Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope - sezona 2015/16
Kad nas neko ovolko nahvali mi se obicno useremo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Odlican zreb, protivnik po meri!!!
Kratak i lak put i za klub i za navijace. Nije isto izbaciti MTK i neke ribare! Svi u Budimpestu, MTKa da hebemo!
Kratak i lak put i za klub i za navijace. Nije isto izbaciti MTK i neke ribare! Svi u Budimpestu, MTKa da hebemo!
ПУШТАМ КИШУ!
Pozdrav!
MTK ima slabe sanse da prodje. Pratim madjarsku ligu i nisam ocekivao da ce biti medju 3 najboljih. Po kvalitetu igraca nisu medju TOP 5, a junu su prodali nekoliko kljucnih igraca kao sto su Kelemen (Hapoel Telaviv), Kalnoki Kis (Ujpest), odlazi verovatno i Csiki (?) i napadac Poloskey (Bekescsaba?). Igraju solidan fudbal, pre svega ofanzivni, simpaticno je da su uglavnom preferiraju domace igrace, bolje reci svoje mlade igrace iz svoje akademije za razliku od Honveda (gde preferireju jeftine Afrikance
) ali njihova filozofija nije u skladu sa tom da igraju evrokupovima, svake godine prodaju svoje talentovane igrace ne samo u bolje klubove nego i u gore. Jedna znacajna vecina igraca u madjarskoj ligi nekad je igrao na njihovoj akademiji.
Njihov stadion je vec rusen i gradi se novi (otprilike 5000 ili tako nesto), u evrokupovima ce igrati na stadionu Ujpesta. Nemaju mnogo navijaca zbog toga sto za njih uglavnom navijaju Budimpestanska Jevrejska zajednica (ali ne iskljucivo), njihov prosek prosle godine je bio 800-900 na domacim utakmicama (apsolutno najnize u celoj ligi iako nisu igrali na sopsvenom stadionu).
Moja prognoza 65:35% za Vojvodinu.
MTK ima slabe sanse da prodje. Pratim madjarsku ligu i nisam ocekivao da ce biti medju 3 najboljih. Po kvalitetu igraca nisu medju TOP 5, a junu su prodali nekoliko kljucnih igraca kao sto su Kelemen (Hapoel Telaviv), Kalnoki Kis (Ujpest), odlazi verovatno i Csiki (?) i napadac Poloskey (Bekescsaba?). Igraju solidan fudbal, pre svega ofanzivni, simpaticno je da su uglavnom preferiraju domace igrace, bolje reci svoje mlade igrace iz svoje akademije za razliku od Honveda (gde preferireju jeftine Afrikance

Njihov stadion je vec rusen i gradi se novi (otprilike 5000 ili tako nesto), u evrokupovima ce igrati na stadionu Ujpesta. Nemaju mnogo navijaca zbog toga sto za njih uglavnom navijaju Budimpestanska Jevrejska zajednica (ali ne iskljucivo), njihov prosek prosle godine je bio 800-900 na domacim utakmicama (apsolutno najnize u celoj ligi iako nisu igrali na sopsvenom stadionu).
Moja prognoza 65:35% za Vojvodinu.
Ja sam lično zadovoljan sa žrebom...
Sada, posle Fantomovog i posta "zohu"-a, ja bih samo dodao da mi je želja ovakav scenario na "Karađorđu":
https://youtu.be/tGkuJE4YOU8" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekujem bržu i osmišljeniju igru Voše nego u zadnjim kolima prošlog prvenstva, nešto nalik na onaj vez protiv Spartaka.
Šteta što čitam da se na Rašu ne računa (?) za mečeve prvog kola, ali ima tu dosta dobrih igrača i mislim da smo jači sada...
Možda "jači" nije najsrećniji termin, pre mislim "ujednačeniji u linijama".
Realno, na golu možemo imati ili iskustvo (Žak) ili mladost (Kordić ili Rockov).
Na bekovskim pozicijama (osim ofanzivnije verzije sa Puškom, koju bih radije prepustio istoriji) imamo Vasilića ili Moglija desno, Nastu ili Radovića levo...
Meni je mali Radović - super bek
U centru, ako Raša zaista ne bude igrao, ne bih se obradovao drugoj kombinaciji osim: Dinga - Pekarić.
(Ovde moram opet uputiti apel: FIMIĆ
- ne Milko...)
U vezi pozadi mogu biti Paločko, Zličić, Desančić ili Karanov (iako je i Puška interesantan), ispred desno Asani, Stanisavljević i Puškarić, centralno doktor Ćomi i Stanisavljević, a levo Mrdaković, Stanisavljević, Maksimović i Siniša Babić.
Mislim da je očigledno da mi je posle doktora Ćomija - najveća uzdanica Stanisavljević
Kao špicevi meni figuriraju Šaleta ili Miljan Mrdaković (zavisno od igre: skok ili iskustvo). U slučaju ofanzive - OBA
Tu je i onaj visoki momak, Pavkov, koji je bio strelac dosta golova ranije - ali ne znam ga sem ono malo protiv Spartaka...
Kada se oporavi John Mary, protivničke odbrane su naderale - VIDEĆETE...
MENI SE OVA EKIPA SVIĐA, A STIŽU MLADI, KVALITETNI IGRAČI IZ PODMLATKA...
Šta ćeš više od pomena malog Miloša Zličića i drugara, a ima i starijih od njih

