Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
churguzijanac

Re: Liga Evrope - sezona 2015/16

Post by churguzijanac »

Kad se tacno igra u Pesti, a kad kod nas?
Grouch

Post by Grouch »

Na kom stadionu cemo igrati s MTK?Znam da su stari srusili i da prave novi...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

BUDAPEST AWAY!

Jel to MTK igra u Kišpeštu na Honvedovom stadionu dok se ne sredi njihov?
Io odio Belgrado
madda fakka

Post by madda fakka »

churguzijanac wrote:Kad se tacno igra u Pesti, a kad kod nas?
Prva utakmica 2.7. igra se u Budimpesti, druga utakmica nedelju dana kasnije 9.7. u NS. Mislim da se prva utakmica drugog kola 16.7. igra u NS pa onda 18.7. tekma sa Cukom ovde :D pa 23.7. (nadam se) Podgorica.

P.S. edit za prethodni post, Buducnost igra sa Latvijcima
I Bog je Slaninar...
limanfkv

Post by limanfkv »

Fortuna uzela, fortuna vratila. Ako za MTK mozemo reci da smo losije prosli, mislim da u (eventualnom) sledecem nismo mogli bolje da prodjemo.

Sto se tice MTK, dosta cudan period je iza njih. Nakon ispadanja iz lige, ekspresno su se vratili. Ovu sezonu zavrsili su na 3. mestu. Na 30 utakmica imali su 18 pobeda, 3 neresene i 9 poraza. Zavrsili su 14 bodova iza prvoplasirnog Videotona.

Cini mi se da su znacajno promenili sastav, trenutno se nalaze na pripremama gde su na dva meca ostvarili dve pobede.
MTK - Nefci Baku 3:0
Botosani - MTK 0:1
Trenutno igraju sa albanskim Kukesijem (gube 1:0).

[video]https://www.youtube.com/watch?v=N1EfLp1-Stw[/video]

Svoje utakmice igrali su na ovom stadionu, nisam siguran koji je.
0.0625
churguzijanac

Post by churguzijanac »

limanfkv wrote:Fortuna uzela, fortuna vratila. Ako za MTK mozemo reci da smo losije prosli, mislim da u (eventualnom) sledecem nismo mogli bolje da prodjemo.

Sto se tice MTK, dosta cudan period je iza njih. Nakon ispadanja iz lige, ekspresno su se vratili. Ovu sezonu zavrsili su na 3. mestu. Na 30 utakmica imali su 18 pobeda, 3 neresene i 9 poraza. Zavrsili su 14 bodova iza prvoplasirnog Videotona.

Cini mi se da su znacajno promenili sastav, trenutno se nalaze na pripremama gde su na dva meca ostvarili dve pobede.
MTK - Nefci Baku 3:0
Botosani - MTK 0:1

[video]https://www.youtube.com/watch?v=N1EfLp1-Stw[/video]

Svoje utakmice igrali su na ovom stadionu, nisam siguran koji je.
Hovedov stadion :mafia:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

To nije Honvedov, to je njihov, ali sad se taj renovira, ovo je snimak od pre godinu dana.
Io odio Belgrado
limanfkv

Post by limanfkv »

Sad sam iskopao...bice domacini na stadionu Ujpest Doze.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ferenc_Szusza_Stadium" onclick="window.open(this.href);return false;

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... eri_ut.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelep stadion.
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mislim da je protivnik po meri, dobro je za prvu takmicarsku utakmicu da je blizu da se ne putuje Bogu iza nogu, a dobro je i da je malo ozbiljniji pa da odmah vidimo gde smo. Ako prodjemo onda nam se otvaraju vrata za trece kolo, ako ispadnemo barem nece biti bruka kao protiv Vaduca.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

http://www.fkvojvodina.rs/2015/06/ozbil ... div-rival/
- MTK je ozbiljan rival – rekao je šef struke Zlatomir Zagorčić. – Nije nevažna informacija to da prvu utakmicu igramo u Budimpešti, a da je revanš na našem stadionu i pred našim navijačima. Mađari se trenutno nalaze na pripremama u Austriji, a na njihovom klupskom sajtu kao zvanična stoji informacija da danas imaju proveru s albanskim Kukešom i da, posle toga, više neće igrati utakmice sve do duela s nama. Ne znam da li je to realno, ali ćemo svakako saznati i, ukoliko bude još neka provera u Mađarskoj, neko od članova našeg stručnog štaba otputovaće tamo da vidi rivala na delu.

