Jelen Super Liga - sezona 2014/15
Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15
Milinković je ionako na to mesto došao kao jednokratni bušan prezervativ da dovrši (ponovnu ) predaju titule crvenom blizancu , tako da se oko njega ne treba obazirati ,niti treba trošiti energiju na takve persone .Mnogo je važnije pitanje šta će od našeg kluba ostati i dal će biti uskoro nekoga na stadionu da drži taj transparet-poruku ,nego da se bavimo bivšim trenerima i bivšim ljudima .
Ja samo citam i cudim se cudu sta vi sve pisete i dokle ide to sve.
Shvatite vec jednom da su to ljudi koje boli ku**c za nas klub uvek ih je i boleo ku**c,uvek ce ih i boleti.
Kao da ne znate da nas sa dijagnozom koji bi stvarno i krv dali za FCV ima saka jada.
Shvatite vec jednom da su to ljudi koje boli ku**c za nas klub uvek ih je i boleo ku**c,uvek ce ih i boleti.
Kao da ne znate da nas sa dijagnozom koji bi stvarno i krv dali za FCV ima saka jada.
Milinkovicutrelos gia fcv wrote:A FIRMA RAZVIJA TRANSPARENT PREKO CELOG SEVERA:
ZOKI, SEĆAŠ LI SE 11.MAJA 2011? NE SEĆAŠ SE?
On vise nije Zoki.
Јел могуће да цигани у Новом Пазару опет играју пред празним трибинама? 

Cuo sam info, (nesiguran) da je Pazar dobio u Lucanim, da bi pusto zvezdu.ДушанСП wrote:Јел могуће да цигани у Новом Пазару опет играју пред празним трибинама?
Kup je nas!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 19533.html" onclick="window.open(this.href);return false;

To, prava slika politicke sizofrenosti u Srbiji! Daj svega, sve se moze, i kruna i petokraka, komuno-monarhisti, jebote! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Србија је република
према томе он је неважећи тотално

Meni je iskreno jako žao što je ćelavi kepec dobio otkaz pre utakmice sa nama na Karađorđu jer mi je plan bio da celu utakmicu stojim kod ograde na zapadu i iznosim najveće uvrede na njegov račun. Milinković je pokazao ovim potezom da mu je moral na nivou dama sa kaćke petlje. Ne bojte se, neće ni taj dugo.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
- churguzijanac
Nemoj biti tako siguran da neces imati priliku da pozdravis moralnog pigmeja na Karadjordju. Tesko da ce on dalje od ove nase usrane lige.Liman 1 wrote:Meni je iskreno jako žao što je ćelavi kepec dobio otkaz pre utakmice sa nama na Karađorđu jer mi je plan bio da celu utakmicu stojim kod ograde na zapadu i iznosim najveće uvrede na njegov račun. Milinković je pokazao ovim potezom da mu je moral na nivou dama sa kaćke petlje. Ne bojte se, neće ni taj dugo.
- Forza Voša
Vozdovac se bori za opstanak i trebaju mu "sigurni" bodovi ....... http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super ... e-vozdovcu" onclick="window.open(this.href);return false; ....... jer za dva kola docekuje crveno
sa trenerom koji je dosao iz istog.

„Hasta la Victoria Siempre!“
A jel postoji negde informacija zasto pazar igra bez navijaca? Nesto se ne secam da sam procitao da su kaznjeni.
Kaznjeni su tri meca bez publike zbog gadjanja petardom bivseg trenera partizanaStexman wrote:A jel postoji negde informacija zasto pazar igra bez navijaca? Nesto se ne secam da sam procitao da su kaznjeni.

- madda fakka
Manite se teorija zavere, mrzi me da trazim ali pisalo se prethodnih dana "OFKa pustila NP da bi NP pustio zvezdu" i evo pobedio NP 2:1. Eto NP dobio penal protiv czv i to je bio pobedonosni gol...
I Bog je Slaninar...
Ja da sam siguran da ne mogu da pobedim ili namestim utakmicu ja bih pustio buvu kako je bas ta utakmica namestena i kada se dokaze suprotno
islo bi samo meni na ruku da lakse namestim neku sledecu bez bojazni da ce se toliko pricati.
Cim pocne da se pise po svim novinama kako ce se neka utakmica zavrsiti treba igrati na suprotan rezultat! Pa nisu ovi nasi lopovi naivni ko veverice.
Cim je uefa uprla prst, ovde nikad regularnije, cak se i iznenadjenja desavaju
islo bi samo meni na ruku da lakse namestim neku sledecu bez bojazni da ce se toliko pricati.
Cim pocne da se pise po svim novinama kako ce se neka utakmica zavrsiti treba igrati na suprotan rezultat! Pa nisu ovi nasi lopovi naivni ko veverice.
Cim je uefa uprla prst, ovde nikad regularnije, cak se i iznenadjenja desavaju