Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
West Ham wrote:Mijat Gaćinović je ODBIO DA IGRA ZA VOJVODINU na sutrašnjem meču.
Auuu sine, ja bih ti ruku sad odsekao sa sve kapitenskom trakom a ona tu istu traku tako krvavu stavio tamo i gde je trebala da stoji - Pekari na ruci!
E sad jednu disciplinsku kaznu, paprenu, da se taj dug malo smanji! Zabrana treniranja sa prvim timom! Ma raskinuti ugovor na njegovu stetu, nema tu sta da se prica.
TI si odbio da uradis jedinu stvar za koju si i placen - da igras. Onda molim lepo zbogom dovidjenja.
...а на нас квота 3,40 у кладионици...против Доњег Срема из Пећинаца,еееееееееејјј!!Толико смо људима постали смешни и јадни,јбт...После најуспешнијег старта икада и 8-0-1...уфффффффффф...
Sad kad je prodat usred sezone, Gacinovicu je ocito poslednja briga da igra za Vosu i da mu neko u Pecincima polomi nogu... Za to bi morao da voli klub, a njemu se ocito za to j..e. Kakvo rasulo. Nadam se da ce se oni koji istrce bar ljudski boriti, ocigledno je da se nikakvi rezultati ne mogu ocekivati.
Gacinovicu bih se nacastitao nove godine, ali u ovom slucaju bih voleo da cujem razlog. Manite to odma da ga napadate, smrde nama svi, od predsednika do ekonoma. Vise se ne zna ko je vece jaje.
A od tekme, sta ocekivati? To vise ni sam Bog ne zna. Nikad nisam imao srca da stavim pare protiv nasih, u zivotu to mislim da nisam uradio, pa necu ni sada. Verovatno zato i ne pogodim tiket po pola godine
Nisam siguran da je to samo njegova odluka,zato bi bilo dobro cuti obe strane,ako je vest istinita?!
Nema potrebe osudjivati ga na osnovu ove vesti,on je jedan od retkih koji je rekao da nece nikad u blizance,borio se i pokazao koliko je mogao a relno on i ne moze bolje.
Za ovo rasulo ni najmanje nisu krivi igraci pogotovo na njihove godine,svu krivicu moraju preuzeti nesposobni predsednik i jos gora uprava!
Uostalo ovu i sledecu dobijamo 100%!
Da li je slučajno što baš 3 Pavlovićeva igrača (Babić, Nastić i Luković) nisu u kombinaciji za utakmicu???
Baš ta trojica su povređeni!!!!
Za Mijata me ne iznenađuje. O njemu imam isto mišljenje i sad i onda kada je igrao dobro i kada su ga većina ljudi sa foruma dizali u nebesa.
Jednostavno, mali ima loš karakter i tačka.
Пошто је јавно изражена сумња у 4 играча (Гаћиновић, Бабић, Настић и Луковић) и они су означени као главни кривци за распад система у игри и тиму овог пролећа, логично је да се до краја сезоне на њих не рачуна, посебно у данашњој утакмици где су под будним оком од стране навијача због Павловића, и поред тога што колико знам Павловић нема баш никакве везе са Доњим Сремом . Боље их је склонити на време него после да се хватамо за главу.
Чудан ми је тај однос на релацији Клуб - Павловић. Овамо се сумња на њега и његове играче, а са друге стране управо преко њега се завршавају трансфери како би легао који динар на клупски рачун. Ништа ми ту није јасно. Испада ми све ово у вези та 4 играча као добар алиби за одређене људе који руководе спортским сектором у клубу како би себе опрали после вероватно историјске срамоте која нам се дешава овог пролећа у резултатском смислу и онда је најлакше пребацити лоптицу на играче. А каква је атмосфера у екипи боље да не причам.
Жалосно је шта се ради са тим малим Гаћиновићем од утакмице против Јагодине крајем прошле сезоне па до данашњег дана. Колико је само пута вређан са трибина, омаловажаван... а уједно је наш убедљиво најбољи играч. Екипа са њим и без њега није иста, једини он може једним потезом да реши утакмицу, а о томе колико смо танки у нападу када он није у тиму не треба ни писати. Али и то је Нови Сад.
ХОЋЕМО ПОБЕДУ, ПОБЕДУ У СРЕМУ!!!
МИ СМО ВОЈВОДИНА, КО СТЕ ВИ..... А КО СТЕ ВИИИИИИИИИИ, А КО СТЕ ВИИИИИИИИИИ!!!
Stexman wrote:Auuu sine, ja bih ti ruku sad odsekao sa sve kapitenskom trakom a ona tu istu traku tako krvavu stavio tamo i gde je trebala da stoji - Pekari na ruci!
Obzirom da je nekoliko ljudi posle partizana slicno pisalo, ne znam da li ste primetili da je protiv crnih kapiten bio upravo Pekar. Nadajmo se samo da ce se ta praksa nastaviti...
Sto se Mijata tice, za njegovo bezobrazno ponasanje nema opravdanja i sa razlogom je vredjan. Moze on biti jos 100 puta nas najbolji igrac, takve male smrde ne podnosim i one za mene nikada ne bi imale mesta u klubu...
ono sto su navijaci uradili po meni je trebalo mnogo mnogo ranije da se uradi, da se upadne i zapreti! e sad Mijat kao i vecina klinaca nemaju ono sto bi rekli kucno obrazovanje i nemaju svest koja je izgubljena kod mladjih generacija od 90og godista pa na dalje,on je na ovaj nacin pokusao da ispadne baja i mozda je ispao kod igraca al nikako kod navijaca.Samo da jos igraci svate da navijaci su Fkv a ne igraci koji su prolazni.Gasimo se na svim frontovima.Ode sve u pm.