у Новом Саду.
– Млади играч покушаће да потражи срећу у јачим клубовима, а ту су још Моравац, Јованић, Швоња, Плавшић... Керкез по свим критеријумима заслужује да игра у неком од европских клубова – каже Драган Ивановић, шеф стручног штаба.
Odlicno se pokaza na pripremnoj utakmici protiv Vojvodine i pricalo se da je blizu potpisa za nas...
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... liona-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako idemo nekom logikom da je Sergej koji se po mom misljenju pokazao jos bolji od njih prodao za 800 000, ovo i ne bi bio tako los posao, cinjenica je da pavlovic ima 20% na Babica i nisam siguran da li ima i na Mijata, obojica su u velikom padu forme i pitanje je da li bi mogli uopste da izvucemo toliko za njih, za Babica bismo izvukli max 1 milion, ali bi nekih 700 000 bilo nase, a ako pavlovic ima procenat i za mijata za koga isto cisto sumnjam da bismo izvukli vise od milion, ovo bi bio dobar posao jer dobijamo instant novac sto nama u ovom trenutku i treba, ja ne vidim nista lose u poslovanju sa investicionim fondovima, nekad je to jedini izlaz a i za njih je to mac sa dve ostrice jer niko njima ne garantuje da se taj igrac nece povrediti, ili da nece pasti u jos vecu krizu forme.
25% i od Mijata i od Babica ide Pavlovicu+ menadzerske provizije tako da nama ide verovatno oko 60% od svakog,za Babicevu cenu se slazem oko 1m je ali Mijatova mislim da je veca oko 2-2,5 milona uz dobro odigran sp moze biti i 3-4 milionasalefkv wrote:Ako idemo nekom logikom da je Sergej koji se po mom misljenju pokazao jos bolji od njih prodao za 800 000, ovo i ne bi bio tako los posao, cinjenica je da pavlovic ima 20% na Babica i nisam siguran da li ima i na Mijata, obojica su u velikom padu forme i pitanje je da li bi mogli uopste da izvucemo toliko za njih, za Babica bismo izvukli max 1 milion, ali bi nekih 700 000 bilo nase, a ako pavlovic ima procenat i za mijata za koga isto cisto sumnjam da bismo izvukli vise od milion, ovo bi bio dobar posao jer dobijamo instant novac sto nama u ovom trenutku i treba, ja ne vidim nista lose u poslovanju sa investicionim fondovima, nekad je to jedini izlaz a i za njih je to mac sa dve ostrice jer niko njima ne garantuje da se taj igrac nece povrediti, ili da nece pasti u jos vecu krizu forme.
-
Ni u ludilovom ludilu!srkins wrote:... ali Mijatova mislim da je veca oko 2-2,5 milona uz dobro odigran sp moze biti i 3-4 miliona
Mijat je tek malo iznad proseka i za ovu našu jadnu ligu. Znam da će sada mnogi drvlje i kamenje po meni ali vreme će pokazati. Polako.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
I ja delim tvoje misljenje, ono sto pokazuje ove sezone je tek malo iznad proseka, definitivno zna fudbal, ali mora jos mnogo da radi i da se dokazuje ako hoce da bude novi Tadic.trelos gia fcv wrote:Ni u ludilovom ludilu!srkins wrote:... ali Mijatova mislim da je veca oko 2-2,5 milona uz dobro odigran sp moze biti i 3-4 miliona
Mijat je tek malo iznad proseka i za ovu našu jadnu ligu. Znam da će sada mnogi drvlje i kamenje po meni ali vreme će pokazati. Polako.
Sa druge strane, za Sergeja se odmah videlo da je nadprosecan igrac (makar je to moje misljenje), njega je klub morao skuplje da naplati.
Situacija se polako namešta u pravcu onoga što sam odavno tvrdio. Ko će da se kladi da ćemo prodati i Babića i Mijata a da ćemo onda dobiti saopštenje od uprave da u letnjem prelaznom roku ne možemo (opet) nikog da kupimo, da novca nema, da smo dužni 4-5 (ili više, što je verovatnije) miliona evra itd itd? I šta ćemo posle toga?
- Neizlecivi
http://www.mozzartsport.com/vesti/dusan ... ine/100979" onclick="window.open(this.href);return false;
Kroz težak period prolazi novosadska Vojvodina na početku prolećene polusezone. Ceh zbog slabih rezultata platio je trener Zoran Marić. Ipak, čelnici novosadskog superligaša imaju bar malo razloga za zadovoljstvo. Naime, oni su uspeli da odblokiraju račun pošto im je stigla trening kompenzacija na ime transfera Dušana Tadića iz Tventea u Sautempton, prenosi Sportski žurnal.
Potraživanja su naplatili pojedini overioci, ukupna suma zaduženja bila je oko četiri miliona evra. Takođe, predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović demantovao je glasine da su najtalentovaniji igrači Vojvodine Mijat Gaćinović i Srđan Babić prodati investicionom fondu za 1,4 miliona evra.