Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Neizlecivi

Re: Transferi

Post by Neizlecivi »

Tumba je pogotovo u poslednjih par tekmi dobro igrao. Defanzivno je jak,i iako je nizak mislim da nije izgubio pet vazdusnih duela celu sezonu.
Inaceeeee, idemoooo
"Zvezda je već započela pregovore oko dolazaka Milana Rodića (Zenit), Radeta Krunića (Borac) i Marka Ivanića (Vojvodina), a skautirala Andraža Šporara i Marka Vukčevića (Olimpija), Milana Gajića i Nemanju Antonova (OFK Beograd) i još nekoliko mlađih igrača...", pišu "Novosti".
U tekstu se inace kao glavni cilj pominje i Milos Krasic...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ko im je sad taj Marko? Mirkov brat? Valja li sta? :greenbutt:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Treba gledati igrace iz Napretka,Donjeg Srema pokupiti neke za nas zanimljive igrace koji nece da igraju drugu ligu,pa eto sad Gobeljic ako nam je i dalje interesantan mogao bi da zavrsi kod nas.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

gospodinFKV wrote:... kako mislis da ce masa da reaguje na ovakav potez (jer se radi o dva bisera nase skole), pogotovo sto se vec zna u kakvom su odnosu sa crvenim kancerom...
Aj, probacu ponovo...
Koja MASA?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Forza Voša wrote:http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super ... na-na-mene

Gnjaticu istekao ugovor i treba pokusati dovesti ga umesto tumbe kome je takodje istekao ugovor (zimus ga je Dzimi hteo).
Zanimljivi jos Milosevic i Jelic kojima su ugovori takodje istekli
Milosevic i Gnjatic su dobri igraci, Milosevic je pit bul. A Jelic je durunga i okretan je kao voz, jedino glavom dobro igra.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

ogi wrote:http://youtu.be/bZBs8yNuXsI

Halo bre, razapeli ste momka a tek je potpisao! Kao prvo, u OFK-a je igrao namestene utakmice gde je morao da se sklanja. Kao drugo, ne izgleda mi spor. On i Ivanic ima da prave dar mar!
Meni je on dobar fudbaler...ne razumem ove sto ga razapinju :?
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sasa1969 wrote:
ogi wrote:http://youtu.be/bZBs8yNuXsI

Halo bre, razapeli ste momka a tek je potpisao! Kao prvo, u OFK-a je igrao namestene utakmice gde je morao da se sklanja. Kao drugo, ne izgleda mi spor. On i Ivanic ima da prave dar mar!
Meni je on dobar fudbaler...ne razumem ove sto ga razapinju :?
Da je Mesi lično, jasno je iz koje priče dolazi i koji će mu biti smisao. Da li je moguće da to ne vidite?

Paločević i Stanisavljević, napolje!

p.s. Na šta trošim jubilarni post, majko mila... Trebalo mi je samo 10 godina... :lol:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
srkins

Post by srkins »

Nije mi jasno sto se onda niko nije bunio kad je Vasilic dosao kod nas . Isto iz ofk isto kao slobodan igrac,ne vidim neku razliku. Recimo da smo 2010 se ovako bunili to bi znacilo da teramo Abubakara iz kluba cim je dosao, mozda bi se jos vise bunili bio u zvezdi pa u ofk i jos pola miskov pa to bi bilo tek ludilo
Nikola

Post by Nikola »

Trenutno najbolji i najperspektivniji napadac lige jeste poslednjih dana bez razloga osporavani Ndaje iz Krusevca!!
Kolega sa posla iz Krusevca kaze da je veliki profesionalac i posvecn treninzima do fanaticnosti. Kaze da je brz, ali i sasvim dobar tehnicar.

https://www.youtube.com/watch?v=4iLACveofoU" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba reagovati samo tesko da ce dva djidjana od sd uspeti da ga dovedu. Izgovor ce biti spor sa Miskom oko Abua.