Sada, posle Fantomovog i posta "zohu"-a, ja bih samo dodao da mi je želja ovakav scenario na "Karađorđu":
https://youtu.be/tGkuJE4YOU8" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekujem bržu i osmišljeniju igru Voše nego u zadnjim kolima prošlog prvenstva, nešto nalik na onaj vez protiv Spartaka.
Šteta što čitam da se na Rašu ne računa (?) za mečeve prvog kola, ali ima tu dosta dobrih igrača i mislim da smo jači sada...
Možda "jači" nije najsrećniji termin, pre mislim "ujednačeniji u linijama".
Realno, na golu možemo imati ili iskustvo (Žak) ili mladost (Kordić ili Rockov).
Na bekovskim pozicijama (osim ofanzivnije verzije sa Puškom, koju bih radije prepustio istoriji) imamo Vasilića ili Moglija desno, Nastu ili Radovića levo...
Meni je mali Radović - super bek

U centru, ako Raša zaista ne bude igrao, ne bih se obradovao drugoj kombinaciji osim: Dinga - Pekarić.
(Ovde moram opet uputiti apel: FIMIĆ

U vezi pozadi mogu biti Paločko, Zličić, Desančić ili Karanov (iako je i Puška interesantan), ispred desno Asani, Stanisavljević i Puškarić, centralno doktor Ćomi i Stanisavljević, a levo Mrdaković, Stanisavljević, Maksimović i Siniša Babić.
Mislim da je očigledno da mi je posle doktora Ćomija - najveća uzdanica Stanisavljević

Kao špicevi meni figuriraju Šaleta ili Miljan Mrdaković (zavisno od igre: skok ili iskustvo). U slučaju ofanzive - OBA

Tu je i onaj visoki momak, Pavkov, koji je bio strelac dosta golova ranije - ali ne znam ga sem ono malo protiv Spartaka...
Kada se oporavi John Mary, protivničke odbrane su naderale - VIDEĆETE...
MENI SE OVA EKIPA SVIĐA, A STIŽU MLADI, KVALITETNI IGRAČI IZ PODMLATKA...
Šta ćeš više od pomena malog Miloša Zličića i drugara, a ima i starijih od njih

AJMO CRVEN-BELI !!!

I mene je iznenadio to sto je MTK bio treci jer sam ocekivao da ce DVSC biti tu jer imaju duplo bolju ekipu od njih, pa i Ujpest po meni. Za drugo kolo opet ponavaljam ne bi me cudilo da Buducnost ispadne....
ZIME89
- Ultra slanina
Ako je verovati fb, utakmica se igra na stadionu Ujpešta od 20:30h
Distanca Karađorđe-Ferenc Szusza stadion
https://goo.gl/maps/51eaY
O stadionu
http://www.ujpestfc.hu/oldalak/32
Distanca Karađorđe-Ferenc Szusza stadion

https://goo.gl/maps/51eaY
O stadionu

http://www.ujpestfc.hu/oldalak/32
-
Podele na stranu, gostovanje fantasticno, idemo ljudi u Budimpestu! Da se vrati stari osecaj....
KOMŠOultra komsa wrote:Podele na stranu, gostovanje fantasticno, idemo ljudi u Budimpestu! Da se vrati stari osecaj....

AJMO CRVEN-BELI !!!

Pitanje za upućene:
Ako Ivanić odigra prvo kolo Lige Evrope za nas, ima li prava da zaigra za neki drugi klub u istom takmičenju?
Odgovor na ovo pitanje daje i neke druge odgovore.....
Ako Ivanić odigra prvo kolo Lige Evrope za nas, ima li prava da zaigra za neki drugi klub u istom takmičenju?
Moze, ali tek kad mi ispadnemo iz Evrope. Ako mi udjemo u grupe, ne moze ove godine ni za koga drugog u kupu Uefa, moze od zime u Ligi sampiona.lazarr wrote:Pitanje za upućene:
Kup je nas!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Registrovani igrači
Registrovani igrači
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Hm i Mijata i Babica smo registrovali.Malo mi to cudno.
Očigledno je i iz ovoga da nam je špic napada najslabija tačka. U slučaju da se povredi Mrdaković, nema nikakve zamene. Meni se čini da je tu hitno neophodno pojačanje.
Sta ce nam kad nece imati ko da ih uposljava!?