Kapiten tima Nino Pekarić smireno je rekao:

- Ne poznajem tim MTK najbolje, ali znam da je reč o ekipi iz vrha mađarskog fudbala, koja se u prošlom prvenstvu borila s Ferencvarošem za drugo mesto na tabeli. Od mogućih rivala u prvom kolu kvalifikacija, mislim da smo dobili najtežeg suparnika, ali imamo dovoljno vremena da se dodatno pripremimo i uigramo do 2. jula. Cilj nam je svakako da prođemo u naredno kolo kvalifikacija.
0.0625
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

02. 07. Utakmica
04. 07. Cockney Rejects

Ko moze na duzi vikend...
pedjans

Post by pedjans »

Žreb za 1. kolo je stvarno loš, isto kao i prošle godine protiv Trenčina. Ipak, ne verujem da je MTK baš neka moćna ekipa. Ključno pitanje naravno ostaje kakvi ćemo mi biti. U svakom slučaju bićemo daleko iskusniji nego ovog proleća i sa nekoliko igrača koji su već igrali Evropu. Ako budemo barem pristojni morali bi proći dalje i prvo i drugo kolo. Protivnik u drugom kolu, kogod bio, je daleko slabiji od MTK i to ne bi trebalo da bude prevelik problem. Dvomeč sa Mađarima će biti vrlo značajan za celu nastupajuću sezonu, treba ući punom snagom od prvog minuta prvog meča.
srkins

Post by srkins »

MTK- Kukesi 1-3 to je rezultat danasnje utakmice .
FREAKS1994

Post by FREAKS1994 »

Противници по мери и у првом и у другом колу. Мислим да све од нас зависи и уз максимално залагање можемо лако до трећег кола, а после је све могуће јер ћемо увелико бити у такмичарској форми.

Видимо се у Пешти :cheers:
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

" Špijun Fk Vojvodine Tibor Sabo"

http://mtk.hu/percrol-percre-bejegyzese ... e%E2%80%9D" onclick="window.open(this.href);return false;

Mađarski mediji prenose da je brat Zoltana Sabo-a, Tibor, zadužen za prikupljanje informacija o MTK.

MTK " Direktor kluba nije hteo danske i švedske ekipe"

http://mtk.hu/hirek/a-klubigazgato-nem- ... ellenfelet" onclick="window.open(this.href);return false;

- Bio sam siguran da nisam hteo da izvučemo dansku ili švedsku ekipu. Prejaki su i igraju na veštačkoj travi i u ovom kratkom periodu bi morali i za to da se spremamo. Od irskih, severnoirskih i srpskih klubova smo dobili najtežeg protivnika, uključujući i ostale mađarske klubove u kvalifikacijama. Nama je najviše zagorčan život, Ferencvaroš, Videoton i Debrecin imaju mnogo lakše protivnike od nas.
- Blizu 20.000 mesta ima na novosadskom stadionu i prave paklenu atmosferu.
- Razgovarao sam sa direktorom koji mi je rekao da će biti pun stadion, ali će to biti praznik fudbala za navijače, pogotovo što daljina nije problem, tako da će i naši navijači moći da nas prate. Po propisima, dobićemo oko 1000 karata.
- Ovo je Liga Evrope. Nema slabih protivnika. Za to se bore svi u klubu igrači, stručni štab i trener, zato gradimo ekipu da budemo uspešni i da preskočimo prvu prepreku u kvalifikacijama.

Čisto postavljam članke, da imate sliku otprilike šta mađari pišu...

Zanimljivo glasanje u listu Nemezeti Sport ( Nacionalni Sport, popularnost kao kod nas Ružnal recimo)

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... en-2421397" onclick="window.open(this.href);return false;

Članak govori o tome kako će 4 igrača iz u 20 ( Svetskih šampiona) nastupiti za Vojvodinu.
Sprovodi se glasanje o tome ko ima više šansi za prolazak.

Glasalo je 1788 ljudi:

Vojvodina prolazi : 1421
MTK prolazi: 367
Vise nista nije isto!
Locked