Lista--- Slobodan Urosevic, Gobeljic, Josimov, -----De Matos---- Pazar

----Ozegovic persona non grata!!!
ПУШТАМ КИШУ!
srkins

Post by srkins »

Mene cak i pomalao podseca na Abubakara taj Ndaje .Stvarao je i nama ogromne probleme ako se ja dobro secam,veoma brz igrac ,zavrsnica problem ali da se raditi na tome. Voleo bi da dodje
Nikola

Post by Nikola »

U JSL nema napadaca koji nema problem sa zavrsnicom :) :)

Mislim da mu se lopta vise lepi za nogu nego Abubakaru. Nesto je nizi, ali borben, hrabar i uporan. Van terena mnogo skromniji od Abua.
Prosao mladje rep selekcije Senegala, jos je mlad.

Uporedite njega i splavara ciganskog Ozega.
ПУШТАМ КИШУ!
srkins

Post by srkins »

Napredak ima solidan tim,nije mi jasno kako su dosli do toga da su pred ispadanjem, mozda se malom misku vise ne ulaze u Napredak . U svakom slucaju bolje mu je da igra Evropu sa nama makar i kolo dva nego drugu ligu,a to verujem da znaju i njegovi menadzeri. Tako da mislim da bi pristali da ga puste ovde menadzeri i pored tuzbe oko Abubakara.
Nikola

Post by Nikola »

srkins wrote:Napredak ima solidan tim,nije mi jasno kako su dosli do toga da su pred ispadanjem, mozda se malom misku vise ne ulaze u Napredak . U svakom slucaju bolje mu je da igra Evropu sa nama makar i kolo dva nego drugu ligu,a to verujem da znaju i njegovi menadzeri. Tako da mislim da bi pristali da ga puste ovde menadzeri i pored tuzbe oko Abubakara.
Slazemo se. To oko tuzbe sam naveo samo kao izgovor zato sto gradom vec duze ide prica da dva djidjana koja glume sd u klubu pokusavaju da menadzerisu za sebe, da se ugrade u % zatvaraju klub, odbili su vec 3-4 probe za strane ofanzivne igrace reprezentativnog kalibra koja uz to klub ne bi kostala ni jedan pisljivi dinar. Za neke ponude nisu obevestili struku i upravu :) Lakse je napraviti kombinacije u kojima si dobar sa Majamijima, Terzama, Vavanima i domacim polovnjacima, teren se vec duze priprema za cigana Ozega.

Na osnovu cega Vranjes i Ljube imaju ovoliki kredit i poverenje?? Sta Vavan trazi u klubu??
ПУШТАМ КИШУ!
srkins

Post by srkins »

Mi imamo veliku prednost koju ili ne znamo ili ne zelimo da koristimo.mi smo jedan od retkih klubova u Srbiji koji moze da primi veci broj igraca koji zele da dodju na probu,smestis ih lepo u VB za vreme pauze u prvenstvu, okupis 5-6 trenera da rade s njima i da ih gledaju. Kostace nas tih 10 dana hrane pica i tople vode i nasli bi barem dva tri igraca koji nesto vrede,i da zatvoris treninge tih dana dok to traje da ne bi usli nezeljeni gosti pa nam uzmu igrace .
ssnigd

Post by ssnigd »

Nikola wrote:To oko tuzbe sam naveo samo kao izgovor zato sto gradom vec duze ide prica da dva djidjana koja glume sd u klubu pokusavaju da menadzerisu za sebe, da se ugrade u % zatvaraju klub, odbili su vec 3-4 probe za strane ofanzivne igrace reprezentativnog kalibra koja uz to klub ne bi kostala ni jedan pisljivi dinar. Za neke ponude nisu obevestili struku i upravu :) Lakse je napraviti kombinacije u kojima si dobar sa Majamijima, Terzama, Vavanima i domacim polovnjacima, teren se vec duze priprema za cigana Ozega.
Koji su to strani igraci reprezentativnog kalibra, koji su pomenuti sportski direktori odbili :?:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply