Transferi
Re: Transferi
Laki, problem sa našim krilima, u mojim očima, je što su mladi i malo čudnog izbora strane na kojoj igraju. Asani i Spremo, koji su levonogi, igraju desno, Mijat i Stamenić, koji igraju levo su dešnjaci, a gro naših akcija završava centaršutem sa krila iz trka... Nema jednostavno smisla... Ili treba da loptu i igru odaljimo od auta i gol-auta ili da ih prebacimo na "njihove" strane... Zbog toga bih voleo da vidim barem jednog solidnog krilnog napadača sa onom dominantnom nogom na kojoj strani igra. U zavisnosti kako se odvija tekma. I nauciti ih da menjaju strane.
Što se tiče Petka, novine vele da je tražio sumanut keš za naše uslove(oko 16.5 - 17.000 evra mesečno). Uz to je prvi strelac lige i Mladosti bi trebao da bude zlatna koka. Mislim da je to puno za nas, a siguran sam da možemo za manje para naći igrača sličnog kvaliteta. A možda ga već i imamo...
Što se tiče Petka, novine vele da je tražio sumanut keš za naše uslove(oko 16.5 - 17.000 evra mesečno). Uz to je prvi strelac lige i Mladosti bi trebao da bude zlatna koka. Mislim da je to puno za nas, a siguran sam da možemo za manje para naći igrača sličnog kvaliteta. A možda ga već i imamo...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mislim da je naivno verovati da sa ovim igračkim kadrom možemo igrati bilo kakvu ulogu u narednom prvenstvu i da možemo izbeći groznu blamažu u Evropi. Ne treba se zavaravati, ovom timu su neophodna bar 3-4 iskusna i proverena igrača da bi se ostvarili ti ciljevi. Dovođenje ili nedovođenje takvih igrača će biti jasan znak da imamo ili nemamo ozbiljnu upravu, odnosno da li ćemo biti pravi klub ili obična škola fudbala i rasadnik klinaca za rasprodaju. Ne možemo se stalno vaditi na besparicu - nemoguće je imati ozbiljan klub koji želi da ostvaruje rezultate a da nikada ništa ne potroši na igrače. Pogotovo posle totalne rasprodaje u poslednjim mesecima.
Ozbiljno preteruješ. Ekipa koju imamo je dovoljna da naredne sezone budemo ozbiljan konkurent za 3 mesto. Puno veći problem je rastuća kurcobolja kod mladih bitnih igrača. Ove sezone su to bili Mijat, Babić i Vanja, a čekam da vidim koga ćemo da kujemo u zvezde, pa da ga pljujemo na konto šabanizma u novoj sezoni.pedjans wrote:Mislim da je naivno verovati da sa ovim igračkim kadrom možemo igrati bilo kakvu ulogu u narednom prvenstvu i da možemo izbeći groznu blamažu u Evropi. Ne treba se zavaravati, ovom timu su neophodna bar 3-4 iskusna i proverena igrača da bi se ostvarili ti ciljevi. Dovođenje ili nedovođenje takvih igrača će biti jasan znak da imamo ili nemamo ozbiljnu upravu, odnosno da li ćemo biti pravi klub ili obična škola fudbala i rasadnik klinaca za rasprodaju. Ne možemo se stalno vaditi na besparicu - nemoguće je imati ozbiljan klub koji želi da ostvaruje rezultate a da nikada ništa ne potroši na igrače. Pogotovo posle totalne rasprodaje u poslednjim mesecima.
Naivno je verovati da je četvrtoplasirani klub u ovoj raspaloj ligi dovoljan mamac za iole ozbiljnije igrače. Čekam da vidim kako će Čuka da se pojavi i da nam odvede recimo Ivanića na brdo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Red Marquis
- Moderator
Sve je to sporedno oko pojačanja. Naravno, bez levog beka, jednog iskusnog centarfora i jednog centralnog veznog ni ne treba kretati u novu sezonu.
Činjenica je da imamo velikih problema godinama sa ponašanjem igrača u timu, i nezainterenovašću. Sve to naravno dolazi odgore, od uprave, ponešto možda i od rovarenja sa strane. Tu su nam najnužnije korenite promene.
Na poraze sam navikao, slab kadar može da se (donekle) pravda manjkom novca, ali ništa ne može da opravda letargiju barem polovine tima tokom čitave sezone. Mada, i tu je struka/uprava debelo kriva. Kad date jednom malom dripcu traku, iako je to nevažno na prvu loptu, to ustvari daje odličnu sliku o percepciji i strategiji onih koji vode klub. Sve je podređeno samo jednoj stvari, prodaji i zaradi (iako na čitavoj planeti samo u FKV misle da traka znači bolju prodaju). Koga briga o disciplini, timskom jedinstvu i ostalim glupostima ključnim za sporednu stvar zvanu rezultat.
Možda bi pomoglo i to kad bi predsednik kad ide na ispijanje kafe sa sportskim prijateljima povezao one naše igrače željne da odgledaju meč večitih svetskih šampiona. Tu može da se stvori neka veća bliskost između uprave i dečurlije, malo šta zbližava ljude kao zajednička gostovanja
Činjenica je da imamo velikih problema godinama sa ponašanjem igrača u timu, i nezainterenovašću. Sve to naravno dolazi odgore, od uprave, ponešto možda i od rovarenja sa strane. Tu su nam najnužnije korenite promene.
Na poraze sam navikao, slab kadar može da se (donekle) pravda manjkom novca, ali ništa ne može da opravda letargiju barem polovine tima tokom čitave sezone. Mada, i tu je struka/uprava debelo kriva. Kad date jednom malom dripcu traku, iako je to nevažno na prvu loptu, to ustvari daje odličnu sliku o percepciji i strategiji onih koji vode klub. Sve je podređeno samo jednoj stvari, prodaji i zaradi (iako na čitavoj planeti samo u FKV misle da traka znači bolju prodaju). Koga briga o disciplini, timskom jedinstvu i ostalim glupostima ključnim za sporednu stvar zvanu rezultat.
Možda bi pomoglo i to kad bi predsednik kad ide na ispijanje kafe sa sportskim prijateljima povezao one naše igrače željne da odgledaju meč večitih svetskih šampiona. Tu može da se stvori neka veća bliskost između uprave i dečurlije, malo šta zbližava ljude kao zajednička gostovanja

Io odio Belgrado
- Forza Voša
Ja bi Grgica stavio na levo krilo (to je igrao ovde sa Trencinom i vidi se da momak zna i sme da krene da probije iako su mu to bili prvih 20 minuta u prvom timu - mislim da ce biti kroz nekoliko meseci igranja u kontinuitetu na nivou koji je bio Mijat) pored njega tu je i Desancic i onaj Mojsilovic (ja njega video nisam pa ga neotpisujem). Levog beka bi pokusao pojacati sa Josimovim iz Donjeg Srema (dobili bi dobar prekid sa njime pored svih ostalih kvaliteta). Za sredinu bi trebao jedan igrac tipa onog Gnjatica + mali Zlicic koji moze da igra isto sto nam je igrao Poletanovic (moze i Vuk). Desno bi celu sezonu ostavi za Asanija i Sprema a u napadu bi voleo pored Merija i Curka da vidim Georgija Ilica (ako bi uopste hteo da se vrati, ako nista bar u Proleter na 6 meseci - godinu dana pa onda preseci).N13 wrote:Vratiti Mitoševića i Šušnjara iz Jagodine, dovesti nekog brzonogog afrikanca/juznoamerikanca da probija po krilu i ako Meri stvarno bude radio posao u napadu, imaćemo za 50% jači tim nego trenutno.Rabba wrote:Ovu ekipu treba osloboditi malo škarta, ojačati pojedine pozicije i ono što nikad nismo uradili, a to je uigrati ih. I prestati sa suludim trošenjem igrača na pozicijama koje, ajde što nisu njihove, nego im uopšte ne leže po konstituciji(Da li recimo Nastić nije mogao da zaigra levo krilo umesto što smo tamo trpali Lukovića, Makarića pa i Ivanića, koji su tamo praktično neupotrebljivi?)
Golmani: Žak broj 1. Rockov i Kordić rezerve. Vanju vratiti u ManU, Jovanića isterati.
Desni bek: Vasilić, Puška, Nikolić - dovoljno
Levi bek: Nasta moguće ide. Kočović i Radović.
