Mlada reprezentacija Srbije

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Buca

Re: Mlada reprezentacija Srbije

Post by Buca »

limanfkv wrote:Sad gledam reprizu rece komentator da je Mandic bio kod nas u mladjim kategorijama. Jel zna neko kada?
Njegov stariji brat (91) je došao u Vošu iz CG da igra pre 7 ili 8 godina, ubrzo se povredio i nije nastavio karijeru. Pretpostavljam da su se preselili ovamo sa porodicom, pa da je i on u tom periodu bio u Voši dok nije otišao u bg.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

uh,uh.... jeeeedva.... dobro je da smo uspeli bez Sergeja,sad ce biti lakse :cheers:
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Hahahahah pa šta je ovo bilo :mrgreen:
Imali smo mnogo sreće,ali smo u 90' minuta bili bolji! Nadam se da ce Mijat ozdraviti, jer je za onog Jankovica Bog otac!
Samo hrabro dalje i gazite sve pred sobom! :cheers:
budababa

Post by budababa »

Nisam uspeo da pogledam meč (posao, jbg), ali videh najzanimljivije detalje na netu. Babara dosta naivno ispao kod njihovog gola, a gol za prolaz je sraćka koja se dešava 1/1000. Svaka čast klinčadiji, veliki uspeh je ući među 8 na svetu, valjda imaju snage i za više.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
1892

Post by 1892 »

Ne bih da zvucim nerealno ali ja od ove generacije ocekujem finale sa Brazilom :mrgreen: Jos jedna dobra utakmica, bez Sergeja i Mijata (do75min), uz slabiju partiju Zivkovica i Grujica, ali odlicne Mandica Maksimovica, Veljkovica i po meni igraca utakmice Antonova. Steta za crveni Gajica ali rezervni bek je pokazao da ima kvalitet da ga zameni. Cetvrtfinale sa pobednikom meca SAD - Kolumbija gde mislim da smo favoriti a imacemo i dovoljno vremena da se oporavimo jer se igra u nedelju. Nasa strana kostura je mnogo laksa jer se do finala izbegavaju Brazil, Portugal, Nigerija. Polufinale ako prodjemo verovatno sa Nemcima jos jedinim ozbiljnim timom na nasoj strani, i onda kao sto rekoh finale sa Brazilom :mrgreen:
Iskreno svaka cast momcima i pre svega Veljku Paunovicu jer se vidi da im je usadio disciplinu, sto je za srpske fudbalere mozda cak i najbitnije. Zalim sto nije seo na nasu klupu kad je bilo reci o tome prosle sezone.

Edit : sad vidim da sam pogresio, sutra igraju Nemacka - Nigerija to ce biti zanimljiv mec
Come on you Reds!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da Zivkovicu mnogo znaci kad ima Sergeja uz sebe.A slazem se da je Mijat za Jankovica izmislio fudbal.Antonova bih prekomandovao odmah u A tim. Mozda smo mogli pitati OFKu za cenu!? :)
Image
N13

Post by N13 »

Četvrtfinale sa SAD... imali su mnogo sreće na meču protiv Kolumbije, branili se uglavnom i iz kontre dali gol i prošli dalje. Sa njima smo čak i igrali prijateljski meč par dana pre početka prvenstva i pobedili 1:0 ako se dobro sećam. Tako da smo svakako favoriti, i sigurno kvalitetniji, samo da momcima ne bude u glavi "lako ćemo".... to je moglo da ih skupo košta i sa Mađarima. Nemci su po meni kvalitetniji od Brazilaca, biće izuzetno teško proći njih.

Ono što me iznenadilo, jeste reprezentacija Malija, koja je bila sa nama u grupi i koju smo "razbili" 2:0. Igrali jutros afrički derbi sa Ganom, pogledajte golove. Pa takve akcije, duple pasove, šuteve nisam viđao ni u Ligi Šampiona... stvarno sam iznenađen kako ti igrači igraju. Treba oko baciti na njih, sigurno nisu ni skupi, a verujem da bi voleli da igraju u Evropi:

https://www.youtube.com/watch?v=bCbC5Mxo8FI" onclick="window.open(this.href);return false;
1892

Post by 1892 »

N13 wrote:
Ono što me iznenadilo, jeste reprezentacija Malija, koja je bila sa nama u grupi i koju smo "razbili" 2:0. Igrali jutros afrički derbi sa Ganom, pogledajte golove. Pa takve akcije, duple pasove, šuteve nisam viđao ni u Ligi Šampiona... stvarno sam iznenađen kako ti igrači igraju. Treba oko baciti na njih, sigurno nisu ni skupi, a verujem da bi voleli da igraju u Evropi:

https://www.youtube.com/watch?v=bCbC5Mxo8FI" onclick="window.open(this.href);return false;
Mali je svoj kvalitet pokazao protiv nas, nisu imali apsolutno priliku za gol ceo mec, isto ce im se desiti i sa Nemcima samo poznajuci pancere oni ce ih jos vise nakantati. Kad gledam africke timove tu uvek bude lepih poteza, suteva, driblinga ali takticki ti timovi su na veoma niskim granama. Sad sam gledao i mec izmedju Ukrajine i Senegala, prosto ne mogu da verujem kako glupo su Ukrajinci izgubili, uz velike sudijske greske.
Come on you Reds!
ssnigd

Post by ssnigd »

Paunovic je odlicno uklopio ekipu tako da manjak individualnog kvaliteta kod odredjenih igraca, se anulira brobenoscu i trkom do kraja utakmice kod svih igraca, pa tako ako neki podbace uvek je tu ekipa da izbaci nekog novog.
Antonov me prijatno iznenadjuje igrom i pozadi, posto ga se secam sa poslednjeg takmicenja da je napred uvek bio odlican sa vrlo dobrim loptama sa strane.
Babic nazalost zbog visine gubi na hitrini i eksplozivnosti, zbog toga i primismo gol. Mijat na svojoj poziciji i odmah mnogo bolja igra. Falio je Sergej, mali Grujic nikako nije taj kalibar za igu napred, ali je jaci nazad od Sergeja.
Cestitke momcima i strucnom stabu jos jednom :lala:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
madda fakka

Post by madda fakka »

1892 wrote:Sad sam gledao i mec izmedju Ukrajine i Senegala, prosto ne mogu da verujem kako glupo su Ukrajinci izgubili, uz velike sudijske greske.
Senegalce je mnogo izvukao njihov golman (ima istu frizuru kao Pogba :D ). Kada su primili gol Senegalci nisu stali sa trcanjem i napadima. Cak i kada se uslo u produzetke videlo se da Senegalci imaju snage da odigraju jos 6 produzetaka ako treba. Stvarno su zasluzili da prodju, a da sudije grese na ovom "mundijalitu" to je strasno koliko ocigledne faulove ne sviraju, ne vazi samo za nasu utakmicu protiv Madjara vec za sve tekme.

Iskreno svidja mi se knock out faza svi do jednog tima igraju i napadaju "do poslednjeg zvizduka". Ima zanimljivih poteza i lepih golova iskreno svaki gol u knock out fazi, do sada, mi je bio majstorski odradjen. Npr. sva tri gola Malija kao da je igrala Barsa a ne africka repka... Evo npr i desilo se apsolutno iznenadjenje Uzbekistan je izbacio Austriju bilo je 2:0

https://www.youtube.com/watch?v=tbNq5SxLMIQ" onclick="window.open(this.href);return false;
I Bog je Slaninar...
Stexman

Post by Stexman »

Ma generalno sve ekipe igraju lep fudbal, a sve zato sto klinci jos nisu iskvareni ugovorima i kombinacijama.
Igraju srcem i zato ima lepih poteza i svi su borbeni.
Kod nase reprezentacije mi jedino smeta sto smo u napadu malo sebicni, svi igraci u spicu samo gledaju kako ce sami da zavrse akciju i zato propustamo mnogo prilika.
Sva sreca da i pravimo dosta sansi. Treba vise saradnje izmedju napadaca i ja se ne bojim nikog onda.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Stexmane, skloni ovu bubu sto se secka jer zamalo nisam razbio monitor :) .

Za sada sam zadovoljan kako nasi napreduju ali neznam koliko cemo moci da pariramo tehnicki jacim ekipama koje mogu da igraju i kroz sredinu i po bokovima (Portugal, Nemacka, Brazil, ...)
„Hasta la Victoria Siempre!“
madda fakka

Post by madda fakka »

Forza Voša wrote:Za sada sam zadovoljan kako nasi napreduju ali neznam koliko cemo moci da pariramo tehnicki jacim ekipama koje mogu da igraju i kroz sredinu i po bokovima (Portugal, Nemacka, Brazil, ...)
Koliko sam gledao Nemacku oni igraju isti fudbal kao i mi. Nisu tehnicki potkovani, jaka odbrana i cela sredina sa napadom jurisa na gol. Jeste da su dali u grupnoj fazi tj u 3 utakmice 16 golova ali ruku na srce to su bili Honduras, Fiji i Uzbekistan. Evo Nigeriji koja je malo jaci protivnik, dali samo 1 gol. Ja se vise bojim da ovi nasi klinci sa amerima ne udju u tekmu "lako cemo" iako im onaj jadnicak zavrsio u bolnici na tekmi sa kolumbijom i da im je odbrambeni dobio crveni karton. Bilo kako bilo nas glavni adut je Sergej jer ipak je za glavu visi i klasu bolji od bilo kojeg amera. Babic bi morao da poradi na brzini jer su ameri kao osice. Nedelja 6:30, za polufinale.
I Bog je Slaninar...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Auuuuuuu..... srce se dugo nije ovako ritalo zbog fudbala. HVALA MOMCI!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :lala: :lala: :lala:
Image
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Voja wrote:Auuuuuuu..... srce se dugo nije ovako ritalo zbog fudbala. HVALA MOMCI!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :lala: :lala: :lala:
Nek se spremi Mali :dance2:
Post Reply