Halfovi: Pekar, Pankov, Đurić, Fimić. Malo li je... Milku uručiti papire. Babić završava sa Vošom.
Veza: Tumba(Iskreno ne znam zašto ne volite ovog čoveka...) - Luković - Ivanić. Sekulić(bliže golu) i Makarić(zamena za Tumbu ili Lukovića) vrlo slabi ove sezone a i trpani na pozicije koje im ne odgovaraju. Karanova nismo videli kako valja, Kohiju uopšte, Desančić tek ulazi u tim, Boba trpan na krilo... Rogač ništa nije doneo timu, treba ga prodati... Puška bi mogao da donese dodatnu dubinu tu kao zamena Ivaniću ili Lukoviću. Meni ovde fali možda jedan igrač da to sve poveže...
Krila: Stamenić, Spremo, Asani. Barem dva krilna igrača nam fale, da dopune ovaj spisak... Mijat ide, nek mu je sa srećom
Špic: Merija podrobno isprobati na pripremama, Ćurko mora da ostane, sledeće sezone očekujem golove ali ili treba da menjamo stil igre, ili da igra kao drugi špic... Stojanović na klupu a tu je i Grgić. Ne znam šta bih rekao... Naš stil igre sa nabijanjem lopte na špica iz odbrane ne odgovara ni Stojanoviću a pogotovo Ćurku i Grgiću. Možda jednog jakog iskusnog špica uzeti, idealno Engleza iz lige 2 sa jedno 1.95 visine, da mlati protivničke odbrane
Osloboditi se igrača koji ne igraju, kako bi se rasteretio platni spisak i stvorio prostor za novog stranca.
„Hasta la Victoria Siempre!“
22 godine, istice mu ugovor za mesec dana... Mlada nada Rumunije.
https://www.youtube.com/watch?v=vt1jDeUt6xU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/mihai-ro ... ler/135566" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: Napadac je decko, zaboravih da napomenem. Takodje, Abu-u istice ugovor za mesec dana
https://www.youtube.com/watch?v=vt1jDeUt6xU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/mihai-ro ... ler/135566" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: Napadac je decko, zaboravih da napomenem. Takodje, Abu-u istice ugovor za mesec dana

Po informacijama iz kluba koje ja imam i opticaju za dovodjenje je sedam igraca.Krunic iz Borca i dalje prvi pik.
Ako se ukaze prilika dovesti Stojanovica i Savicevica iz zvezde. Price o ciganskim otpadcima su mi gkupe, ova dva igraca imaju kvalitet da prave razliku u JSL, Stojanovic je jako dobar igrac, zna cesto i golove da postigne a moze da radi posao u vezi kao sto Pekara radi u odbrani. Kazu da je dobar covek i profesionalac. Vukan je odlican tehnicar i moze da bude zamena ili ispomoc Ivanicu. U klubu trenutno nema tog tipa igraca.
Levi bek Josimov iz Donjeg Srema, a od ranije je aktuelan i Stanisavljevic.
Krunic nije nista specijalno pokazao u Borcu.
Napad resiti sa Steniom Zuniorom iz Skendije
http://www.transfermarkt.co.uk/stenio-j ... ler/259574" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuma Anene iz Rabotnickog
http://www.transfermarkt.co.uk/chuma-an ... ler/136167" onclick="window.open(this.href);return false;
Levi bek Josimov iz Donjeg Srema, a od ranije je aktuelan i Stanisavljevic.
Krunic nije nista specijalno pokazao u Borcu.
Napad resiti sa Steniom Zuniorom iz Skendije
http://www.transfermarkt.co.uk/stenio-j ... ler/259574" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuma Anene iz Rabotnickog
http://www.transfermarkt.co.uk/chuma-an ... ler/136167" onclick="window.open(this.href);return false;
ПУШТАМ КИШУ!
Josimov bi bio pravo i veliko pojačanje.Ima šut, centaršut, visinu, iskustvo - sve ono što nam jako nedostaje.
Krunić bi sa Ivanićem bio odličan par ili pak Stojanović iz zvezde (koji teško da bi prešao od njih kod nas).
Stoisavljević, isto, nije loša opcija.
Da bi svi oni došli u Vošu, mi moramo obezbediti igranje u Evropi.
Nedostaje nam još c-for, a po meni i visoki stoper.Cenim i poštujem igru Pankova, ali se plašim se da mu je visina veliki hendikep.Josimov bi popravio tu lošu sitaciju u naših 16m kod prekida, ali ne znam da li bi to bilo dovoljno za više domete ekipe?Pankov ima solidnu tehniku, snagu, borbenost i volju izuzetno visoku za našu JSL i ja njega više vidim u ulozi veoma sličnoj Gojku Kačaru.
Stameniću, Desančiću, Spremu i Grgiću dodeliti potrebnu minutažu za razvoj.
Šta igra Karanov?Malo mi je sitan (ja sad , kao Džimi, favorizujem visoke
, pošto smo previše niskih igrača, bar do sada, imali u timu), ali možda momak ima potencijal?Da li je neko od forumaša pratio njegove igre i kakve nosi utiske sa tih mečeva?
Kada bi ostvarili ove željene transfere, sigurno, ne bi bili autsajderi ni u Evropi.Uz malo sreće, mogli bi tamo biti prijatno iznenađenje.
Krunić bi sa Ivanićem bio odličan par ili pak Stojanović iz zvezde (koji teško da bi prešao od njih kod nas).
Stoisavljević, isto, nije loša opcija.
Da bi svi oni došli u Vošu, mi moramo obezbediti igranje u Evropi.
Nedostaje nam još c-for, a po meni i visoki stoper.Cenim i poštujem igru Pankova, ali se plašim se da mu je visina veliki hendikep.Josimov bi popravio tu lošu sitaciju u naših 16m kod prekida, ali ne znam da li bi to bilo dovoljno za više domete ekipe?Pankov ima solidnu tehniku, snagu, borbenost i volju izuzetno visoku za našu JSL i ja njega više vidim u ulozi veoma sličnoj Gojku Kačaru.
Stameniću, Desančiću, Spremu i Grgiću dodeliti potrebnu minutažu za razvoj.
Šta igra Karanov?Malo mi je sitan (ja sad , kao Džimi, favorizujem visoke

Kada bi ostvarili ove željene transfere, sigurno, ne bi bili autsajderi ni u Evropi.Uz malo sreće, mogli bi tamo biti prijatno iznenađenje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Šaula? Matijašević? Pa da idemo malo dalje i nerealnije - Maskerano...?Turija wrote:Cenim i poštujem igru Pankova, ali se plašim se da mu je visina veliki hendikep...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Problem je sto mi sve igrace dovodimo, tek ako ne uspeju preko, tj u avgustu, a dotle smo vec ispali iz Evrope.Turija wrote:Kada bi ostvarili ove željene transfere, sigurno, ne bi bili autsajderi ni u Evropi.Uz malo sreće, mogli bi tamo biti prijatno iznenađenje.
Kup je nas!
Dva teletabisa Ljube i Mico su kao prvu metu oznacili Palocevica iz OFK. Da li je to neka veza sa Terzom i guranje igraca ne znam, ali pogledajte sta kaze o Palocevicu jedan od poznatijih navijaca OFK i to bas pred susret sa Vojvodinom na njihovom forumu. "Paločko je standardno spor, prekomplikovan, ubije svaku kontru, a od njega se samo uzdam u lucidnost i šuteve sa distance iz drugog plana! " Izvor http://www.blueunionbelgrade.com/forum/ ... 576962f9da Plus dovoditi igraca koji je odigrao toliko namestenih utakmica, tuga. Izadjite iz okvira JSL teletabisi imate trziste Makedonije, Bosne.
Prelazni rok verovatno nece biti bolji od predhodnog i za to nisu krivi Vranjes ili Dundjerski vec predsednik,njih dvojica se pitaju taman koliko i mi dakle ukupno mogu da dovedu jednog igraca pa da tu nesto usicare ako im je to cil ili dozvoljeno a nisam ni u to siguran.Dovesce igrace koji nisu igrali ni za svoje klubove a to su igraci OFKB,CZ,Napretka,Vozdovca,Spartaka.....bratskih klubova sadasnjeg predsednika.
Јел` зна неко шта је са Пушкарићем и Меријем, хоће ли бити спремни за наредну сезону? 

Trebalo bi razmišljati o vraćanju Abua, ugovor mu ističe na kraju juna.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..